Vofafone Sms Kredi Notu Sorgulama

featured

Tek bir mesaj göndererek Vodafone kredi notu sorgulama yapabilirsiniz. Kredi notunuzu sorgulayarak ne kadar kredi alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte internet üzerinden öğrenilebilen kredi notu, artık cep telefonları ile de sorgulanabilmektedir. Vodafone kredi notu sorgulama servisini kullanarak hızlı şekilde kredi notunuzu öğrenebilir ve kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.
Bunun için yapmanız gereken aşağıda yazan bilgileri doldurduktan sonra 1122 numarasına mesaj göndermenizdir. Bu servisi kullanmak için Findeks ve Vodafone anlaşma yapmıştır ve servis ücreti olarak 9 TL alınmaktadır. Türkiye’de en çok kullanılan operatörler arasında yer alan Vodafone (Telsim), kredi notunu sorgulamak için sms servisini aktif duruma getirmiştir.

Vodafone kredi puanı sorgulama

Türkiye’de en çok kullanılan 3 gsm operatöründen biri olan Vodafone ile kredi notunuzu öğrenebilirsiniz. Turkcell ve Avea (Turk Telekom)’nın sorgulama ücreti ve sms numaralarına ulaşmak için sms kredi notu sorgulama konusuna bakabilirsiniz. 9 TL ücret ödeyerek kredi notunuzu anında öğrenebilir ve sizde kredi puanınıza göre başvuru yapabilirsiniz. Vodafone kredi notu sorgulama için yapmanız gereken tek şey, cep telefonunuzun mesaj bölümüne girdikten sonra T.C. Kimlik numaranızı ve doğum yılınızı aralarında bir boşluk bırakarak 1122’ye yollamanız gerekmektedir. Vodafone, sizin adınıza findeks KKB üzerinden kayıtları inceleyerek kredi notunuza ulaşacak ve hızlı olarak size gönderecektir.

Bakabilirsiniz: Kredi notu kaç olmalı

Vodafone ve Kredi Kayıt Bürosu (KKB)’nin anlaşması sonucunda aktif olan sms ile kredi sorgulama ücreti ise dokuz tl olarak yansıtılmaktadır. Vodafone findeks kredi notu sorguladıktan kısa süre sonra size yine sms ile dönüş yapılacaktır. Vodafone 1122 Kredi notu sorgulama servisini sadece Vodafone müşterileri kullanabilmektedir. Diğer operatörler için yukarıda yer alan linkten yada sms kredi notu sorgulama konusundan bakabilirsiniz.

 

 

Operatör Mesaja yazılacak içerik Gönderilecek sms numarası
Vodafone T.c kimlik numarası (boşluk) Doğum Yılı 1122

Örnek sms: 40854001100 1990 (T.C. ve Doğum Yılı)
Gönderilecek numara: 1122

Yukarıda yer alan bilgilerle 9 TL karşılığında Vodafone sms kredi notu öğrenme servisini kullanarak anında sorgulama yapabilirsiniz. Vodafone, hızlı bir şekilde birkaç dakika sonra kredi puanınıza ulaşacak ve size mesajla dönüş yapacaktır.

İlgili: Sms İle Kredi Notu Öğrenme

Bu servisi kullanmanız için KKB (Kredi Kayıt Bürosu) ile Vodafone anlaşma yapmıştır. Bunun neticesinde bireysel kullanıcıların kredi notunu tek bir sms ile öğrenebilmesi sağlanmıştır. Sms kredi notu sorgulama servislerini kullandıktan sonra yine tarafınıza gelecek sms ile kredi notunuzu öğrenebileceksiniz. Ayrıca Findeks üzerinden de kredi notunuzu sorgulayabilirsiniz. Sizde Vodafone kredi notu sorgulama servisini kullanarak hızlı yoldan kredi puanınızın kaç olduğunu öğrenebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir