Sms ile Kredi Notu Sorgulama

featured

Cep telefonlarından tek bir mesaj göndererek kredi notunuzu öğrenebilirsiniz. Sms ile kredi notu öğrenme yada sorgulama servisi tüm operatörlerden 10 TL karşılığında yapılabilmektedir.

 

Sms kredi notu sorgulama 2018 yılında tüm operatörler tarafından yapılabilmektedir. Avea, Turkcell, Vodafone gibi servislerden kredi notunuzu öğrenebilirsiniz. Son zamanlarda kredilerin çıkmamasındaki en önemli etken kredi notudur. En ufak bir sorunda bile kredi notunuzun düşmesi; kredi başvurularının olumsuz olabileceği sonucunu doğurmuştur. Böyle olunca insanlar kredi notlarını takip etmek istiyorlar. Kredi notu sorgulama için pek çok yol olduğu gibi artık tek bir mesaj göndererek kredi notu sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Bu yazımızda Turkcell, Vodafone ve Avea sms ile kredi sorgulama işlemlerine değineceğiz. Sizde bu konudaki yazanlar ile cep telefonunuzdan tek bir mesaj göndererek anında kredi notunuzu öğrenebileceksiniz.

KREDİ NOTU SORGULAMA

Öncelikle kredi notunun ne olduğunu hatırlayalım. Kredi notu, KKB üzerinde her vatandaşın 0-1900 arası bir puanlamaya tabii olduğu bir sistemdir. Bu sistemi bankalar kullandıkları için pek önemli hale gelmiştir. Kredi başvurusu yaptığınızda banka ilk etapta bu sistem üzerinden sizin verilerinizi inceler ve kredi notunuzu öğrenir. Eğer kredi notunuz olumluysa kredi başvurunuz olumlu olur, kötü derecede ise kredi başvurunuz banka tarafından reddedilir. Diğer yandan, kredi notu sorgulamak için alternatif arıyorsanız Banka kredi notu sorgulama konumuza bakabilirsiniz.

TEK BİR MESAJLA KREDİ NOTU SORGULAMA

KKB kayıtlarında yer alan kredi notunuzu öğrenmek isteyenler için bu konuyu hazırladık. Artık insanlar sadece tek bir sms göndererek kredi notunun ne olduğunu öğrenebilecek. Bu yöntem ile kredi notunuzun takibini yapabilir ve siz de kredi notunuza göre hareket edebilirsiniz. 900- 1200 arasındaki notta olan kişiler bankalardan sorunsuz şekilde kredi çekebilirler. 1500 üzeri kredi notuna sahip olan kişiler de bankalardan kısa zaman içerisinde yüklü miktarda kredi kullanabilirler.

İlgili: Kredi notu sorgulama

Avea sms ile kredi notu sorgulama: TC Kimlik Numaranız Doğum Yılınız 1122
Turkcell sms kredi notu sorgulama: TC Kimlik Numarası Doğum yılı 1122
Vodafone sms ile kredi notu sorgulama: Tc Kimlik Numarası Doğum Yılı 1122

 

 

Turkcell Sms İle Kredi Notu Öğrenme

 

 

Turkcell operatörünü kullananlar için sms ile kredi notu öğrenme işlemi çok basittir. Turkcell bu işlemden 9 TL ücret almaktadır. Telefonunuzun sms bölümüne girerek TC Kimlik Numaranız ve Doğum Yılınızı aralarında bir boşluk bırakarak 1122‘ye sms gönderiniz. Bu sorgulama sonucunda kredi notunuzun iyi, kötü, çok iyi seviyede yer aldığı bilgisi size iletiliyor ve kredi kullanılabilirlik seviyenizi öğrenmiş oluyorsunuz. Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız Turkcell kredi notu sorgulama sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yukarıda yer alan bilgilerle Turkcell operatörünüzden sms kredi sorgulama işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Peki avea (Türk Telekom) operatöründe sms sorgulaması nasıl oluyor ve ücreti ne kadar? Bunun içinde aşağıda yer alan bilgilerden yararlanabilirsiniz.

 

Avea Sms İle Kredi Notu Sorgulama

 

Turk Telekom (Avea) hattınızdan tek bir sms göndererek kredi notu sorgulama işlemi için yapmanız gereken şey telefonunuzun sms bölümüne girerek Tc Kimlik Numaranızı ve Doğum Yılınızı aralarında bir boşluk bıraktıktan sonra 1122‘ye yollmanızdır. Turk Telekom bu sorgulama ücreti olarak 9 TL talep etmektedir. Daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyen kişiler Avea kredi notu öğrenme sayfasına göz atabilirler.

 

 

 

Vodafone Sms İle Kredi Notu Öğrenme

 

 

Türkiye’de en çok kullanılan 2. operatör olan Vodafone ile kredi notu sorgulaması yapabilirsiniz. Telefonunuzun sms bölümüne girerek Tc kimlik numarası ve doğum yılınızı aralarında bir boşluk bırakarak 1122‘ye sms yollayınız. Vodafone da bu sorgulamadan 9 TL ücret yansıtlaktadır. Daha detaylı ve ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız Vodafone sms ile kredi notu öğrenme sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Yukarıda yazan bilgilerle birlikte sizde sms ile kredi notu öğrenme işlemini başarılı şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca en sade biçimde de yine sms ile kredi notu öğrenme işlemini yazma gereginde bulunduk.
 

Kredi Notu Sorgulama

Yukarıda yazan bilgilere göre tüm operatörler bu sorgulamayı 9 TL ücretle yapmaktadırlar. Sizde yukarıdaki bilgileri telefonunuzdan mesaj göndererek sms göndererek kredi notu sorgulama yapabilirsiniz. Tüm operatörlerden Tc Kimlik Numaranız ve Doğum yılınızı yazdıktan sonra 1122’ye kısa mesaj göndererek hızlı şekilde kredi notunuza ulaşmak mümkündür. 2018 yılında kredi notunuzu öğrenerek kredi başvurusunu ona göre yapabilirsiniz. Unutmayın bankaya yapılan ve red gelen her kredi başvurusu kredi notunuzun düşmesine neden olacaktır. Aynı zamanda sizde kredi notunuzu düzenli olarak kontrol ederek, banka durumunuzu iyi derecede tutabilirsiniz. Bu sayfamızda sms ile kredi notu öğrenme ile ilgili tüm detaylı bilgileri sizlere sunduk. Aklınıza takılan detayları aşağıda bulunan yorum bölümüne sorabilirsiniz. Bu sayede, acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılarken “acaba bana kredi çıkar mı?” diye tereddüte düşmeden kredi başvurusu yapabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir