İş Bankası Kredi Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

featured

Bu sayfadan İş Bankası kredi kartı başvurusu yollarını öğrenebilir, SMS ile, internetten veya mobilden hemen kart başvurusu yapabilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk bankası olarak açılan İş Bankası tüketicilerin farklı ihtiyaçlarına hızlı çözüm hizmeti sunmaktadır. İş Bankası kredi kartı başvurusu yapmak istiyorsanız başvuru adımlarını takip edebilirsiniz. Tüm kredi türlerini müşterilerine sunan İş Bankası ayrıca kredi kartları ve kampanyaları ile de adından sıkça söz ettirmektedir. Türkiye’de en çok tercih edilen kredi kartları arasında yer alan İş Bankası Maximum Card ile sizde avantajlı kampanyardan yararlanabilirsiniz.

İş Bankası Kredi Kartı Başvuru Yolları

İş Bankası’nın kredi kartları farklılık göstermektedir. Öncelikle İş Bankası Kredi Kartı Başvurusu yapmak istiyorsanız hangi kredi kartını alacağınıza karar vermelisiniz. İş Bankası kredi kartları listesi aşağıdaki şekildedir. Bu konu üzerinden Türkiye İş Bankası kredi kartı başvurusu nasıl yapılabileceğini öğrenebilirsiniz. İşte İş Bankası kredi kartları listesi:
  • İş Bankası Maximum
  • İş Bankası Maximum Gold
  • İş Bankası Maximum Platinum
  • İş Bankası İş’te Üniversiteli (Maximum Genç Kredi Kartı)
  • İş Bankası Maximum Tema Kart
  • İş Bankası MercedesCard
İş Bankası’nın en çok kullanılan kartı şüphesiz ki Maximum karttır. Maximum kart ile tüm işyerlerinden alışveriş yapabileceğiniz gibi sık sık güncellenen kampanyalardan da bu kart sayesinde faydalanabilirsiniz. İş Bankası Kredi Kartı Başvurusu için kullanabileceğiniz kanallar listesi aşağıda verilmiştir. Bu yollardan birini seçerek bankaya hızlı kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. İşte İş Bankası kredi kartı başvuru yolları:
  • Müşteri hizmetlerinden kredi kartı başvurusu.
  • SMS ile kredi kartı başvurusu.
  • İnternet üzerinden.
  • İşCep mobil şubeden.
  • İş Bankası ATM’lerinden.
  • İş Bankası şubelerinden.

Yukarıdaki adımlardan birini seçerek İş Bankası’na kredi kartı başvurusu yapabilir ve hızlı şekilde sonuç alabilirsiniz. Aşağıdaki adımlarla kredi kartı başvuru yol haritanızı inceleyebilirsiniz.

Müşteri hizmetlerinden kredi kartı başvurusu

İş Bankası kredi kartı başvuru adımlarından birisi müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı başvurusu yapmaktır. Bunun için telefonunuzdan 0850 724 0 724 numaralı İş Bankası müşteri hizmetlerini arayabilir, kredi kartı başvurunuzu hızlı şekilde yapabilirsiniz. Yine aynı yöntemle başvuru sonucunuzu da öğrenebilmeniz mümkündür.

İş Bankası sms kredi kartı başvurusu

İş Bankası sms kredi kartı başvurusu için telefonunuzun mesaj bölümünden Maximum boşluk Tc kimlik numaranızı 4402’ye sms yollayabilir ve hızlı şekilde sonucunu öğrenebilirsiniz. Ön başvuru sonucunda banka sizinle irtibata geçecektir.Örnek sms: MAXİMUM 11411144477

İş bankası sms ile kredi kartı başvurusu yapabilmek için yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Buna da göz atın: İş Bankası kredi başvurusu sms

İnternetten kredi kartı başvurusu

İş Bankası’nın web sitesi üzerinden kredi kartı başvurusu yapabilmekte mümkündür. Tüm teknolojik imkanları müşterilerine sunan banka internet sitesi üzerinden kredi kartı başvurusu kabul etmektedir. Bunun için İş Bankası’nın web sitesine girerek Bireysel > Kartlar bölümünden dilediğiniz kredi kartı başvurusunu hızlı şekilde yapabirlirsiniz. Başvuru yaparken istenilen bilgiler arasında Tc kimlik numaranız, cep telefon numaranız, aylık net geliriniz istenmektedir. Bu bilgileri güncel olarak doğru girdiğinizden emin olunuz. Özellikle banka yetkililerinin sizinle irtibat kurması için telefon numaranızı doğru girmeniz gerekmektedir.

İşCep kredi kartı başvurusu

İş Bankası tüm teknolojik imkanları kullanan bankalar arasında yer almaktadır. İş Bankası’nın mobil uygulaması olan İşCep’i telefonunuza indirerek kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için bankanın müşterisi olmanız gerekmektedir.
Türkiye’nin her yerinde şubesi olan İş Bankası kredi kartını kullanmak size ayrıcalıklar kazandıracaktır. Şubelerden yaptığınız başvuruların sonucunu hızlı şekilde öğrenebilirsiniz. Onay gelmesi halinde 1-2 gün içerisinden kartınız size teslim edilecektir. İş Bankası’nın en çok kullanılan kredi kartı olan Maximum Kart avantajları ve özelliklerinden de bahsetmek istiyoruz. Maximum Kart 200 bin’in üzerinde üye iş yeriyle diğer kartlara göre farklı olduğunu göstermektedir. Tüm maximum kart noktalarında taksitli alışveriş yapabileceğiniz gibi; Visa ve Mastescard amblemi gördüğünüz heryerde kartınızı kullanabilmeniz mümkün olmaktadır. İş Bankası kredi kartıyla yapacağınız her alışverişten ekstra MaxiPuan kazanabilirsiniz. Puanlarınızı yine Maximum iş yerlerinde kullanabilmeniz mümkündür.İş Bankası kredi kartı başvurusu bu konu üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Özelliklerden bahsedecek olursak; acil nakit ihtiyaçlarını bu kart sayesinde karşılayabilirsiniz. Nakit avans çekerek 9 aya kadar taksitle avansı kullanabilirsiniz. TC Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı tüm müzelere 1 ay boyunca ücretsiz ziyaret edilebilmektedir. Maximum kart ile yapılan tek çekim ödemelerinizi 3 aya kadar erteleyebilirsiniz. Maximum kartın daha birçok özelliği bulunmaktadır. İş Bankası kredi kartı başvurusu yapmak istiyot ve detaylı bir bilgi almak istiyorsanız bankayla iletişime geçebilirisiniz.

Diğer bankalar:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir