İng Bank e Turuncu Hesap

featured

İNG Bank e-turuncu hesap faiz oranları ile yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. İşte İng Bank turuncu e-vadeli hesabı ile paranızı değerlendirebileceğiniz yol haritası.

 

 İng Bank, 2007 yılında Oyak Bank’ı satın alarak Türkiye piyasasına adım attı. Hollanda grubunun ülkemize gelişiyle beraber sunduğu avantajlı kredileri ile müşteri potansiyelini sürekli artırdı. Şimdi de hemen bir İng Bank e turuncu hesap açarak yüksek faiz getirisi sunmaktadır. Sizde ING Bank’tan e-vadeli hesap açarak en yüksek faiz oranlarıyla hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.
Peki İng Bank’ın faiz avantajları nelerdir ve turuncu hesap nasıl açılır. Ek komisyonlar, vergi giderleri ve hesap açılış ücreti alınıyor mu? İşte İng turuncu hesapla ilgili aklınıza takılan soruları maddeler halinde sizlere sunuyoruz. Sizde İng’den e-turuncu hesap açarak %13,50’ye varan yüksek faiz kazancından yararlanabilirsiniz. Paranızı e-vadeli mevduat hesabında değerlendirerek hiçbir risk almadan ek gelir elde edebilirsiniz.

Bakabilirsiniz: En yüksek faiz veren banka

İng Bank e Turuncu Hesap Faiz Oranları

Ing Bank’ın yeni vadeli hesap açan müşterilerine özel olarak tam 1 yıl boyunca %13,50 faiz oranıyla paralarını değerlendirme imkanı sunulduğu bir avantajlı vadeli hesabıdır. İng’den e-turuncu hesap açarak paranızı yüksek faiz oranıyla değerlendirir ve 1 yıl boyunca hoşgeldin faizinden  yararlanırsınız. Hoşgeldin faizi, piyasa koşullarına yukarıya yada aşağıya doğru güncellenebilmektedir.

Avantajları:

  • Hesap işletim ücreti, EFT/ Havale giderleri ödemezsiniz.
  • Şube yerine internet şubesini kullanarak avantalı faiz oranlarından yararlanırsınız.
  • Faiz kazancı günlük hesaplandığı için, istediğiniz zaman para çekebilirsiniz.
  • Paranızı 12 ay boyunca yüksek faiz oranından değerlendirirsiniz.
  • Hesap açmak için diğer bankalar gibi alt limit yoktur.
  • Atm’lerden para çekip, yatırabilirsiniz.

İşte İng Bank e-turuncu hesabın saymakla bitmeyen özellikleri. Şimdi de gelelim ne kadar kazanacağız. İng Bank e-turuncu hesapta 10.000, 25.000, 50.000 ve 100.000 TL paramızı 1 ay ve 1 yıl boyunca saklarsak ne kadar kazanacağız. Sizler için bir hesap tablosunu aşağıya paylaştık.

Toplam yatırılan para 1 Ay sonu toplam kazanç 1 yıl sonu toplam kazanç
10.000 TL 135 TL 1.620 TL
25.000 TL 337 TL 4.044 TL
50.000 TL 675 TL 8.100 TL
100.000 TL 1.350 TL 13.050 TL

Masraflar nelerdir?

Yukarıdaki hesaplama tablosu vergiler çıkarılmadan hesaplanmıştır. Ayrıca banka, piyasa koşullarına göre hareket ettiği için güncellenen veriler anlık olarak olabilmektedir. E-turuncu hesap masrafları ise BSMV giderleri ile vergi giderleridir. Bu giderleri Merkez Bankası yani devlet olarak her bankadan alınmaktadır.

İng Bank E-Turuncu Hesap Nasıl Açarım?

İng Bank e turuncu hesap faiz oranları istiyorsanız bankanın internet sitesi üzerinde bulunan e-turuncu başvuru formuna tıklayarak gelen menüden başvuru yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan ekranda T.C. kimlik numaranız, cep telefon numaranız ve doğrulama kodu istenmektedir. Bilgileri doğru olarak girdikten sonra sözleşmeleri okuyup onaylamanız gerekmektedir. Bundan sonra ise İng Bank e-vadeli hesabınızı kullanabilirsiniz. İng Bank e turuncu hesap 1 yıl yüksek faiz oranı sunmaktadır. 1 yıl sonunda ise yatırılan paraya göre değişmektedir. Bununla ilgili bilgilendirme tablosuna da aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki faiz oranları yine konuda belirtildiği gibi heran piyasa koşullarına göre yükselebilmekte yada düşebilmektedir. Sizde İng e-turuncu hesap açmak için bu konudan yararlanabilirsiniz.

İng Bank kredi başvurusu 2017
İng Bank 3 ay ertelemeli kredi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir