Bedelli Askerlik Kredisi Veren Bankalar – 2021 Bedelli Kredileri

featured

Bu sayfadan bedelli askerlik kredisi 2021 faiz oranlarına bakabilir, bedelli askerlik kredisi veren bankaları karşılaştırabilirsiniz.

 

2021 yılında çıkan son bedelli askerlikten sonra, hükümetin çalışmalarıyla beraber yeni askerlik sistemi yürürlüğe girmiş oldu. Bedelli askerlik, artık devamlı hale gelince bir kişi bedelli askerlik kredisi veren bankalar 2021 yılı faiz oranlarını ve kredi başvuru süreçlerini merak ediyor. Biz de tüm bankaların bedelli kredisi faiz oranlarını ve ödeme seçeneklerini araştırarak bu sayfamızı hazırladık. Aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak bedelli askerlik kredisi hesaplaması yapabilir ve hemen başvurunuzu yaparak kredinizi uygun faiz oranlarıyla kullanabilirsiniz.

 

Bedelli Askerlik Kredi Veren Bankalar

Hükümetin yakın zamanda çıkaracağı bedelli askerlik yasası sayesinde belirlenen miktarı ödeyen kişiler aranan şartları yerine getirmeleri koşuluyla askerlik görevinden muaf olacaklar. Siz de bedelli askerlik şartlarına uyuyorsanız aşağıda bulunan bankalara bedelli kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta, bedelli askerlik kredisinde de diğer kredilerde olduğu gibi kredi notunuz, aylık geliriniz ve bazı kriterler incelenmektedir. 2018 yılında bedelli askerlik hizmeti 15.000 TL karşılığında yapılmış ve birçok kişi bedelli askerlikten yararlanmıştı. 2021 yılında yürürlüğe giren yeni askerlik sisteminden sonra ise bedelli askerlik ücreti 39.788,64 Bin TL karşılığında yapılabiliyor. Her yıl ocak ayında memur maaşı katsayısına göre bedelli askerlik ücreti yükselecek. Bu yıl içerisinde bedelli askerlikten bir çok kişi yararlanacak. Bu rakamın üzerinde başvuru olursa kura çekilerek bedelli yapacak kişiler belirlenecek. İşte bedelli askerlik kredisi veren bankalar:

  • Akbank
  • Vakıfbank
  • Denizbank
  • Halkbank
  • QNB Finansbank
  • Fibabanka
  • Odeabank
  • Ziraat Bankası
  • İş Bankası
  • Yapı Kredi.

 

Bedelli Askerlik Ücreti Ne Kadar?

Geçtiğimiz yıl 15 bin TL’ye yapılan bedelli askerlik, yeni sistemle birlikte 39.788 TL oldu. 31 Bin TL’yi tek seferde nakit olarak ödeyenler bedelli askerlik hizmetinden yararlanabilecek. Siz de 31 Bin TL ödeyerek bedelli askerlik hizmetinden hemen yararlanabilirsiniz.

 

Bedelli Askerlik Kaç Gün 2021

Askerlik hizmeti yeni sistemle beraber erbaş ve erler için 6 aya düşürüldü. Bedelli askerlik süresi ise 1 aya yani 30 gün olacak.

 

Diğer hesaplamalar: Bedelli askerlik kredi hesaplama

Bedelli kredisi veren bankalardan sizde kredi başvurunuzu yapabilir ve hemen kredi kullanabilirsiniz. Bu bankalara ek olarak İNG, QNB Finansbank, TEB, İş Bankası, Garanti Bankası gibi bankalar da, bedelli askerlik kredisi 2021 yılında yukarıdaki bankalar arasında kredi vermesi beklenmektedir. Bedelli askerlik yasası onaylanıp resmi gazetede yayınlandıktan sonra sitemizde yer alan bu konuyu güncelleyerek daha ayrıntılı bilgiler sunacağız. Bu sayfayı en üst sağ köşede bulunan yıldıza tıklayarak favorilerinize ekleyebilir ve sık sık takip edebilirsiniz. Ayrıca bu sayfada bedelli askerlik kredisi hesaplama tabloları da bankalar tarafından duyurulacaktır. Facebook sayfamızdan da bizleri takip edebilirsiniz.

 

Bedelli askerlik başvuru şartları 2021

Askerlik tecil ettirme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir