İş Bankası Personel Alım İlanı 2018

featured

İş Bankası’nın personel alım ilanlarını 2018 yılında takip ederek sizlere ulaştırıyoruz. Söz konusu ilanlar ile yeni banka personelleri alınacaktır.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde İş Bankası kendi resmi web sitesi aracılığıyla yeni personellerin alınacağını duyurmuştu. İş Bankası personel alım ilanı 2018 verilerine göre, bir çok yeni personellerin bankada çalışması sağlanacak. Ayrıca sitemizde yer alan banka sınavları bölümümüzden diğer bankaların ilanlarına da göz atabilirsiniz.

ALINACAK PERSONELLER

İlana göre, İş Bankası İstanbul ve Ankara illerindeki şubelerinde çalıştırılmak üzere, Bilgi Teknolojileri Sistem Uzmanı bölümünde çalışacak yeni personellerin alınacağı duyuruldu. Fakat ilanda kaç kişinin bu işe alınacağı belirtilmezken, sınav başvuru tarihleri ve yerleri de belirtildi. Sınava katılmak için başvuru yapacak adaylar ise 15 Şubat 2018 saat 12:00’a kadar başvurularını yapabilecek. Başvuru tarihi geçmeden önce eğer sizde bankada çalışmak istiyorsanız bu iş ilanını dikkate alabilirsiniz.

Başvuru Hakkında Bilgiler

İş Bankası tarafından yapılacak personel alımı için sınav düzenlenip bu sınavla başarılı olan adaylar seçilecek. 15 Şubat 2018 saat 12:00’a kadar yapılacak sınav bavurularından sonraki süreç ise sınav günü oluyor. Başvuru ise cv.isbank.com.tr adresinden yapılacak olup, şubeler ve genel müdürlüklerden yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

İş Başvurusu İçin Aranan Şartlar

İş Bankası personel alımı 2018 için söz konusu ilanda belirtilen şartlara göre , “TC Vatadaşı olmak, üniversitelerin 4 yıllık bölümünden mezun olmak (bilgisayar, yazılım, elektronik, istatistik, endüstri, matematik, mekatronik, telekomisyon, bilişim ve enformatik), Kamu haklarından yoksun olmamak, herhangi bir suçtan hapis cezasıyla hüküm yememiş olmak, herhangi bir kuruma karşı zorunlu hizmeti bulunmamak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, 30 yaşından büyük olmamak” şartları yer almaktadır.

Başvuru kılavuzu ve şartları için TIKLAYIN.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir