Banka Kredi Notu Düşük Olanlar Ne Yapmalı

featured

Bankalardan kredi kullanmak için bir numaralı faktör kredi notudur. Kredi notum düşük kredi çekebilir miyim diyenler için aşağıdaki konuyu incelemeleri gerekmektedir.

Kredi notu düşük olan kişilerin kredi çekmesi de mümkündür. Ancak bunun için belli başlı adımları atmalı ve banka hesabınız üzerinde hareketlendirme başlatmalısınız. Eğer en riskli grup olan 0-699 seviyesinde yer alıyorsanız ne olursa olsun kredi kullanamazsınız. O seviyede yer alanlar sadece kredi notu yükseltme makalesine göz atıp notlarını yükseltmek için çalışmalar yapmalılar. Ancak orta riskli (700-1099) ve az riskli (1100-1499) seviyesinde yer alan kişiler ise belli başlı şeyleri uyguladıktan sonra kredi kullanabilirler.

Kredi notum düşük kredi çekebilir miyim?

Banka gittiniz ve kredi başvurusu yaptınız. Kredi başvuru sonucunuz olumsuz oldu ve kredi notunuzun yetersiz olduğunu öğrendiniz. Şimdi yapacağınız 2 şey ile sizde kredi kullanabilirsiniz. Bunları uygularken en az 1 hafta geçsin, olumsuz yanıt aldıktan hemen sonra başvuru kesinlikle yapmayınız ki bu kredi notunuzu olumsuz etkilemektedir. Kredi notu düşük olanlar öncelikle ipotekli kredi kullanıp kredi notunu yükseltebilir ve kolaylıkla kredi kullanabilir. Bunun için yine kredi notu yükseltmek için yazısına bakabilirsiniz. Kredi notu düşük olan ve kredi kullanmak isteyen kişiler teminat gösterip kredi çekebilir yada kefil göstererek kredi kullanabilirler. Bir taşınmaz varsa ya da bir kefil gösterebilirseniz kolaylıkla kredi çekebilirsiniz.

Faydalı içerik: Kredi Notu Düşüklere Kredi Veren Bankalar 2018

Teminatla Kredi Kullanmak

Bankaya evinizi, arabanızı yada arazinizi teminat göstererek kredi kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken kredi başvurusu esnasında teminat göstereceğiniz yerin belgelerini bankaya sunmaktır. Bundan sonra banka yetkilileri birkaç işlem yaparak teminatlı krediyi size sunabilmektedir. Teminatlı kredilerin onaylanması ekspertiz vs. gibi durumlar olabileceği gibi biraz geç olabilmektedir. Bu durum bankadan bankaya değişiklik göstermektedir. Taşınmaz bir malın kredi çekmeye uygun olup olmadığına yine ekspertiz tarafından kontrol edilmektedir. Bu da süre alacak bir iştir.

Kefil göstererek kredi çekmek

Kefil gösterilecek kişi krediye kefil olmak yazısında belirtildiği gibi kredinin ödenmemesi durumunda borcu ödeyecek kişidir. Yani kredi ödemesinde bir gecikme olması yada ödenmemesi durumunda borç kefilden istenmektedir. Bankaların bir kişiyi kefil olarak tanıması için yine kefilin de kredi kullanmak için şartları yerine getirmesi gerekmektedir. Yani herkes kefil olamamaktadır. Daha detaylı bilgiye yukarıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kredi notum düşük nasıl kredi çekebilirim diye soranlar için bu konuyu hazırladık. Kredi bankalar sitesini takip ederek siz de güncel konulara ulaşabilirsiniz. Kredi notunun düşük olmasıyla birlikte pek çok engel karşınıza çıkabilmektedir. Bunlardan kurtulmak için sitemizde bulunan kredi notu yükseltme ile ilgili konuları mutlaka inceleyiniz. Bundan sonrasında ise kredi notunuzu yükseltmek için kısa zamanda belli başlı şeyler yaparak olumlu sonuca ulaşabilirsiniz. Kredi notunuzun düşük olmasıyla bankalardan uzaklaşmayınız tam aksine banka hareketlerinizi güncel tutarak düşük olan kredi notunuzu yükseltmek için çalışın. Bu çalışmaları düzenli yaparak hızlı şekilde banka kredi notunuzu yükseltebilir ve düşük olan kredi notunuzu hızlı şekilde yükseltebilirsiniz.

Kredi notu düşük kredi çekebilir miyim diyenler için anlatacaklarımız şimdilik bu kadardır. Sizlere daha kaliteli hizmet verebilmek için araştırmalarımızı hızla yayınlamaya devam ediyoruz. Kredibankalar, 2017 yılında kurulmuş bir banka bilgi portalıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir