İş Bankası Personel Maaşları 2022

featured

Türkiye’de hizmet veren bankalardan olan İş Bankası maaşları hakkında merak edilenleri araştırdık. Daha önce de banka maaşları hakkında bilgi vermiştik ve şimdi de İş Bankası’nın maaşları hakkında detaylara giriyoruz.

Türkiye’nin en eski bankası olarak gösterilen ve 1924 yılında Mustafa Kemal’in talimatlarıyla kurulan İş Bankası, “Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk milli bankası” olarak hizmete devam etmektedir. İş Bankası devletin mi özel mi konumuzdan daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Şimdi de İş Bankası maaşları hakkında sizler için geniş çaplı bir araştırma gerçekleştirdik. Daha önce Garanti Bankası personel maaşları ve bankacı maaşları hakkında bilgileri sizlere sunmuştuk.

Bankalar, iş güvencelerinden dolayı son zamanlarda birçok insan için kazanç kapısı haline gelmiştir. Bankacılık, eskiden de olduğu gibi itibar görmekte ancak gereken kazanç sistemi personellere ne yazık ki yansıtılmamaktadır. Çoğu banka, yeni personelleri asgari ücretle çalıştırmaktadır. İş Bankası’nda sınavla yükselme vardır. İş Bankası’nda da diğer bankalarda olduğu gibi her personelin ayrı görevi vardır. Gişe görevlisi, gişe asistanı, müşteri temsilcisi, müfettiş, banka müdürü, genel müdür olarak çalışma sistemi vardır. İş Bankası personelleri sabah 08.00 – akşam 17.00 olarak çalışırlar.

İş Bankası maaşları ne kadar?
Türkiye İş Bankası’nda çalışan personeller en düşük asgari ücret olan 4.253 TL alırlar. 2022 yılında İş Bankası’nda çalışanlar prim ve diğer ödemelerle beraber yaklaşık olarak 5.000 TL maaş almaya hak kazanırlar. İş Bankası personellerine yemek kartı ve yol parası, sağlık harcamaları gibi ödemeler de yapmaktadır.

 

Gişe görevlisi 4.500 – 5.600 TL
Gişe asistanı 4.800 – 5.900 TL
Müşteri temsilcisi 4.900 – 5.100 TL
Müfettiş 5.600 – 9.800 TL
Banka müdürü 6.400 – 18.000 TL
Genel müdür 12.000 – 50.000 TL

 

Bunları da inceleyin:  
 

Bankacı maaşlarıİş Bankası devletin mi

 

İş Bankası Gişe Görevlisi Maaşları 2022 yılında yaklaşık olarak 4.500 – 6000 TL arasındadır.
Gişe görevlilerinin yaptığı iş ise, maaş ödemeleri, kredi kartı tahsilatı ya da nakit para çekim ve alımı ile ilgili işleri yaparlar.

İş Bankası müşteri hizmetleri maaşları ise 2022 yılı itibariyle 4.500 – 5.600 TL arasında ödenmektedir. Bu maaşlar yaklaşık değerlerdir. Performansa göre maaşlar düşmekte ya da artabilmektedir. Müşteri hizmetleri ise kredi ödemeleri, hesap açımı gibi işlerle uğraşırlar.

İş Bankası asistan maaşları bu yıl itibariyle gişe görevlileriyle yaklaşık maaşı alırlar. İş Bankası’nda ayrıca güvenlik, avukat, insan kaynakları, satış temsilcisi, engelli çalışanlar gibi kadroları da bulunmaktadır.

İş Bankası Personel Maaşları
İş Bankası maaşları net olarak belirtmek mümkün değildir. Diğer bankalarda olduğu gibi, İş Bankası’nda da performansa dayalı olarak maaş ödemesi gerçekleştirilmektedir. İş Bankası çalışanlarına ayrıca yemek, yol ve sağlık harcamalarıyla birlikte, prim de vermektedir. Sizde İş Bankası’nda çalışmak istiyor ve maaş ödemeleri hakkında bilgi almak istiyorsanız bu konuyu dikkatli şekilde inceleyebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir