İş Bankası Kredi Notu Öğrenme

featured

Kredi kullanmak isteyen kişiler İş Bankası’ndan kredi notu sorgulaması yapmak istemektedir. Bu sayfadaki bilgiler sayesinde sizde İşbank kredi notununuzu anında öğrenebilirsiniz.

 

Türkiye İş Bankası, ülkemizde Cumhuriyet döneminde kurulan ilk banka unvanıyla hizmetine devam etmektedir. İhtiyaç, taşıt ve konut kredilerinin yanı sıra pek çok alanda farklı kredi seçenekleri ve uygun ödemeleriyle İş Bankası’nı pek çok kişi tercih etmektedir. Kredi çekmek isteyen kişiler İş Bankası kredi notu sorgulaması yaparak kredi puanını öğrenmekte ve buna göre finansal hareketlerini düzenleyebilmektedir. Findeks’in bireysel kullanıcılara hizmet vermeye başlamasından sonra da kredi notu oldukça önemli hale gelmiştir.

İş Bankası Kredi Notu Sorgulama

İş Bankası’ndan kredi notunu sorgulamak isteyenler için bu sayfamızı hazırladık. Sizde İş Bankası internet şubesine giriş yaparak bir kaç adımda kolaylıkla kredi notunuzu öğrenebilirsiniz. “Risk Raporu” da denilebilen kredi notunu İş Bank internet şubesinden, İş Bankası bankamatiklerinden, İşCep mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz. Kredi notunuzu öğrenmek istiyorsanız:

İnternet şubesine giriş yaptıktan sonra Kredilerim > Kredi Risk Raporu
Bankamatiklerden Bilgi Sorma > Kredi Risk Raporu
İşCep uygulamasına giriş yaptıktan sonra Krediler > Kredi Risk Raporu menülerini kullanarak kolaylıkla kredi notunuzu sorgulayabilirsiniz. Bu sayfa aracılığıyla sizde İş Bankası kredi notu sorgulama işlemlerini basit adımlarla gerçekleştirebilirsiniz. Diğer yandan konuyla ilgili makalelere göz atarak fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

İlgili: Kredi notu sorgulama
Kredi notunu etkileyen faktörler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir