300.000 TL Aylık Faiz Getirisi

featured

300 Bin TL aylık faiz getirisi hesaplamalarınızı yaparak, hangi bankadan mevduat hesabı açtıracağınıza karar verebilirsiniz.

 

Vadeli mevduat hesabı, hesabınızda bulunan belirli miktardaki meblağı belirlediğiniz sürede (vade) çekmeyeceğinizi taahhüt etmeniz anlamına gelir. Vade bitiminde paranızı faiz getiri ile bankadan çekebilirsiniz. 300 bin TL aylık faiz getirisi karşılaştırmalarını yaparak sizler de, dilediğiniz bankadan hesap açtırabilirsiniz. Vadeli mevduat hesapları, en çok tercih edilen yatırım aracıdır. Vadeli mevduat hesaplarına ne kadar yüksek oranda faiz uygulanırsa elde edeceğiniz kazanç da artacaktır. 300 bin TL için en yüksek faiz veren bankalara, sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Bankaların faiz oranlarını karşılaştırarak, vakit kaybetmeden hesabınızı açtırabilirsiniz.

Güncel hesaplama için tıklayın

300.000 TL Aylık Faiz Kazancı

 BANKA  FAİZ ORANI Net Kazanç

 

İNG Bank Mevduat Hesabı % 22,50 5.030 TL

 

Fibabanka Mevduat Hesabı % 21,50 4.806 TL

 

CEPTETEB Mevduat Hesabı % 19,50 4.359 TL

 

 

Akbank Mevduat Hesabı % 19,50 4.359 TL

 

Odeabank Mevduat Hesabı % 19,00 4.247 TL

 

Yapı Kredi Mevduat Hesabı % 20,85 4.661 TL

 

 

Denizbank Mevduat Hesabı % 19,50 4.359 TL

 

Şekerbank Mevduat Hesabı %19,00 4.247 TL

 

Halkbank Mevduat Hesabı % 20,00 4.471 TL

Diğer hesaplama: 100 bin tl aylık faiz getirisi

Yukarıdaki mevduat hesaplaması tablosundan 300 Bin TL’nizin ne kadar değerleneceği görebilirsiniz. Tabloyu oluştururken 1 ayı baz alarak hazırladık. Vadeli mevduat hesaplarından, vade süresi dolmadan paranızı çekemiyorsunuz. 1 ay sonundaki net kazancınızı öğrenerek hangi bankadan hesap açtıracağınıza rahatça karar verebilirsiniz.

Hazırlamış olduğumuz tabloda bankaların e- mevduat oranlarını görmektesiniz. E- mevduat, bankaların internet/ mobil bankacılığı aracılığı ile açılan hesaplarıdır. Şubelerde ve elektronik ortamlardan gerçekleştirdiğiniz hesap açımlarında faiz oranları farklılık gösterebilmektedir. 300 bin TL için e- mevduat faiz oranlarına, sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Vadeli mevduat hesabı ile birikimlerinize en kolay şekilde yön verebilir, kazanç sağlayabilirsiniz. Herhangi bir risk unsuru taşımaması, vadeli hesapları en sık tercih edilen hesaplar arasına taşıdır. 300 Bin TL aylık faiz getirisi için karşılaştırmalarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz. Dilediğiniz bankanın şubelerinden, internet bankacılığı ve mobil şubelerinden vadeli hesabınız için başvuru gerçekleştirebilirsiniz. 1 ay sonundaki net kazancınızı hazırlamış olduğunuz tablodan inceleyerek, vakit kaybetmeden bankalara vadeli hesap açtırmak için talepte bulunabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir