Sms ile Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

featured

Teknolojinin gelişmesiyle beraber bankalarda buna ayak uydurmak zorunda kaldı. Kredi başvurularında birçok kanal kullanılırken artık sms ile kredi başvurusu yapmakta çok kolaydır.

 

 Devir hız devri olduğu için, bankalar da hem hıza ayak uydurabilmek hemde müşterilerin isteklerine daha kısa sürede yanıt verebilmek için teknolojiyi yakından takip eder oldular. Artık kredi çekmek isteyen kişiler cep telefonundan sms ile kredi başvurusu yapabilirler. Tek bir mesaj göndererek kredi başvurusu yapmak çok kolaydır. İstediğiniz bankaya sms göndererek kredi başvurunuzu yapmak istiyorsanız yazıyı tamamiyle okuyun.

Sms ile kredi başvurusu nasıl yapılır?

Cep telefonundan mesaj bölümüne girerek, istenilen bilgileri yazdıktan sonra bankanın numarasına sms gönderilmektedir. Bu işlemden sonra banka yetkililerine gelen bilgiler incelenir ve müşteriye en kısa zaman içerisinde dönüş yapılır. İşte sistem böyle işler. Eğer kredinize onay çıkarsa belgeleri doldurmak için bankaya gitmeniz gerekmektedir. Eğer red yanıtı verildiyse yani başvurunuz olumsuz ise, bu sefer yeni başvuru yapmak yerine kredi notunu sorgulamanız ve kredi notunuza göre hareket etmeniz daha mantıklı olacaktır. Çünkü eğer kredi notunuza göre sizin sms kredi başvurunuza onay verilmiyorsa, başka bir bankaya başvuru yapmanıza gerek yoktur. O bankadan da size olumsuz yanıt gelecektir ve her olumsuz yanıt sizin kredi notunuzun düşmesine neden olacaktır.

Telefon artık insanların hayatına çok büyük şekilde girmiş bir aygıttır. Her alanda kullanılan akıllı telefonlar ile kredi başvurunuzu farklı kanallardan da yapabilirsiniz. Örneğin bankanın mobil bankacılık sistemine giriş yaparak kredi başvurusunu anında yapabilirsiniz ve hatta, bankaya gitmeden eğer kredi başvurunuza onay verilirse paranızı anında hesabınıza yatırabilirsiniz. Şimdi de bankaların sms kredi başvurusunda istediği bilgileri sizlere aktaracağız.

Ziraat Bankası

Türkiye’de hizmet veren 3 devlet bankasından birisi olan Ziraat Bankası’na mesaj göndererek kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Bunun için, Kredi yazıp TC Numaranızı, Kredi Tutarını, Vade ve Aylık net gelirinizi yazdıktan sonra 4747’ye gönderiniz. Örnek olarak; 40404084040 5000 24 1500

Ayrıntı: Ziraat Bankası sms kredi başvurusu

Yapı kredi bankası

Yapı Kredi’den kredi çekmek için sms kredi ürününü kullanabilirsiniz. Öncelikle kredi türü (araç, bireysel) Tc numaranızı, aylık net gelirinizi yazdıktan sonra 4411’e sms gönderiniz. Bu işlemden sonra banka yetkilileri değerlendirme yapıp ön onayınızı mesaj olarak size iletecektir.

Akbank sms ile kredi başvurusu nasıl yapılır?

Türkiye’deki özel bankalardan birisi olan Akbank’a sms göndererek kredi çekebilirsiniz. 20 bin TL’ye kadar limit olan Akbank’ta 48 aya varan vade seçenekleri mevcuttur. Kredi, Tc numaranızı aralarında bir boşluk bırakarak yazın ve 4425’e gönderin. Hattınız Vodafone veya Turk Telekom ise sms’i 0532 750 25 25’e göndermeniz isteniyor.

Şekerbank

Şekerbank’a sms kredi başvurusu yaparak kredinizi alabilirsiniz. Kredim yazdıktan sonra Tc numaranızı 3280’e gönderin. Gönderilen kısa mesajdan sonra ise ön başvuru onayı kısa zaman içerisinde tarafınıza gönderilecektir.  Şekerbank sms kredi daha detaylı bilgi almak için tıklayın.

İş Bankası sms kredi başvurusu

İş Bankası’ndan kredi almak isteyenler için sms kredi başvurusu yapabilirler. Bunun için Nakit yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak Tc numaranızı, Kredi tutarını, aylık gelirinizi yazın.  4402’ye bu bilgileri mesaj gönderdikten sonra kısa zaman içerisinde yanıt verilecektir. Daha detaylı bilgi için ise İş Bankası sms kredi başvurusu konumuza bakabilirsiniz.

Garanti Bankası

Garanti’den sms ile kredi almak çok kolay. Tc kimlik numaranız, istediğiniz kredi miktarı, vade sayısı, aylık net kazancınızı aralarında bir boşluk bıraktıktan sonra 3390’a gönderin. Örnek sms; 40404084040 5000 36 1750 Garanti sms kredi başvurusu

Bankaların mesajla kredi başvurusu numaralarını sizler için paylaştık. Sizde kredi çekmek istiyorsanız bu yazıdaki bilgilerden faydalanabilirsiniz. Tek bir sms göndererek kredi başvurusu yapmanız mümkündür. Kredi başvurunuzu yaptıktan sonra bankalar bilgilerin doğruluğu için araştırma yapmaktadır. Sms gönderirken bilgilerinizi kontrol ederek gönderiniz. Banka yetkilileri bazı kriterleri ve kredi notunuzu inceledikten sonra size geri dönüş yapacaklardır.

Yararlı konular:
Sms ile kredi notu sorgulama
Cebe havale nasıl yapılır

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir