Sms ile Kredi Notu Öğrenme

featured

Siz de cep telefonunuzdan Sms ile kredi notu öğrenme istiyorsanız bu sayfadaki bilgilerden yararlanarak kolaylıkla kredi notunuzu sorgulayabilirsiniz. Turkcell, Avea yada Vodafone hatlarınızdan sms ile kredi notu sorgulama numaraları.

 

Findeks’in son yıllarda hayata geçirdiği en önemli şeylerden biri olan sms ile kredi notu öğrenme servisi ile artık bireysel kullanıcılar çok kolay şekilde kredi notuna ulaşabilemektedir. Sadece 9 TL ücret karşılığında sorgulama yapılabilmekte ve dakikalar içerisinde isteyen herkes kredi notunu öğrenebilmektedir. Kredi notu son yıllarda bankalar üzerinden kredi ve kredi kartı ile finans ürünlerini kullanan herkesi ilgilendirmektedir. İlk çıktığı yıllarda pek önemsenmemiş olsa da, kredi notu yakın zamanda en önemli bankacılık ürünü haline gelmiştir. Kredinin çıkıp çıkmaması %75 oranında kredi notuna bağlı olduğu için artık herkes kredi notunu iyi seviyede tutmaya çalışmaktadır.

Güncel içerik: Sms ile kredi notu öğrenme

Kredi Notu Öğrenme

Cep telefonlarından tek bir mesaj yollayarak Findeks üzerinden kredi notu sorgulaması yapılabilmektedir. Bunun için faturalı ve ön ödemeli hatlardan 9 TL ücret alınmaktadır. Turkcell, Avea (Turk Telekom) ve Vodafone hatlarından sms göndererek kredi notu sorgulaması yapabilirsiniz. Bunun için aşağıda vereceğimiz adımları uygulamanız gerekmektedir. İlgili: Ücretsiz kredi notu sorgulama

Sms ile kredi notu öğrenme

T.C. kimlik numarası ve doğum yılınızı aralarında bir boşluk bıraktıktan sonra tüm operatörlerden (Turkcell, Avea, Vodafone) 1122’ye gönderin. Bu sorgulamadan sonra onay mesajı alacaksınız. Onay mesajını da yanıtladıktan sonra bilgilerinize ulaşılır ve en kısa zamanda size yine sms ile geri dönüş yapılır. Sms ile gelen kredi puanınız doğrultusunda hareket ederek daha detaylı öğrenebilirsiniz. Eğer kredi notunuz düşükse sitemizde yer alan “kredi notu nasıl yükseltilir” konusuna bakabilir, yada kredi notunuza ne kadar kredinin çıkacağını bilmiyorsanız “kredi notu kaç olmalı” konumuza göz atabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki benzer konuları da inceleyebilirsiniz.
Örnek sms: 40853331177 1992

Bu bilgilerden yararlanarak sizde kredi notunuzu hızlı şekilde öğrenebilirsiniz. Sms kredi notu öğrenme servisi 9 TL karşılığında yapılmaktadır. Ayrıca aşağıda her operatör için ayrı ayrı olarak sms kredi notu sorgulama servislerini anlattık. Kredi notu öğrenmenin en kolay yolu sms ile sorgulama yapmaktır. Kredi notunun her an değişken olduğunu ve sabit kalmadığını da buradan belirtelim. Yani bugün kredi notunuz iyi seviyede yer alıyorsa, yarın da öyle olacak diye bir kaide yoktur. Bunun için de kredi notunu sık sık kontrol etmeniz ve kontrol altında tutmanız sizin yararınıza olacaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir