Telefonla Kredi Başvurusu Sms Numaraları

featured

Bu sayfada güncel banka sınavları ne zaman 2022 yılında diye merak edebilirsiniz. İşte sizler için araştırdığımız banka sınav tarihleri ile personel alımları 2022 yılı iş ilanları.

 

Teknoloji son dönemlerde oldukça gelişti. Öyle ki, 2000’lerin başında tuşlu telefonlarla yeni yeni tanışmaya başlamışken, şu 18 yıl içerisinde özellikle mobil telefonlardaki gelişme bizi oldukça şaşırtıyor. Bankalar da bu teknolojileri takip ederek müşterilerinin kullanımları için çalışmalar yapıyorlar. Örneğin telefonla kredi başvurusu sms numaraları son dönemlerde oldukça artış olmuştur. Cep telefonunuzdan tek bir sms göndererek telefon mesajıyla kredinizi alabiliyor ve bankaya gidip çekebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra bankaların mobil şubesine giriş yaparak da kredi başvurusu yapılabiliyor. Sms ve Mobil şubeden kredi başvuruları hakkında bilgileri bu konu altından vereceğiz.
Telefondan kredi başvurusu

Cep telefonunuzun sms bölümüne girerek bankaların istediği bilgileri doldurduktan sonra ilgili banka numarasına göndererek kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Özellikle reklamlarda çıkan bu sms kredileri ile son teknoloji kullanılarak, başvuru yapanlar anında değerlendirmeye alınıyor ve kredi başvurusuna cevap veriliyor. Öyle ki bazı bankalar sadece tc kimlik numaranıza bakarak kredi verebiliyorlar. Sms ile kredi başvuruları sadece ihtiyaç kredilerini kapsamakta olup ön başvuru niteliği taşımaktadır. Kredi başvurusu yapıldıktan sonra ilgili banka sizin kredi notunuza, kredi sicilinize, banka geçmişinize, aylık gelirinize ve diğer kriterlere sistem üzerinden bakabilmektedir, onun için bankanın istediği bilgileri doğru ve “abartmadan” doldurmakta yarar var. Örneğin 1600 TL aylıkla çalışırken bu aylık geliri 3 bin lira yazmak mantıksızlık olacak ve kredi başvurunuz onaylanmayacaktır. Ayrıca burada belirtelim; her kredi onaylanmama durumunda kredi notunuz otomatik olarak düşecektir, bunu da göz önünde bulundurarak kredi başvurunuzu yapın.

Sms ile kredi başvurusu nasıl yapılır?

Garanti
TC Kimlik Numarası, istediğiniz kredi miktarı, Vade sayısı, aylık net gelirinizi 3390’a sms atın. (Örnek sms: 12121231212 5000 48 1800)
Garanti müşteri hizmetleri: 444 0 333
Garanti Bankası mobil uygulaması indirmek için tıklayın.

Finansbank
TC Kimlik numaranızı 5030’a sms göndererek başvuruyu yapabilirsiniz.
QNB Finansbank müşteri hizmetleri numarası: 0850 222 0 900
QNB Finansbank mobil uygulamasını indirmek için tıklayın.

Akbank
Kredi, Tc Numaranız’ı aralarında bir boşluk bırakarak 4425’e sms gönderin.
Akbank müşteri hizmetleri: 444 25 25 ‘i aradıktan sonra önce 4’ü sonra 2’yi tuşlayarak kredi başvurusu yapabilirsiniz.
Akbank Direkt mobil uygulamayı indirmek için tıklayın.

Teb
Tc Kimlik Numaranızı 4466’ya sms göndererek 12.500 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunu yapabilirsiniz.
Teb müşteri hizmetleri: 0850 200 0666
Cepteteb uygulamayı indirmek için tıklayın.

İNG BANK
KREDİ, TC Kimlik Numaranızı arasında bir boşluk bırakarak 2205’e gönderin.
İNG Bank müşteri hizmetleri: 0850 222 0 600
İng mobil uygulamasını indirmek için tıklayın.

Denizbank
KREDİM, TC Kimlik Numaranızı arasında bir boşluk olacak şekilde 3280’e yollayın. Bu kredi başvurusu 55.000 TL’ye kadar yapılabilmektedir ve evrak ile kefil istenmiyor.
Denizbank müşteri hizmetleri: 0850 222 0 800
Denizbank mobil şube indirmek için tıklayın.

Ziraat Bankası
TUKETİCİ, Tc Kimlik Numarası, Kredi Tutarı, Vade, Aylık Gelirinizi aralarında bir boşluk bırakarak 4747’ye sms gönderin.
Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarası: 444 00 00
Ziraat mobil şubeyi indirmek için tıklayın.

Halk Bankası
Kredi, Tc Numaranız, Aylık Gelir, Kredi Tutarı yazarak 3452’ye sms gönderin.
Halkbank müşteri hizmetleri: 0850 222 0 400
Halkbank Mobil şube indirmek için tıklayın.

İş Bankası
NAKİT, Tc Kimlik Numaranız, Kredi Miktarı, Aylık Gelirinizi yazarak 4402’ye mesaj yollayın.
İş Bankası müşteri hizmetleri: 0850 724 0 724
İş Bankası mobil şubeyi indirmek için tıklayın.

Yukarıdaki bankaların sms numaralarına yazılması gerekenleri, bankanın müşteri hizmetleri numarasını ve mobil şube uygulama adreslerini verdik. Sizde bu bilgilerden yararlanarak hızlıca kredi başvurusunu yapabilirsiniz. Mesajda yazacağınız bilgilerin arasında bir boşluk bırakmayı unutmayın. Uygulama indirmek için uygulama adresleri Android telefonlar için sunulmuş olup, Google Play market bağlantılarını içermektedir. Apple marka telefonlarınızdan itunes marketine girerek banka ismini yazdıktan sonra mobil şube uygulamasını indirebilir ve kullanabilirsiniz.

Telefonla kredi başvurusu

Bu konuda yer alan bilgilerle sizde cep telefonunuzdan anında kredi başvurusu yapabilirsiniz. Banka bilgilerinin altında verdiğimiz linkler ile güvenli olarak mobil uygulama indirerek de kredinizi alabilirsiniz. Mobil şube adresleri yukarıda da belirttiğimiz gibi Samsung, Htc, Lenova, Vestel gibi android işletim sistemi kullanan telefonlar içindir. Sms ile kredi başvurusu yapmak istemeyenler yine bankaların müşteri hizmetlerini arayarak da başvurusunu yapabilir. Müşteri hizmetlerini aradığınızda sizde ilgili başvuru bilgileri istenecektir. Ayrıca şubeye gitmeden kredi alabileceğiniz mobilden kredi başvurusu için ek olarak yine yanıtlı sistem kullanılarak farklı bilgiler de istenebilmektedir. Ayrıca ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler aşağıda yer alan linklerdeki konulara da bakabilir.

Anında kredi veren bankalar
İnternetten kredi başvurusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir