İşsizlere ve Çalışmayanlara Kredi Veren Bankalar

featured

Eğer SSK’lı olarak bir işte çalışmıyorsanız bankalardan kredi çekmeniz zordur. Bu sayfadan siz de, işsizlere kredi veren bankalar hangileridir sorusuna doğru yanıtı alabilir ve kredinizi kullanabilirsiniz.

 

Herhangi bir işyerinde SSK’lı olarak çalışmıyorsanız bu durumda bankalardan kredi çekmeniz oldukça zor olacaktır. Özellikle kredi notunuzun düşüklüğü de kredi çekmenizi etkileyecektir. Peki işsizlere kredi veren bankalar 2018 yılında hangileridir? Hangi bankalar çalışmayan, ssk’sı olmayan kişilere ihtiyaç kredisi verir? Sizler için kredibankalar araştırma merkezi olarak araştırdık ve bu sayfamızı hazırladık.

İŞSİZLERE KREDİ VEREN BANKALAR

SSK olmadan çalışanlar veya hiç çalışmayanların kredi çekip çekemeyeceğini araştırdık. Türkiye’de hizmet veren bankalar içerisinde bazı bankalardan bu kredi türü alınabilmektedir. Akbank’ın mobil uygulaması Akbank Direkt sayesinde gelir belgesiz kredi çekebilirsiniz. Uygun faiz oranlarıyla, 48 aya varan vadelerle kredi kullanabilmeniz için ilk olarak Akbank’tan vadesiz bir hesap açmanız gerekmektedir. Akbank hesabınızı açtırdıktan sonra cep telefonunuza  İphone marka olanlar buradan, Android işletim sistemi olanlar (Samsung, Htc, General Mobile gibi) buradan uygulamayı indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra TC kimlik numaranız ve internet bankacılığı şifrenizi girdikten sonra Akbank Direkt’e giriş yapın. Eğer şifreniz yoksa Akbank internet bankacılığı şifre alma sayfasına göz atabilir veya Akbank şubelerine uğrayarak yardım isteyebilirsiniz.

İlgili: Akbank Hesap Açma

Akbank Direkt uygulamasına giriş yaptıktan sonra sizi karşılayan ekranda “Başvuru ve Nakit İhtiyaçlarım” menüsüne tıklayın. Daha sonrasında Akbank Direkt Kredi menüsüne tıklayarak kredi başvurunuzu yapın. Kredi miktarınızı ve vadesini belirledikten sonra “Başvur” menüsüne tıklayıp, ekranın altında yer alan kredi sözleşmesini de onaylayın ve devam edin. Bu uygulama sayesinde işsizler ve çalışmayanlar 20 bin lira ihtiyaç kredisi kullanabilmektedir. Tabi krediyi onaylayıp onaylamamak bankanın insiyatifine bir durumdur, tüm işsizlere kredi verilecek diye bir durum söz konusu değildir. Günümüzde mobil uygulamaların bir çok kişi tarafından kullanılmasından dolayı bankalar da mobil sürümünü geliştirmiş ve tüm bankacılık işlemlerini buradan da yapabilmişlerdir. Ayrıca Akbank internet şubesine (https://www.akbank.com) girerek de kredi başvurunuzu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Çalışmayanlara Kredi Veren Bankalar

Akbank’ın yanı sıra aşağıda yer alan bankalar, belirledikleri üst limite göre belgesiz kredi verebilmektedir. Siz de bu bankaları değerlendirerek ve karşılaştırarak hemen kredi başvurusu yapabilir ve kredinizi anında kullanabilirsiniz. Belgesiz olarak kredi veren bankalardan kredi çekebilmeniz için kredi notunuzun kredi çekmeye müsayit olması gerekiyor.

Banka Belge Kredi limiti
Enpara İstemiyor 30 BİN TL
CEPTETEB İstemiyor 30 BİN TL
N Kolay Kredi İstemiyor 30 BİN TL
ING Bank İsteyebilir 50 BİN TL
Odeabank İsteyebilir 40 BİN TL

 

Çalışmayanlara İpotekli Kredi Veren Bankalar

Sigortalı olarak bir işyerinde çalışmayan kişilerin kredi çekebilmeleri için bir diğer yöntem bankaya ipotek göstermektir. Ancak çalışmayan kişilerin bu krediyi kullanabilmek için kredinin aylık taksitini ödeyebilecek kadar gelirinin olması banka tarafından istenir. Örnek olarak çalışmayan bir kişinin kendi mülkü olan dükkan ve ev kira getirileri de bankalar tarafından “gelir” olarak kabul edilmekedir. Veya kişi esnaf da olabilir ve ticaretle uğraşıyor olabilmektedir. Esnaf olan kişilerin kredi çekebilmeler için de ticari sicil evraklarını bankaya sunması istenmektedir. Yani bu krediyi kullanabilmek için illa bir işyerinde çalışıyor olmanız gerekmez ancak gelirinizin olduğunu bankaya ispatlamalısınız. Siz de bu sayfada yer alan bilgiler ile işsizlere kredi veren bankalar arasından birisini seçerek hemen kredinizi çekebilirsiniz. Ayrıca aşağıda yer alan konuyla alakalı sayfalara da göz atabilir, daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar konusuna da göz atabilir, kredi notunuz düşük olsa bile kredi çekebilirsiniz.

İnternetten anında kredi veren bankalar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir