Garanti Bankası Kredi Notu Öğrenme

featured

Kredi notunun çok önemli olduğu günümüzde Garanti yeni bir uygulama başlattı. Garanti Bankası kredi notu sorgulama servisi ile sizde hemen öğrenebilirsiniz.

 

 Son yıllarda en çok üzerinde durulan kredi notu, artık insanların en önemsedikleri finans işlemi olmaktadır. KKB üzerinde kayıtlı olarak tutulan kredi notlarına göre bankalar kredi başvurularını değerlendirmektedir. Garanti Bankası müşterileri de internet şubesine giriş yaparak kredi puanlarını görüntüleyebilirler. Garanti Bankası kredi notu sorgulama servisini kullanarak sizde hızlı olarak kredi notunuzu öğrenebilir ve ona göre hareket edebilirsiniz. Garanti Bankası’nın internet bankacılığında havale, eft, hesap işlemleri, fatura ödemeleri, şans oyunu ödemeleri, e-vadeli hesap açma-kapama, döviz alım satımı ve birçok işlem gibi kredi notu sorgulama da yapılamaktadır. Bunun için Findeks ile Garanti arasında bir anlaşma yapılmış olup belli bir ücret karşılığında sorgulamalar gerçekleştirilmektedir.

Kategori: Kredi Notu Sorgulama

GARANTİ KREDİ NOTU ÖĞRENME

Türkiye’de en büyük ikinci özel banka olarak hizmet veren Garanti Bankası, gerek yenilikleriyle gerekse müşterilerine olan sadakatiyle beraber müşteri potansiyelini sürekli olarak artırmıştır. Bununla beraber sürekli düzenlediği kampanyalar ve bankanın uygun faiz oranlarıyla da devamlı müşterileri edinmiştir. Bankanın internet şubesini yada Garanti Cep şubelerini kullanan kullanıcılara özel avantajlı teklifler de sürekli güncellenmektedir. Garanti Bankası internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra raporlar bölümünden KKB raporları menüsüne gelerek kredi notu ve kredi risk raporlarına ulaşılabilirsiniz. Garanti Bankası internet şubesi kredi notu öğrenme işleminin yanı sıra, Garanti kredi risk raporu ile kullanmış olduğunuz krediler ve kredi kartları ile ilgili ödemeleriniz, bankalara olan borç durumunuz öğrenilebilmektedir. Ayrıca Garanti internet şubesinden çek raporuna da ulaşabilirsiniz. Çek raporu sayesinde 50 adete kadar arkası yazılan çeklerin listesi, 2007 sonrası ödenen ve ibraz edilen çeklerin adeti ve tutarı gibi özelliklere de ulaşabilirsiniz.

Garanti Bankası kredi notu sorgulama

Garanti’den kredi notu sorgulaması yaparak sizde Findeks notunuza hemen ulaşabilirsiniz. Bunun için yaklaşık olarak 7 ile 15 TL arasında bir ücret alınmaktadır. Yapmanız gereken tek şey ise, Garanti Bankası’nın internet bankacılığına giriş yaparak raporlar bölümünden kredi notu raporu menüsüne girmeniz ve istenen bilgileri doldurup onaylamanız. Bu işlemin ardından kredi notunuzu görüntüleyecek ve sizde kredi notunuza göre hareket edeceksiniz. Eğer kredi puanınızın kötü olduğunu görüyorsanız kredi notu yükseltmek için neler yapılır diye araştırma yapmalı ve o araştırma doğrultusunda hareket etmelisiniz.
Garanti Bankası kredi notu öğrenme konumuzu inceleyerek sizde Garanti’nin işlemlerini başarılı şekilde yapabilirsiniz. Aynı zamanda internet şubesini kullanarak Garanti’nin pek çok ürün ve hizmetini de kullanabilirsiniz.

Garanti Bankası kredi kartı başvurusu
Tc no ile kredi notu sorgulama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir