Bankadan Kredi Alamıyorum

featured

Acil paraya ihtiyacı olanlar bankalara giderek kredi başvurusu yapıyorlar. Peki bankadan kredi alamıyorum diyenler ne yapmalı. İşte altın değerinde tavsiyeler.

 

Acil nakit ihtiyaçlarında eskiden olduğu gibi eş dostun kapısını çalmak yerine artık bankalara gidiyoruz. Ancak bankalar bazı kriterlere göre kredi vermekte ya da vermemektedir. Peki bankadan kredi alamıyorum diyenler ne yapmalı ve bankalardan hızlı kredi çekebilmek için yapılması gerekenler nelerdir? İşte bu konuda akıllara kazınan sorulara altın değerinde tavsiyeler. Banka dışında kredi veren firmalardan nasıl kredi alınır, işte cevabı.

Bankadan Kredi Alamıyorum Ne Yapmalıyım?

Bankalara her hangi bir miktarda kredi başvurusu yaptınız. Kısa zaman sonra gelen bir mesajla bankanın size olumsuz yanıt verdiğini yani kredi vermediğini öğrendiniz. Bundan sonra ne yapacaksınız? Farklı bir bankaya gidip kredi başvurusu yapmak mı yoksa karadenizde gemisi batmış bir kişi edasıyla sineye çekilip oturmak mı? Tabiki de hiçbirisi değil. Kredi Bankalar ekibi olarak sizlere kısa ve öz bir yol haritası çıkardık. Bankalardan tüm nedenlerle kredi alamayanlar için birkaç adımda kredi alabilecek öneriler sunacağız. Bu uygulamalar sonrasında sizde kredi alabileceksiniz. Bankadan kredi alamıyorum diyen kişiler senetle kredi konusuna göz atabilirler.

Öncelikle neden kredi alamadığınızı kesinleştirmeniz gerekiyor. Kredi notunuza göre krediye red almışsanız kredi notunun düzeltilmesi için çaba göstermelisiniz. Bunun için önerilerimiz yazının devamında yani aşağıda olacaktır. Ancak farklı durumlardan dolayı da kredinize onay verilmeyebilir. Bunlar arasında kredi geçmişiniz yani ödemelerinizi düzensiz oluşu, krediden dolayı takibe düşmeniz ya da en kötü ihtimalle yakınınızın düzensiz kredi ödemeleri. Biz bu konumuzu kredi notu kötü seviyede olmasından dolayı bankadan kredi alamayanlara özel oluşturduk. Öyleyse kredi notumuzu kısa zamanda (2 – 3 ayda) düzeltebilecek ve yeniden kredi çekmeye elverişli hale getirebilecek önerileri sizlere sunalım. Ayrıca sigortasız olanlara kredi veren bankalarkonumuzu da inceleyebilirsiniz.

Bankadan Kredi Alamıyorum

Bankalardan kredi alamayanlar ve para lazım diyenler için kredi notunu düzeltebilecek tavsiyelerde bulunacağız. Bankadan kredi çekebilmek için her kişinin kredi notu vardır ve bankalar bu kredi notuna göre kredi başvurularına yanıt verirler. Eğer kredi notunuz kötü seviyedeyse kredi başvurunuz onaylanmaz. Bu her banka için aynıdır çünkü bankalar KKB sistemini yani kredi notu kayıt sistemini ortak olarak kullanırlar. Bir bankadan kredi çekemiyorsanız başka bir bankadan da kredi çekemezsiniz. Kredi notunu en büyük etkileyen şey düzenli ödemelerdir. Bankalara olan borçlarınızı düzenli ve gününde öderseniz kredi notunuz otomatik olarak yükselecektir. Eğer ödemelerinizde gecikme yaşarsanız kredi notunuz düşürülecektir. Diğer yandan ikinci neden olarak çok sayıda olan başvurulardır. Eğer banka size kredi vermiyorsa ve sürekli olarak başvuru yapıp red yiyorsanız yine kredi notunuz düşürülecektir. Sizde bankalar kredi vermiyor nasıl kredi alabilirim diye soruyorsanız aşağıdaki diğer konuları da incelemelisiniz. Diğer yandan banka dışında kredi nasıl alınır konusuna da mutlaka bakın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir