İş Bankası Kredi Kartı Temassız Özelliği Kapatma

featured

İş Bankası maximum kredi kartı temassız özelliği kapama nasıl yapılır diye merak ediyorsanız, yazımızı okumaya başlayabilirsiniz.

 

Kredi kartlarının sağlamış olduğu hizmet, vatandaşların işlemlerini daha kolay yapmalarına olanak sağlıyor. Bu hizmetlerden biri olan temassız özellik ile de, 1 saniyeyi aşmayan ödemeler gerçekleşebiliyor. Temassız kartları kullanan vatandaşlarımızın sayısı gün geçtikçe artıyor. Lakin, bu kartlar hakkında detaylı bilgiye sahip değiliz. Haberimizde, İş Bankası kredi kartı temassız özelliği kapama, temassız kart işlem limiti, temassız maximum karta nasıl sahip olacağınız hakkında bilgiler bulunmaktadır. Sizler de İş Bankası temassız maximum karta sahip olarak, ödemelerinizi zaman kaybetmeden gerçekleştirebilirsiniz. Para üstü beklemekten, para ayarlamaktan rahatsız değilim diyorsanız, kartınızın temassız özelliğini kapatarak ödemelerinizi yapmaya devam edebilirsiniz. İş Bankası temassız kart ile ilgili merak ettiğiniz her şey haberimizde yer almakta.

İlginizi çekebilir: İş Bankası mevduat faiz oranları

 

 

İş Bankası kredi kartı temassız özellik kapatma
Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer İş Bankası temassız kartı ile ödemeleriniz artık çok daha kolay olacak. İş Bankası’nın her kredi kartı temassız özelliğe sahip olmayabilir. İş Bankası’nın temassız kartına sahip olmak istiyorsanız Maximum Standart, Maximum Premier, Maximum Gold ve Maximum Platinum kart başvurusu yapmanız gerekiyor. Bunun için yapmanız gereken, kart başvurusu yaparken temassız özellik istediğinizi belirtmek. Bahsettiğimiz kartlar sayesinde günlük alışverişlerinizde kaybettiğiniz dakikaları geri kazanabileceksiniz. Daha hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme yapabileceksiniz. Bu kartlara tanımlanan her türlü fırsat ve kampanyalardan da yararlanabilirsiniz. İş Bankasının temassız kartına sahip olmak istiyorsanızşu yolları izleyebilirsiniz;
1. İş Bankası şubelerine gidebilir, temassız kart istediğinizi belirtebilirsiniz.
2. İş Bankası internet bankacılığı kullanıcısı iseniz, internet üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
3. TEMASSIZ MAXIMUM boşluk T.C. numaranızı yazıp 4402’ye sms atabilirsiniz.
Bahsetmiş olduğumuz temassız karta sahip olmak istemiyorsanız özelliğini kapatabilirsiniz. Temassız kartlarda her bir ödeme için günlük 90 TL, toplam temassız üst limit ise 100 TL olarak belirlenmiştir.
Kredi kartı temassız özellik kapama
Her bankada olduğu gibi İş Bankası’nın müşteri hizmetlerini arayarak temassız özelliği kapama isteğinizi belirtebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz. 0850 724 0724 numaralı telefonu arayarak banka çalışanlarıyla iletişime geçebilirsiniz. İş Bankası kredi kartı temassız özelliği kapama hakkında bütün bilgilerimizi paylaştık. Diğer bankaların temassız kartları hakkında bilgi sahibi olmak için sitemizdeki diğer haberleri okuyabilirsiniz.

Diğer konular:

İş Bankası kredi kart başvurusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir