e – Vadeli Mevduat Hesabı Nasıl Açılır

featured

İnternet bankacılığı ve mobil şube kullanıcıları, yüksek faiz oranlarından yararlanarak birikim yapabilirler. E- mevduat hesabı nasıl açılır konusunda bilgi sahibi olarak, internet şubesinden kolaylıkla birikim yapmaya başlayabilirsiniz.

İnternetin gelişmesiyle, hayatımızda pek çok işimiz kolaylaşmış durumda. İnternetin olduğu her ortamda rahatlıkla banka işlemlerimizi gerçekleştirebiliyoruz. İnternet üzerinden, para transferi, ödeme işlemleri ve hesap açtırma gibi çeşitli işlemlerimizi yapabiliyoruz. Hatta yüksek faiz oranlarından yararlanarak, birikim hesabı da açtırabiliyorsunuz. E mevduat hesabı nasıl açılır diye merak ediyorsanız, sayfamızdaki bilgilere göz atabilirsiniz. Banka şubelerine gitmenize gerek kalmadan, bilgisayarınız ve cep telefonunuzdan hesabınızı kolayca açtırabilirsiniz. İnternet üzerinden e- mevduat hesabı açtırırken işlem ücreti ödenir mi? Haberimizi okuyarak, çeşitli bankaların internet adresleri hakkında ve e- mevduat hesabı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

 

E Vadeli hesap nasıl açılır?

Paranızı belirli süre bankada tutarak, yüksek faiz oranıyla değerlenmek ve kazanç elde etmek artık çok kolay. İnternet bankacılığı kullanıcıysanız yani şifreniz varsa e- mevduat hesabınızı açtırabilirsiniz. E- mevduat hesabı; internet bankacılığı ve mobil şube üzerinden açılan hesaplardır. E- mevduat hesabı açmak için vadesiz hesabınızın bulunması gerekiyor ancak Akbank’ta hesabınız olmasa bile aşağıda yer alan bağlantı üzerinden form doldurarak kolaylıkla e-vadeli hesabınızı açabilirsiniz. Vakit kaybetmek istemiyorsanız, internet bankacılığı ve mobil şubeye giriş yapabilir, güncel faiz oranlarından yararlanarak kazanç elde edebilirsiniz. İnternet bankacılığına girerek, ‘e- mevduat hesap açma’ sekmesinden işleminizi halledebilirsiniz. Güncel faiz oranları ve vade sürelerini öğrenmek için lütfen bankaların internet şubesine giriş yapınız.

Sponsor: Buraya tıklayarak Akbank e-vadeli mevduat hesabınızı hemen açın, yüksek faizlerle para kazanmaya başlayın.

İnternet bankacılığı ve mobil bankacılığı kullanıcıları e- mevduat hesabı açtırırken, herhangi bir işletim ücreti ödemezler. Daha yüksek faiz oranlarından yararlanmak istiyorsanız sizler de internet üzerinden hesabınızı açabilirsiniz. E- mevduat hesabı nasıl açılır konusunda paylaştıklarımızı okuyarak sizler de, yüksek faiz oranlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz. Aşağıda yer alan bankaların internet şubesinden e-vadeli hesaplarınızı kolaylıkla açabilir, paranızı yatırabilir ve hemen en yüksek faiz oranlarıyla paranızı değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

1. Akbank e- mevduat hesabı açma: Akbank mevduat hesabı açma linkine girerek, bireysel internet şubesine giriş yapabilirsiniz. Hesap açma, e- mevduat hesabı açma adımlarını takip ederek hesabınızı açabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: En yüksek faiz veren banka (Tüm banka karşılaştırması)

2. Ziraat Bankası e- mevduat hesabı açma: Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankasından, mevduat hesabı açarak, paranızı değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken vadesiz hesaba sahip olmak ve internet bankacılığı kullanıcısı olmak. https://www.ziraatbank.com.tr adresine girerek hesap açma, e- mevduat hesap açma sekmelerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
3. Halkbank e- mevduat hesabı açma: 1933 yılından bu yana kusursuz hizmet veren Halkbankası, yüksek faiz oranlarıyla birikim yapmanıza olanak sağlıyor. https://www.halkbank.com.tr adresinden internet şubesine giriş yaparak, yüksek faiz oranları ve vade sürelerini inceleyebilirsiniz. Birikimlerinizi e- mevduat hesabında değerlendirebilirsiniz. Dilerseniz Halkbank mevduat faiz oranları 2019 sayfasından da faizleri karşılaştırabilirsiniz.
4. Yapı Kredi e- mevduat hesabı açma: vatandaşların daha uygun şartlarda bankacılık hizmetinden yararlanmasına olanak sağlayan Yapı Kredi, mevduat hesabı ile birikim yapmanızı sağlıyor. https://www.yapikredi.com.tr adresinden internet şubesine giriş yapabilir ve hesap açma sekmesinden ‘e- mevduat hesabınızı açarak, birikim yapmaya başlayabilirsiniz.

5. Qnb Finansbank e- mevduat hesabı açma: Vatandaşın yatırım, nakit ihtiyacı gibi sorunlarına çözüm olan Qnb Finansbank ile birikim yapmak artık çok kolay! https://www.qnbfinansbank.com linkinden internet şubesine giriş yapabilirsiniz. Yatırım yapmak istiyorsanız, e- mevduat hesabı hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Güncel faiz oranları ve vade süreleri ile paranızın ne kadar değerlendiğini öğrenebilirsiniz. Hesap açma, ‘e- mevduat hesap açma’ sekmelerinden, mevduat hesabınızı açıp yatırım yapmaya başlayabilirsiniz.

Siz de yukarıda yer alan bilgilerden yararlanarak e vadeli hesap nasıl açılır sorusuna yanıt bulabilir ve dilediğiniz bankadan vadeli hesabınızı açarak hemen en yüksek faiz veren banaklara paranızı yatırabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Altın mı faiz mi 2019

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir