TEB Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası

featured

Teb çağrı merkezini arayarak siz de her türlü bankacılık işleminizi yapabilirsiniz. Teb müşteri hizmetleri iletişim numarası 0850 200 0 666 hizmetinizdedir.

 

1927 yılında İzmit’te kurulan Türk Ekonomi Bankası (TEB), ülkemizde hizmet veren özel bankalar arasında yer almaktadır. (Bkn: Bankalar) 7/24 çağrı merkezi ile hizmet veren Teb müşteri hizmetleri numarasını arayarak tüm bankacılık işlemlerinizi vakit kaybetmeden gerçekleştirebilirsiniz. Teb müşteri hizmetlerini arayarak kayıp-çalıntı bildirimi, bilgi güncelleme, eft ve havale, kredi başvurusu, kredi kartı başvurusunun yanı sıra diğer bankacılık işlemleri de yapılabilir. Aşağıda yer alan bilgiler ile TEB müşteri hizmetleri numarasını hemen arayabilir, Teb eft saatleri ve çalışma saatleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Teb Müşteri Hizmetleri

0850 200 0 666

Yukarıda bulunan müşteri hizmetleri numarasının üzerine tıklayarak hemen TEB’i arayabilirsiniz. Teb müşteri hizmetleri sürekli olarak yoğun çalıştığından dolayı sizlere TEB internet bankacılığı (https://www.teb.com.tr) ve TEB mobil bankacılığı öneriyoruz. TEB internet şubesine giriş yapabilmek için öncelikle internet şubesi şifresi almanız gerekmektedir. Şifrenizi aldıktan sonra internet şubesine giriş yaparak eft ve havale gibi para transferlerinin yanı sıra, fatura ödemeleri, vadeli hesap açma ve kapama, döviz alım satımı, altın alımı ve altın bozdurma, kredi veya kredi kartı başvurusu, bilgi güncelleme, eksreleri ve hesap bakiyesini görüntüleme, gsm tl yükleme, şans oyunları bakiye gönderme gibi pek çok faydalı bankacılık işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. “Ben yine de müşteri temsilcisiyle görüşeceğim” diyenlere de Teb müşteri hizmetleri direk bağlanma sayfamızı öneriyoruz.

Teb eft saatleri sayfasına da bakarak eft gönderimi yapmadan önce hangi saatler içerisinde eft işleminin yapıldığını öğrenebilirsiniz. Ayrıca diğer bankaların da eft gönderim saatlerine ulaşmak için eft saatleri sayfamızı inceleyebilirsiniz. Teb müşteri hizmetleri çağrı merkezini 7/24 hizmet vermektedir. Teb müşteri hizmetleri çalışma saatleri sürekli olarak karşımıza çıkıyor. Siz de müşteri temsilcisini arayıp her türlü bankacılık işlemine ulaşabilir, müşteri hizmetleri aracılığıyla banka şubesine gitmeye gerek kalmadan işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir