En Kolay Kredi Veren Bankalar ile Hızlı Kredi Başvurusu

featured

En kolay kredi, şubesiz olarak en kolay kredi veren bankalar listesi, online kredi başvuru yöntemleri, kredi notu düşüklere kolay kredi veren bankalar. Daha çok sicilim bozuk hangi banka kredi verir diyenlere.

 

Türkiye’de teknolojinin gelişmesi ile birlikte artık online işlemlerden bir kaç form doldurularak şubesiz, belgesiz ve kefilsiz olarak bankalar kredi vermeye başladı. Sizden gelen istekler doğrultusunda kolay kredi veren bankalar listesini 2018 yılına özel olarak hazırladık.

Şubeye Gitmeden Kredi Veren Bankalar

 CEPTETEB  Evrak yok  Kefil yok  İncele
 İNG Bank  Evrak yok  Kefil yok  incele
 İş Bankası  Evrak yok  Kefil yok  incele
 Garanti Bankası  Evrak yok  Kefil yok  incele

 

 

Uyarı: Yukarıda yer alan bilgilerde istisna dışında gelir tespiti yapılamayan kişiler için banka yetkilileri ek olarak “gelir belgesi” talep edebilirler.

İsterseniz bankanın müşterisi olun isterseniz olmayın, şubesiz kredi veren bankalar daha kolay kredi kullandırmaktadır. Bazı bankalar da sadece müşterilerine belgesiz kredi kullandırma ayrıcalığını sunmaktadır. Aşağıda ise “şubesiz bankacılık” için en fazla ne kadar kredi çekebileceğiniz ve ne kadar masraf ödeyeceğiniz hakkında bilgileri sizlere sunduk. Sizde bu kredileri inceleyerek online başvurunuzu yapabilirsiniz.

Şubesiz kredilerde ne kadar kredi alabilirim, ne kadar masrafı olur?

Banka En Yüksek Kredi Miktarı Tahsis tutarı Sigorta Şubeye Gitmeden Kredi
ING Bank 50.000 TL Binde 5 Var Herkes
Odeabank 35.000 TL Binde 5 Var Sadece kendi müşterisi
Aktif Bank 30.000 TL Binde 5 Yok Herkes
CEPTETEB 30.000 TL Yok Var Herkes
Enpara 30.000 TL Yok Var Herkes
Finanbank 30.000 TL Binde 5 Var Sadece kendi müşterisi
VakıfBank 30.000 TL Binde 5 Var Sadece kendi müşterisi
Garanti 25.000 TL Binde 5 Var Sadece kendi müşterisi
Türkiye İş Bankası 25.000 TL Binde 5 Var Sadece kendi müşterisi
Yapı Kredi 25.000 TL Binde 5 Var Sadece kendi müşterisi
Akbank 20.000 TL Binde 5 Var Sadece kendi müşterisi

Kredi tahsis ücretleri ise çekilen kredilerde binde 5 alınmakta olup, Bddk tarafından tüm bankalarda uygulanmaktadır. İhtiyaç kredileri için ihtiyaç kredisi faiz oranları 2018 sayfamızdan bankaların faizlerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca en  hızlı yoldan kredi başvurusunu onaylayan bankalar hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak için, anında kredi veren bankalar 2018 konumuza bakabilirsiniz.

Tatil Günlerinde Online Kredi Alınır Mı?
Bilindiği gibi bankalar cumartesi ve pazar günlerinde kapalıdır. Peki online bankalarda hangi günler tatil var? Sizde online bankacılıktan kredi başvurusu yapıp haftasonu ve tatil günlerinde de ilgili bankanın atm’leri aracılığıyla paranızı nakit olarak alabilirsiniz.

Sizler için kolay kredi almanın yollarını sunan bankaların listesini paylaşıyoruz. 2018 yılında en kolay yoldan kredi çekebilmek için online bankacılığı kullanmak, sizin yararınıza olacaktır. Sicilim bozuk hangi banka kredi verir, kredi notu düşüklere kredi veren bankalar aramasını yapan kişiler bu konudan detaylı bilgilere ulaşabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir