İnternetten Konut Kredisi Başvurusu

featured

Sizde online olarak ev kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız bu sayfada yer alan internetten konut kredisi başvurusu yapabileceğiniz bankaları inceleyebilir, başvurunuzu online yapabilirsiniz.

 

Bilindiği gibi geçmiş dönemlerde konut kredisi alabilmek için ilk olarak bankaya gitmek gerekliydi. İnternetten konut kredisi başvurusu artık yapılabilir halde ve sadece internet sitelerinden değil mobil cihazlarda yer alan banka uygulamalarından da ön başvuruyu yapmak çok kolay. Kredi Bankalar ekibi olarak internet üzerinden online konut kredisi veren bankaları inceledik ve bu konumuzu hazırladık.

İnternetten Ev Kredisi Başvurusu

Online bankacılığın gelişmesiyle birlikte bankalar müşterilerine pek çok hizmeti online ortamlardan sağlamaya başladı. Öyle ki bazı bankalar şubelerini kapatarak sadece internet üzerinden hizmet veriyor. Sizde internet üzerinden bir kaç form doldurduktan sonra başvurunuzu yapabilir, online olarak başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Yine online yapacağınız mortgage kredilerinde acele etmemeniz gerektiğini, ilk olarak faiz oranlarını ve konut kredisi avantajlarını değerlendirmenizi öneririz. Peki hangi bankalar sistemleri üzerinden ön başvuruyu kabul ediyor ve internetten konut kredisi veriyor? Bu sorunun cevabına gelecek olursak burada karmaşıklık olmaması açısından aşağıda liste halinde başvuru yapabileceğiniz bankaları sıraladık. Ayrıca bu konumuza faiz oranları ve hesaplamaları eklememizin de nedeni var; konut kredisi faizleri piyasa koşullarına göre değişmekte ve sürekli olarak güncellenmektedir. Siz sitemiz üzerinde yer alan konut kredisi kategorimiz üzerinden güncel faizlere ulaşabilirsiniz.

Güncel: Konut Kredisi Faiz Karşılaştır

İnternetten Konut Kredisi Veren Bankalar

Akbank İnternetten Konut Kredisi

Yerli ve özel bankalar arasında yer alan Akbank, internet üzerinden konut kredisi başvurusu kabul etmektedir. Akbank Mortgage adı altında sunulan krediyi 120 aya varan vade ve çok uygun faiz oranlarıyla kullanabilirsiniz. Diğer yandan bu kredi başvurusu Akbank internet şubesi ile Akbank Direkt uygulamasından yapılabilmektedir. Unutmayın, bu yapacağınız ön başvuru niteliğinde olup konut kredisi onaylanması halinde belgeleri şubeye teslim etmelisiniz.

Akbank Direkt indirmek için tıklayın.

Garanti Bankası internetten Mortgage Kredisi Başvurusu

Garanti’den Morgage yani konut kredisi kullanmak isteyen kişiler, aşağıda yer alan “Garanti Bankası” resmi sitesinin linkini kullanarak başvurularını online olarak yapabilir. Sizde Garanti Bankası’ndan en uygun faiz oranları ve vade seçenekleriyle konut kredisi çekmek istiyorsanız, aşağıda yer alan siteye tıklayabilirsiniz.

Garanti Bankası konut kredisi başvurusu için tıklayın.

Ziraat Bankası Online Konut Kredisi Başvurusu

En çok tercih edilen bankaların başında gelen Ziraat Bankası’nda 2018 yılında da  uygun faizlerle konut kredisi verilmeye devam ediliyor. Şubeye gitmek yerine Ziraat Bankası sitesi üzerinden online başvurunuzu yapabilir, bankanın sizi ön değerlendirmeye almasını sağlayabilirsiniz. Ziraat Bankası’na internetten konut kredisi başvurusu yapmak için tıklayacağınız linkte yer alan formu eksiksiz olarak doldurun ve “Gönder” butonuna tıklayın. Başvuru sonrasında kredi başvurunuz değerlendirmeye alınacaktır.

Ziraat Bankası internetten konut kredisi için tıklayın.

Yapı Kredi Bankası İnternetten Konut Kredisi Başvurusu

Yapı Kredi Bankası’nda 120 aya varan vadeler ve en uygun faizlerle konut kredisi çekebilirsiniz. Sizde Yapı Kredi müşterisiyseniz online şubeye giriş yaptıktan hemen sonra başvurunuzu online yapabilir, sıra beklemeden sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi Online Konut Kredisi için tıklayın.

İş Bankası İnternetten Ev Kredisi Başvurusu

Türkiye İş Bankası 2018 yılında “en uygun faizli ev kredisi veren bankalar” arasında yer almaktadır. İşCep ve İş Bankası internet şubesine giriş yaparak yada yapmadan başvurunuz anında bankaya iletilir. Başvuru sonrasında banka yetkilileri değerlendirmeden sonra hızlı şekilde sonucu için tarafınıza dönüş yapacaktır.

İş Bankası internetten konut kredisi başvurusu için tıklayın.

Bu yazımızda sizler için konut kredisi internetten başvuru yapılan bankaları sıraladık. Ayrıca bunların yanı sıra diğer bankalara da internet üzerinden online başvurunuzu yapabilirsiniz. Biz en çok tercih edilen bankaları sizlere sunduk ve bilgi kirliliği olmaması açısından diğer bankaları eklemedik. İnternet üzerinden sadece bir kaç bilgi (TC Kimlik Numarası, Aylık Geliriniz, İstenilen Kredi Miktarı) gibi şeyleri formlara yazdıktan sonra “onayla, gönder” butonlarına tıklayarak kolaylıkla konut kredisi başvurusu yapmış olursunuz. Tercih ettiğiniz bankanın web sitesi aracılığıyla yada EnUygun, Hangi Kredi gibi web sitelerinden de başvuru yapmak mümkündür.

Şubeye gitmeden kredi veren bankalar sayfamızı da inceleyebilirsiniz.

Okuduğunuz konuda internetten konut kredisi başvurusu yapılan bankaların listesi yer almaktadır. Yukarıda yer alan listedeki bankaların konut kredisi başvuru sayfalarındaki formlar yaklaşık 60-120 saniye arasında doldurulabilmektedir. Sizde belirtilen süre içerisinde şubeye gitmeden konut kredisi başvurusu yapabilir ve ön başvuruyu geçmeniz halinde ev kredinizi kullanabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir