Hoş Geldin Faizi Veren Bankalar 2022

featured

Bu sayfadan hoş geldin faizi veren bankalar 2022 yılı karşılaştırması yapabilir, en yüksek faiz veren bankaları karşılaştırabilirsiniz.

Hoşgeldin faizi veren bankalar 2022yılında değerlendirmek isteyen kişiler yararlanabilir. Paranızı e-vadeli hesaplarda “hoşgeldin faizi” adı altında değerlendirmek isteyen kişilere özel olarak bu konumuzu hazırladık. Bu sayfadaki yer alan oranlar, bankaların resmi web sayfalarından alınmış olup, piyasa değerine bakılarak değişkenlik gösterebilmektedir. Birikmiş paranızı bankalar aracılığıyla değerlendirmek isteyen kişiler e-vadeli mevduat hesabı açabilir. Normal bankadan açılacak mevduat hesapları yerine internet ve online bankacılıktan açılacak e-vadeli hesaplar daha çok kazandırmaktadır. Bunun nedeni bankaların zamandan tasarruf etme isteğidir.

Hoşgeldin Faizi Veren Bankalar 2022

Bankalar, kampanyalar oluşturarak günlük faiz, haftalık, aylık ve yıllık faiz yatırımları için oldukça yüksek faiz oranları verebilmektedir. Sizde bu kampanyaları takip ederek paranızı daha çok miktarlarda değerlendirebilirsiniz. Aşağıda yer alan listeye göz atarak bankaların “hoş geldin faizi” kampanyalarını inceleyebilirsiniz. Bu faiz oranları sadece internet şubeleri için geçerli olmaktadır, ayrıca bankanın mobil uygulamasından da e-vadeli hesabı ücretsiz olarak açabilirsiniz. Tabi bunun için bankada tanımlı bir vadesiz hesabınızın olması gerekmektedir. Yine vadesiz hesabınız bulunmuyorsa en yakın banka şubesine giderek ücretsiz olarak açabilir ve kartınızı alabilirsiniz. Bundan sonra da internet bankacılığı şifrenizi alır ve paralarınızı kolaylıkla yönetirsiniz. Hoş geldin faizi veren bankalar listesi:

Banka Hoş Geldin Faiz Oranı (TL) Hoş Geldin Faizi Süresi
Burgan Bank Güldüren Hesap %19,00  90 GÜN
Alternatifbank VOV Hesap %19,00  90 GÜN
Fibabanka Kiraz Hesap %19,50  60 GÜN
İNG e-Turuncu Hesap %19,00  1 YIL
CEPTETEB Vadeli Hesap %17,00  90 GÜN
Odeabank Oksijen Hesap %19,00  120 GÜN
Denizbank %16,00  32 – 90 GÜN

 

En yüksek faiz veren banka

İNG Bank 1 Yıl Boyunca Hoşgeldin Faizi

Türkiye’de yer alan özel bankalar arasında hizmet veren İNG, oldukça yüksek faiz oranlarıyla müşterilerini mevduat hesaplarına yönlendirmektedir. İNG e-turuncu hesap sayesinde paranızı 1 yıl boyunca hoşgeldin faizi üzerinden değerlendirebilirsiniz. TL, Dolar, Euro ve İngiliz Sterlini cinsinden paraları tam 1 yıl güncel hoşgeldin faizinde biriktirin. Türk Lirası hoşgeldin faizi %19 olarak belirlenmiştir. 1 yıl sonunda ise faizler normale düşürülmektedir, tabi bu rakam piyasa koşullarına göre yine artış gösterecektir. Faiz oranları günlük olarak yansıtılmaktadır  ve İNG Bank e-turuncu hesapta dilediğiniz zaman paranızı çekebilirsiniz, yine kalan paralar ise faiz işlemeye devam eder. E-vadeli hesap açtığınız zaman, hesap işletim ücreti ve EFT/Havele ücreti de banka tarafından alınmıyor. Yine dğeişken olan hoşgeldin faizi, piyasa koşullarına göre yükselebilir ve düşebilir. İşte ING Turuncu Hesap özellikleri:

  • 1 yıl boyunca Hoş Geldin faizi,
  • Şubeye gitmeden internetten hesap açılışı,
  • Para çekildiğinde veya yatırıldığında vade bozulmaz,
  • TL, Euro veya Dolar cinsinden vadeli mevduat hesabı açabilirsiniz.

İng Bank e-vadeli hesap konumuza da bakabilirsiniz.

 

Denizbank Hoşgeldin Faizi

TL mevduatlarınızı değerlendirmek için Denizbank’ı tercih edebilirsiniz. Bu sayede en yüksek faiz veren bankalar arasında yer alan Denizbank; 32-190 gün arasında vadeli hesaplar için %16 faiz vermektedir. Kampanyanın bitiş süresi yada ne kadar geçerli olduğu Denizbank sitesinde belirtilmezken, kampanyanın 1000 TL üzerinde mevduatlar için geçerli olduğu yazmaktadır.

Denizbank e-vadeli hesap konumuza da bakabilirsiniz.

Odeabank Yüksek E-Vadeli Hesap Faizi


Türkiye’de finans piyasasına girişi oldukça yeni olan Odeabank, tüm müşterilerine yüksek faizler veriyor. %19 faiz oranlı Odeabank Oksijen Hesap ile herkesi kazanmaya davet ediyor. 4000 – 250.000 TL arasındaki mevduat yatırımınız için “Oksijen Hesap” tercihinde bulunursanız, %19,00’den paranızı günlük olarak değerlendirebilirsiniz. 100 bin tl üzeri yatırımlar ise %19 faiz oranıyla değerlendiriliyor.  Odeabank Oksijen Hesap Hoş Geldin faizi geçerlilik süresi ise 120 gün olarak yansıtılıyor. 120 gün sonrasında ise yine güncel yüksek mevduat faiz oranı ile paranızı değerlendirmeye devam edebilirsiniz.

 

Fibabanka Kiraz Hesap

fibabanka hoşgeldin faizi
Fibabanka’da ise 60 günlük hoşgeldin faizi kampanyası vardır. Bu kampanyada TL %19,50, USD %3,50 faiz oranı yeni yatırımlar için ve 120 güne kadar verilmektedir. 120 gün sonunda ise %19’den paranızı değerlendiremeye devam edebilirsiniz. Tüm Fibabanka şubelerinden, internet bankacılığından ve mobil bankacılıktan Kiraz Hesap açabilirsiniz. Fibabanka Kiraz Hesap özellikleri:

  • 60 gün boyunca Hoş Geldin faizinden yararlabilirsiniz,
  • Gecelik mevduatlarda yüksek faiz oranları,
  • Birikim yaparken paranın değeri düşmeden harcama imkanı,
  • Mobil bankacılıktan sınırsız ve ücretsiz EFT ve havale,
  • Türkiye’de tüm İş Bankası ATM’lerinden sınırsız para çekebilme, yatırabilme, bir çok ATM işlemlerini ücretsiz yapabilme.

 

TEB Marifetli E-Vadeli Hesap

teb hoş geldin
TEB Bankası’nda ise 3 ay boyunca (120 gün) %19 hoşgeldin faiz oranı veriliyor. “Teb Marifetli Hesap” ile TL cinsinden yatırımlarınız 3 ay boyunca %13’den değerlenir. En düşük olarak 2.500 TL yatırmanız şartıyla marifetli hesabı kullanabilir ve hoş geldin faizinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Marifetli hesap kullanan müşterilere özel olarak EFT/Havele’ler de ücretsiz olmaktadır.

 

Hoşgeldin faizi veren bankalar da paranızı anında değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Yukarıda yer alan TEB, İNG Bank, Odeabank, Denizbank hoşgeldin faizi adı altında yüksek faizler sunmaktadır. Bu kampanyalarda gün sınırı olabilmektedir, lütfen e-vadeli hesap açmadan önce tüm ayrıntıları dikkatli şekilde inceleyin. Ayrıca e-vadeli hesaplarda günlük faiz veren bankalar da bulunmaktadır, yani paranızı günlük olarakta değerlendirebilir ve faiz gelirini aynı gün çekebilirsiniz. Ayrıca Euro – Dolar gibi yabancı paralarınızı da mevduat hesabınıza yatırmak mümkün ancak dövizlerde faiz oranları oldukça düşük tutulmaktadır. Ayrıca tüm mevduat hesaplarından Merkez Bankası Bsmv adı altında vergi toplamaktadır, vergiler çıkarıldıktan sonra ana paranız hesabınıza yansıtılır.

 

100 bin tl aylık faiz getirisi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir