500.000 TL Aylık Faiz Getirisi

featured

Sayfamızdaki 500.000 TL aylık faiz getirisi ile bankalar arası karşılaştırma yapabilir, en avantajlı bankadan vadeli mevduat hesabınızı açtırabilirsiniz.

 

 Paranızı katbekat arttırmak istiyorsanız, bunu yapabilmenin en iyi yolu bankaların vadeli mevduat yatırım araçlarıdır. Bankaların vadeli mevduat hesaplarıyla  yatırım işleminizi risksiz bir şekilde yapabilirsiniz. İnternet, mobil bankacılığı ve şubeleri kullanarak saniyeler içinde hesabınızı açtırabilir, paranızı değerlendirebilirsiniz. Sizler için 500 Bin TL aylık faiz getirisi hesaplamalarını yaparak, karar vermenize yardımcı olmaya çalıştık. Bankaya yapacağınız belirli bir miktar parayı faizle değerlendirerek birikim yapmak artık çok kolay. Vadeli hesabı açtırabilmeniz için mevcut bir paraya sahip olmanız gerekmektedir. Elinizdeki 500.000 TL’nin 1 aylık vadede ne kadar değerlendiğini, sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Güncel hesaplama için tıklayın

500 Bin TL Aylık Faiz Kazancı

 BANKA  FAİZ ORANI Net Kazanç

 

İNG Bank Mevduat Hesabı % 22,50 8.383 TL
Fibabanka Mevduat Hesabı % 21,50 8.010 TL

 

CEPTETEB Mevduat Hesabı % 19,50 7.265 TL

 

 

Akbank Mevduat Hesabı % 20,00 7.452 TL

 

Odeabank Mevduat Hesabı % 19,00 7.079 TL

 

Yapı Kredi Mevduat Hesabı % 21,00 7.824 TL

 

 

Denizbank Mevduat Hesabı % 19,50 7.265 TL

 

Şekerbank Mevduat Hesabı %19,00 7.079 TL

 

Halkbank Mevduat Hesabı % 20,00 7.452 TL

Diğer hesaplama: 100 bin tl aylık faiz getirisi

Yukarıdaki tabloyu inceleyerek, vereceğiniz kararlar doğrultusunda yatırım yapmaya başlayabilirsiniz. En çok getiri elde edeceğiniz, avantajlı bankadan hesabınızı açtırabilirsiniz. Yüksek getiri elde etmek istiyorsanız, faiz oranının yüksek olmasına dikkat etmelisiniz. Faiz oranının yanında vade sayısını da uzun tutmalısınız ki, hesabınızdaki para değerlenebilsin.  Lakin, vade süresinin bitime kadar hesaptan paranızı çekemeyeceksiniz. Bunu dikkate alarak vade sayısını belirleyin ve hesabınızı açtırın.

Vadeli mevduatınız için hesaplamalarınızı kolaylaştırmak adına 1 ay vadede 500 bin TL faiz getirisini paylaşıyoruz. Mevduat hesabı için en yüksek faiz veren bankalar, tabloda yer almaktadır. İnternet bankacılığı üzerinden, e- mevduat faiz oranlarından yararlanarak hesabınızı daha avantajlı şekillerde açtırabilirsiniz. 500 bin TL aylık faiz getirisi için bankaları karşılaştırarak, karar vermenize yardımcı olmak istedik. Sizin için en uygun ve yüksek kazanç sağlayacak bankadan vadeli mevduat hesabı açtırarak, yaşam şartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Vadeli mevduat hesabıyla sizler de, paranızı iyileştirmeye başlayabilirsiniz. Hesap açtıracağınız bankaya karar verdikten sonra hesabınızı, saniyeler içerisinde açtırabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir