Öğrenciye Kredi Veren Bankalar 2021 (Üni Öğrencilerine Kredi)

featured

Öğrenciye kredi ile siz de 36 aya varan vadelerle kredinizi kullanabilirsiniz. Öğrenciye kredi veren bankalar bu sayfada yer almaktadır, krediye başvuru yaparak anında kullanabilir ve eğitim masraflarından kurtulabilirsiniz.

 

Üniversite öğrencileri eğitim dönemlerinde yaşayacakları maddi sıkıntıları, ülkemizde yer alan hayırsever işadamları ve firmalardan alınan burslar ile aşmaktadır. Ancak bazı ihtiyaç durumunda nakit sıkıntısı yaşayan öğrenciler, öğrenciye kredi adı altında bankalar tarafından sunulan kredileri değerlendirmektedir. Siz de internet üzerinden, sms ile veya farklı alternatif kanalları izleyerek anında kredinizi kullanabilirsiniz. Üniversite öğrencilerine gerek devlet bankaları, gerekse özel bankalar ihtiyaç kredisi vererek acil nakit ihtiyaçlarını karşılamaktadırlar.

Öğrenciye Kredi Veren Bankalar
Öğrencilerin yaşadıkları maddi sıkıntıları aşmak ve ihtiyaçlarını gidermek için aşağıda yer alan bankalar, anında onaylı öğrenci kredisi vermektedir. Dershane, üniversite masrafları, kurs ve eğitim masrafları adı altında verilen bu kredilerin her banka için farklı şartları bulunmaktadır. Bankaların şartlarını inceleyebilir, kredi hesaplaması yapabilir ve hemen kredinizi kullanarak acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Diğer yandan öğrencilere kredi kartı veren bankalara kredi kart başvurusu yapabilir, eğitim öğretim döneminiz boyunca kullanabileceğiniz kredi kartına sahip olabilirsiniz. Ziraat Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Akbank, Garanti Bankası gibi bankalar öğrencilere düşük faizlerle kredi vermektedir. Aşağıda yer alan bankaları inceleyerek kredi başvurusunu ilgili bağlantılar aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

AYRINTILARI İNCELEYİN: Öğrenciye kredi

ZİRAAT BANKASI
Öğrenciye anında kredi veren bankalardan birisi de Ziraat Bankası’dır. 36 aya varan vadeler ve düşük faizlerle kredi kullanmak artık çok kolay! Ziraat Bankası eğitim kredisi için gerekli belgeler nüfus cüzdanı, sürücü belgesi yada pasaport, öğrenci belgesi, varsa gelir belgesi. Bu belgeleri tamamlayarak en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek öğrenci kredisi başvurusu yapabilir ve kredinizi hemen kullanabilirsiniz. Aşağıda yer alan kredi hesaplama tablosunu inceleyebilir, faizleri karşılaştırabilir ve ilgili bağlantıdan daha fazla ayrıntıya ulaşabilirsiniz.

İş Bankası
Türkiye İş Bankası’ndan 36 aya varan vadelerle eğitim kredisi adı altında tüm öğrencilere kredi verilmektedir. Uygun faiz oranları, 36 aya varan ödeme koşullarıyla siz de İş Bankası’nda eğitim kredisi başvurusu yaparak hemen kredinizi kullanabilirsiniz. Ayrıca öğrencilere kredi kartı da veren İş Bankası’na kredi kartı başvurusunu da yapabilirsiniz. İş Bankası’nda ihtiyaç kredisi faizleri 2,25 olarak hesaplanmaktadır. Aşağıda yer alan bağlantıdan daha fazla ayrıntıya ulaşabilir ve kredinizi hemen çekebilirsiniz.

AYRINTI: Öğrenci kredisi İş Bankası

İNG BANK
İNG Bank, 5000 TL mini kredi adı altında üniversite öğrencilerine anında kredi imkanı sunuyor. 2,99 faiz oranı ve 36 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız hemen başvurunuzu yapabilirsiniz. 5.000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisinin aylık taksit ödemesi 250 TL tutmakadır. Daha ayrıntılı bilgi almak için İng Bank müşteri hizmetleri numarası 0850 222 06 00‘ı arayabilirsiniz. Ayrıca İng Bank internet şubesinden kredi başvurunuzu hemen yapabilirsiniz.

Denizbank
Öğrenci kredisi veren bankalardan birisi de Denizbank’tır. Siz de 10.000 TL ihtiyaç kredisini 60 ay vadeli olarak Denizbank’tan kullanabilirsiniz. Master, Lisans veya Doktora eğitimi alacak öğrenciler için 60 aya varan vadelerle kullandırmaktadır. Okul, üniversite vya özel kurs ücretlerini karşılamak istiyorsanız. 10.000 TL 48 ay vadeli Denizbank öğrenci kredisi için aylık taksit tutarı 412 TL, faiz oranı ise 2,69 olarak belirlenmiştir.

Detaylar: Denizbank öğrenci kredisi

Eğitim kredileri yüksek miktarlarda kullanılırsa genellikle kişinin velisinden onay alınmaktadır. SMS yoluyla veya internet üzerinden yapılan kredi başvuruları sonrasında, eğer krediye onay gelirse kişiden öğrenci belgesi ve ek belgeler talep edilebilir. Öğrenci kredilerinde, diğer kredilerde olduğu gibi kredi notu oldukça önem taşımaktadır. Kredi notu kötü olan kişilerin kredilerine onay verilmez. Günümüz şartlarında öğrencilerin oldukça yüksek harcamaları olabilmektedir. Bundan dolayı da eğitim kredisi adı altında bankalar kredi vermeye başlamıştır. Öğrenci kredisi nasıl alınır diye soracak olursanız, öncelikle kullandığınız kredi kartının borçlarını düzenli olarak ödemeniz gerekmektedir. Kredi kartınızın olduğu bankaya başvuru yapmak size daha olumlu sonuç verecektir. Eğer kredi kartınız bulunmuyorsa, bankalara düşük limitli bir kredi kartı başvurusu yaptıktan sonra kredi başvurusu yapınız. Bankalar, kredi kartı bulunmayan kişilere kolay kolay kredi vermezler. Kredi notunuz bu konuda da oldukça önem taşıyacaktır.

Kredi İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?
Her banka için kredi kullandırma belgelerinde farklılık olsa da, genel olarak nüfus cüzdanı, öğrenci belgesi, ikametgah belgesi istenmektedir. Bankalar ek belge ve kefil isteyebilme hakkına da sahiptir. Yukarıda yazılı belgeleri internet üzerinden veya sms göndererek kredi başvurunuzu yapsanız bile, banka şubesine giderek bu belgeleri sunmanız gerekmektedir. Eğer kredi kartınızı düzenli olarak kullanıyor ve ödemelerinizi zamanında yapıyorsanız öğrenci olarak 10.000 TL’ye kadar kredi kullanma imkanınız olacaktır. Ayrıca şunu da belirtelim, ağustos 2018 yılından itibaren Bddk tarafından alınan karara göre ihtiyaç kredilerinde 48 ay olan vade sayısı 36 aya düşürülmüştür. Yeni kullanılacak kredilerde en fazla vade sayısı 36 aydır.

ÖĞRENCİYE KREDİ
Bu sayfamızda kredibankalar.com ekibi olarak öğrencilere özel, öğrencilere kredi veren bankalar listesini hazırladık. Bankaların kampanyaları oldukça bu sayfamızı güncelleyerek sizlere sunacağız. Yukarıda yer alan bilgilere göz atarak siz de eğitim ihtiyaçlarınızı karşılamak için öğrenci kredilerinden birisine başvurunuzu yapabilir, hemen kredinizi kullanarak acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Ayrıca aşağıda bulunan bankalardan anında onaylı, yüksek limitli öğrenci kredi kartınızı da almak istiyorsanız sayfaya göz atarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir