30 Bin TL Aylık Faiz Getirisi

featured

30 bin tl biriken paranızı mevduat hesaplarında değerlendirebilirsiniz. 30 bin tl faiz getirisi, 30000 tl faiz kazancı, ne kadar faiz getirir diyenlere hesaplama örnekleri.

 

30 bin tl faiz kazancı 2018 yılında ne olur diye merak ediyorsanız, sizler için bankaların faiz oranlarını inceleyerek bu sayfayı hazırladık. Bilindiği üzere en kolay ve risksiz para kazanma yöntemleri arasında yer alan mevduat sistemi ile siz de kazanmaya başlayabilirsiniz. En yüksek faiz veren bankalar ile 30.000 TL birikmiş paranızdan para kazanabilirsiniz. 30 bin tl aylık faiz oranları için bankaların mevduat ürünlerini karşılaştırarak, en yüksek faiz kazancını sizlere sunduk. Eğer sizde vadeli hesaplar  aracılığıyla paranızı değerlendirmek istiyorsanız, hemen bir e-vadeli hesap açarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. 30 bin lira faiz hesaplaması yaparak sizlere sunduk.

30 bin tl aylık faiz getirisi

30.000 TL birikmiş olan paranızı e-vadeli hesap açarak 30 gün sonrasında hiçbir risk olmadan kar payınızla beraber çekebilirsiniz. Bunun için yapılması gereken en önemli şey ise belirlenen bankadan, internet şubesi üzerinden e-vadeli hesap açmakadır. E-vadeli hesaplar normal vadeli hesaplardan daha çok kazandırmaktadır. Aşağıda yer alan faiz oranları vergiler hariç yada dahil olarak yansıtılmış olabilir. Devletimiz Bsmv ve farklı isimlerle mevduat hesaplarından vergi kesintisi yapmaktadır ve ay sonunda vergi kesintisi uygulandıktan sonra net karınız hesabınıza yatırılır.

30 bin tl faiz kazancı

 

Banka

 

Faiz oranı

Net kazanç (30 gün)
İng Bank %14 420 TL
Garanti Bankası %14 420 TL
Denizbank %14,25 427 TL
İş Bankası %10 300 TL
Vakıfbank %11,25 337 TL
Akbank %13,50 405 TL
Ziraat Bankası %10,75 322 TL

Uyarı: Yukarıda yer alan faiz oranları ve karşılaştırma tablosu 30 günlük 30 bin tl faiz getirisi yatırımlar için hesaplanmış örnek bir tablodur. Kredibankalar.com içeriğini kendisi üretmekte olup, hiçbir bilginin kesin doğruluğunu üstlenmez. Bankalar güncel piyasa koşullarına göre faiz oranlarını değiştirebilme hakkı vardır, e-vadeli yada vadeli mevduat ürünlerini kullanmadan önce bankaya güncel faiz oranını ve vergi kesintilerini sorunuz. 2018 yılında vadeli hesapların daha da artması beklemektedir. Güncel mevduat kampanyalarına ulaşmak için sosyal medyalardan kredi bankalar’ı takip etmeyi unutmayın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir