Ptt Aktifbank Kredi Başvurusu

featured

Ptt ve Aktifbank işbirliği sayesinde sizde hemen kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Ptt Aktifbank Kredi Başvurusu ve Başvuru şartlarının yanı sıra kredi hesaplama örnekleri bu sayfada yer almaktadır.

 

Maaşını PTT’den alanlara özel olarak Aktifbank Ptt kredisi kullanmak çok kolay! Sizde Aktifbank’ın kredi teklifinden yararlanmak ve kredi başvurusu yapmak istiyorsanız en yakın Ptt şubesine gitmeniz ve kredi başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Anında onaylanan bu krediden %1,99 faiz oranı ile yararlanabilirsiniz. Aktifbank’ın Türkiye’de hiçbir şubesi olmamasına rağmen faaliyetlerini Ptt şubelerinden ve  internet üzerinden yürütmektedir. İşte Aktifbank Ptt kredi başvuru şartları ve gereken bilgiler.

Ptt Aktifbank Kredi Başvurusu

Maaşını PTT şubelerinden alan emeklilere özel olarak 60.000 TL’ye varan şartsız, kefilsiz kredi avantajından sizde yararlanabilirsiniz. 50 TL kredi tahsis ücreti alınan bu krediye tüm ptt şubelerinden başvuru yapabilmek mümkündür. Aktifbank Ptt kredisi 10.000 TL maliyet tablosu hesaplaması aşağıda yer almaktadır. Diğer bankaların Ptt üzerinden kredi başvuru faiz oranlarına göz atmak için aşağıda yer alan ilgili linkleri kullanabilirsiniz.

İlgili: Emeklilere özel ptt ihtiyaç kredisi başvurusu

 

Kredi Tutarı 10.000 TL
Vade (Ay) 48
Faiz Oranı 1,99%
Taksit Tutarı 352,29 TL
Kredi Tahsis Ücreti 50 TL
Aylık Toplam Maliyeti 2,7613%
Yıllık Toplam Maliyeti 33,1363%​​

İlgili içerik: Ptt Kredi Başvurusu

Görüldüğü gibi Aktifbank’ta faiz oranları %1,99 olarak yansıtılmaktadır. Daha uygun faizlerle kredi kullanmak istiyorsanız yukarıda yer alan Ptt Kredi Başvurusu sayfamıza göz atabilir ve diğer bankaların hesaplamalarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca ihtiyaç kredisi faiz oranları 2018 yılı verilerini yansıtan konumuzu da incelemenizi öneririz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir