Vodafone Faturalı Hatlara Kredi Verilir

featured

Bir çok kişi kredi notu kötü olduğundan dolayı faturalı hat üzerine kredi başvurusu yapmaktadır. Vodafone faturalı hatlara kredi başvurusu yapmak isteyenlere bir yol haritası hazırladık.

 

Türkiye’de telefon kullananların %40’ı artık faturalı hat tercih etmektedir. Kredi çekmek isteyen kişilerin kredi notu kötü olmasından dolayı, Vodafone faturalı hatlara kredi başvurusu artış göstermiştir. Faturalı hattınız üzerinden kredi başvurusu yapmak ve anında kredinizi kullanmak için de Vodafone’nin bir kaç şartı bulunmaktadır. Diğer operatörlerde olduğu gibi Vodafone faturalı hattınız üzerinden de 6.000 TL’ye kadar puanınıza göre kredi kullanabilirsiniz. Peki bu yöntem nasıl yapılır ve herkes kullanabilir mi, ayrıntılar için okumaya devam edin.

Vodafone Faturalı Hatlara Kredi

En az 6 ay faturalı hat kullanmış ve ödemelerinizi aksatmadan gününde yapmışsanız, 6 aylık faturanızın toplamı da 300 TL’den yüksek ise yani aylık faturalarınız 50 TL’den fazlaysa kredi kullanabilirsiniz. Bu şartları sağlamanız halinde ne kadara kadar limitli telefon alımı yapabileceğinizi bayiden öğrenmeniz gerekiyor. Bu puanı sorgulamak için Vodafone müşteri hizmetlerini arayabilir yada cep merkezlerine uğrayabilirsiniz.

Yararlı: Faturalı Hat Üzerine Kredi Nasıl Alınır?

Nasıl Yapılır?

Bu işin ana mantığını anlamayanlar için özet geçelim. Kredi notu düşük olan kişiler bankalardan kredi kullanamazlar, bunun yerine faturalı hatlara kredi gibi aramalar sonucunda bu yönteme başvurmak isterler. Sizin eğer düzenli kullandığınız bir faturalı hattınız varsa, bu hattınızın belli bir cihaz alım limiti de vardır. Yani fatura üzerine aylık taksitlerle bölünerek size verilecek sıfır bir cihaz. Örnek olarak Vodafone’de İphone X 310 TL’den başlayan aylık taksitlerle satılıyor. Peşin ödemeyle ise 6.000 TL’den satışa çıkarılmış. Bu cihazı fatura üzerine taksitli alarak kutusunu açmadan satabilir ve bu yöntemle kredi kullanmış olursunuz. Yine aylık taksitlerini de faturanız üzerinden ödeyeceğiniz için banka ile uğraşmanıza gerek kalmaz. Bu yöntemin dezavantajı ise telefonu aynı anda satsanız bile yani kutusunu açmadan en az 500 TL zarar edersiniz, tabi bu telefonun bedeliyle eşdeğerdir. Örneğin 2 bin tl’lik bir telefonu 200 300 TL zararına satarsınız. Hem buradan hem de Vodafone’nin taksit için koyacağı faizden zarar edersiniz ki buda bankadan çekilecek kredinin faizine denk gelmektedir. Vodafone Cihazlar sayfasına göz atarak size uygun telefonlara bakabilir ve kredi kullanmak için karar verebilirsiniz.

Güncel: Telefon kredisi veren bankalar

Diğer yandan bu işi yapan belli telefon bayileri vardır. İnternet üzerinden araştırmalar yaparak bu kişilere ulaşabilir ve telefon alıp satmayla uğraşmadan, direk olarak bu kişi üzerinden telefon alımı yapabilir ve aynı kişiye satışını yapabilirsiniz. Genellikle sosyal medyalardan Vodafone faturalı hatlara kredi verilir gibi reklamlar yapan bu kişilere ulaşarak detaylı bilgiler alabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir