Kredi Notu 500 Olana Kredi Veren Bankalar

featured

Bir çok kişinin kredi notu, kredi çekmek için oldukça düşük olabilir. Peki 500 puana kredi veren bankalar hangileridir ve ne kadar kredi çekilebilir?

 

Kredi notu düşük olan kişiler çoğu bankadan kredi çekmekte zorluk çekebilirler. Ancak bazı durumlarda kredi notu 500 olana kredi veren bankalar da bulunmaktadır. Sizinde kredi notunuz 500 ve civarlarında yer alıyorsa bu bankalara kredi başvurusu yaptığınız taktirde ihtiyaç krediniz hazır demektir. Ancak buradan da belirtelim, hiçbir kredi başvurusu %100 onaylanacak diye bir kaide bulunamaktadır. Siciliniz ve geçmiş ödemelerinize bakılmasının yanı sıra genellikle maaşınızı inceleyen bu bankalardan kredi başvurusu yapabilirsiniz.

KREDİ NOTU 500 OLANA KREDİ VEREN BANKALAR

Devlet bankaları genellikle kredi notu düşük olan kişilerin başvurularını onaylamazlar. Bunun yanı sıra müşteri potansiyeli oldukça yüksek olan bankalar da bu şeylerle pek uğraşmazken, daha çok müşteri sayısına ulaşmak isteyen ve kitlelere kendini tanıtmak isteyen bankalar da düşük kredi notuna bakmaksızın kredi verebilmektedir. Sizde bu bankaların tekliflerini inceledikten hemen sonra online başvuru yapabilir ve internet üzerinden kredinizi onaylatabilirsiniz. Peki hangi bankalar 500-600 civarında yer alan kredi notuna anında kredi vermektedir, gelin birlikte inceleyelim.

Burgan Bank Dijital Kredi

2013 yılından bu yana “Burgan Bank” adıyla Türkiye’de hizmet veren bu bankadan kolaylıkla ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz. Yüksek müşteri potansiyeline ulaşmak isteyen Burgan Bank, uygun faiz oranları ve uzun dönem vade seçenekleri ile kredi başvurusu yapacak kişileri cezbetmektedir. Sizde Burgan Bank dijital krediye hemen internetten başvuru yaparak ilk şansınızı deneyebilirsiniz ve kredi değerlendirme sürecine alınırsınız. Başvuru yaptıktan hemen sonra bilgileri inceleyerek banka yetkilileri size dönüş yapacaktır.

 

FİBABANKA İHTİYAÇ KREDİSİ

Fibabanka da ocak ayında bir kampanya düzenleyerek “düşük kredi notuna kredi” diye insanları çekmek istemektedir. Bu kampanyanın tarihi geçmiş gibi gözükse de Fibabanka’a düşük kredi notuna kredi vermeyi sürdürecektir. Sizde Fibabanka internet şubesinden kredi başvurusu yapabilir ve şansınızı deneyebilirsiniz. Ayrıca Fibabanka’nın çoğu ilde şubeleri bulunmaktadır, bu şubelere giderek kredi sorgulaması yaptırabilir ve kredi alıp alamayacağınızı değerlendirebilirsiniz.

“KREDİ NOTUNUZU YÜKSELTEBİLİRSİNİZ!”

500 puana kredi başvurusu yapmak yerine sitemizde bulunan kredi notu yükseltme teknikleri sayfasına göz atarak kredi puanınızı yükseltebilir, ve sonrasında yüksek kredi notuyla istediğiniz bankadan kredi alabilirsiniz. Bir kaç finansal hamle ile kredi notunuzu yükseltmek aslında çok basittir. Sayfada bulunan yönergeleri uygulayın ve sizde artık kredi notunuzu emin adımlarla yükseltin.

N Kolay Kredi (Aktifbank)

Aktifbank’ın N Kolay Kredi internet bankacılığına giriş yaparak kredi başvurusu yapabilirsiniz. Ancak Aktifbank, gözlemlerimize göre diğer bankalara oranla daha yüksek faizlerle kredi vermektedir. Bu bankayı tercih edip etmemek tamamen size kalmış ama hiçbir şubesi olmayan ve sadece internetten kredi veren bu bankadan kredi almak bize göze hiç sıcak gelmedi. Yine de tercih etmek isteyenler çıkacaktır diye buraya yazma gereğinde bulunduk.

İlgili: Ücretsiz kredi notu sorgulama

500 Puana Kredi Çekmek için Yöntemler

Eğer 500 kredi puanınız varsa bankalardan bu vereceğimiz yöntemler sayesinde kredi alabilirsiniz. Bunu maddeler halinde sıralarsak daha doğru anlaşılacağını düşündük.

1. Nakit Bloke Karşılığı Kredi (Kredi notunu yükseltmek isteyenlere)

Bir çok kişinin ve hatta kredi sitelerinin bile bihaberdar olduğu bu yöntemi Türkiye’de ilk olarak kredibankalar.com açıkladı. Sizde herhangi bir bankaya giderek hesaba belli bir miktar para yatırıp sonrasında blokeli kredi kullanabilirsiniz. Blokeli kredinin mantığı, kredi notunu yükseltmek içindir ve şu şekilde işler; “Siz bankaya gidip örnek olarak 2.000 TL para yatırırsınız sonrasında blokeli kredi başvurusu yaparak bankanın bu paraya bloke koymasına izin verirsiniz. Yani sizin yatırdığınız parayı banka size kredi verir ve faiziyle para kazanır. Yine bu krediyi 3-4 ay ödedikten sonra tamamını kapatarak paranız üzerinde blokeyi kaldırabilir ve kredi notunuzu yükseltip daha yüksek bir kredi başvurusu yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız blokeli kredi sayfamıza mutlaka göz atınız.

2. Kefil Göstererek Kredi Çekebilirsiniz

Düşük kredi notuna sahip olan kişilerin en sık kredi çekme yöntemidir. Tanıdık bir kişiyi bankaya götürüp kefil gösterirseniz banka kefil olan kişiyi incelemeye alır. Sonrasında herhangi bir pürüz çıkmazsa kredi çekebilirsiniz, ancak kredi ödemesi yapılmaması durumunda kefil tam yetkili olur ve borçlar ona kalabilir. Bu yüzden de kolay kolay kimse kimseye kefil olmak istememektedir. Krediye kefil olmak sayfamız bu konuda aydınlatıcı bilgilerle dolu.

3. Teminat Göstererek Kredi Çekmek

Kredi notu düşük olan kişiler, üzerine kayıtlı bir taşınmazı teminat gösterip kredi kullanabilir. Örneğin ev, arsa, arazi, bahçe gibi tapuda kayıtlı olan mallarınızı bankaya götürerek kredi kullanabilirsiniz. Ancak burada da dikkat edilmesi gereken şey, kredi verildikten sonra banka bu ürünlere ipotek koyacaktır ve borç ödemesi bitene kadar da ipotek kaldırılmaz. Herhangi bir borç ödenmemesi durumunda da banka mallarınıza el koyma hakkına yasal olarak sahip olacaktır.

Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar 2018

Sizler için anlattık ve 500 kredi notuna kredi veren bankalar ile bunların yanı sıra düşük puanda olan kişilerin nasıl kredi alabileceği konusunda bilgiler sunduk. Sizde bu bilgilerden yararlanarak bankalara kredi başvurusu yapıp ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir