90.000 TL Aylık Faiz Getirisi

featured

90 Bin TL’nizi vadeli mevduat hesabıyla değerlendirebilir, faiz getirisinden yararlanarak kazanç elde edebilirsiniz. 90.000 TL aylık faiz getirisi hesaplamalarına, sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

 Vadeli mevduat hesapları için en yüksek faiz veren bankaları merak ediyorsanız, sayfamıza göz atabilirsiniz. 1 aylık vadeyi baz alarak 90.000 TL aylık faiz getirisi hesaplamalarını sizler için hazırladık. Paranızı değerli kılan bankalardan hesap açtırarak yatırım yapmaya başlayabilirsiniz. Türkiye’deki bankalar arasında en çok tercih edilenleri araştırdık. E- vadeli mevduat faiz oranlarını inceleyebilir, uygun bulduğunuz bankadan vadeli mevduat hesabınızı açtırabilirsiniz. Vadeli mevduat hesabıyla, hem bankaların kusursuz hizmetinden yararlanabileceksiniz hem de güvenli bir yatırım aracıyla paranızı değerlendirmiş olacaksınız. 90 Bin TL için her banka vatandaşa farklı faizler uygulamaktadır. İşte, bankaların farklı ve güncel faiz oranları.

Güncel hesaplama için tıklayın

90.000 TL Aylık Faiz Kazancı

 BANKA  FAİZ ORANI Net Kazanç
İNG Bank Mevduat Hesabı % 22,50 1.509 TL
Fibabanka Mevduat Hesabı % 21,50 1.441 TL

 

Burgan Bank Mevduat Hesabı % 20,50 1.374 TL

 

 

Akbank Mevduat Hesabı % 18,50 1.240 TL

 

Odeabank Mevduat Hesabı % 21,00 1.408 TL

 

Yapı Kredi Mevduat Hesabı % 20,00 1.341 TL

 

 

Denizbank Mevduat Hesabı % 19,00 1.274 TL

 

Şekerbank Mevduat Hesabı %19,00 1.274 TL

 

Halkbank Mevduat Hesabı % 19,75 1.324 TL

 

Vadeli mevduat hesabı için bankaları güncel faiz oranlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Faiz oranlarının yüksek olması, vade sonunda net kazancınızı da etkilemektedir. Nakit paraya kısa vadede ihtiyacınız yoksa vadenizi uzun tutarak, daha çok kazanç sağlayabilirsiniz. Bankalardaki faiz oranları, vade sayısıyla değişebilmektedir. Yukarıdaki tabloda en yüksek faizi veren bankaları görüyorsunuz. Mevduat hesabınızı açtırmadan önce, e- vadeli faiz oranlarını incelemelisiniz.

Vadeli mevduat hesaplarını saniyeler içinde açtırabilirsiniz. Banka şubelerinden, internet ve mobil şubelerinden kolayca açtırabilirsiniz. Lakin, internet üzerinden yapacağınız başvurularda e- vadeli faiz oranlarının uygulandığını unutmamalısınız. E- vadeli faiz oranlarıyla daha avantajlı bir şekilde birikim yapabilirsiniz. Elinizdeki 90.000 TL’nizi değerlendirmek istiyorsanız, mevduat hesaplarından yararlanabilirsiniz. Hesap açtırmadan önce bilmeniz gereken en önemli hususlardan biri de, vade bitimine kadar paranızı çekemeyeceğiniz.  Belirtilen hususlara, faiz oranlarına dikkat ederek sizler de hesabınızı açabilirsiniz. 90 Bin TL aylık faiz getirisi için gerekli hesaplamalara ve oranlara haberimizden ulaşabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir