Akbank Numara Güncelleme

featured

Akbank numara güncelleme işlemlerini bu sayfadan yaparak, Akbank’ta kayıtlı cep telefon numaranızı hemen değiştirebilirsiniz.

 

Türkiye’de şüphesiz ki en çok tercih edilen bankalardan birisi de Akbank’tır. Sizde Akbank’ta yer alan numaranızı değiştirmek istiyorsanız; Akbank numara güncelleme yöntemlerine göz atarak hemen hızlı bir şekilde numaranızı güncelleyebilirsiniz. Numaranızı değiştirmek güvenlik önlemleri için gerekli olsa da bankada kayıtlı olmayan telefon numaranızla Akbank’ın internet bankacılığı ve diğer ürünlerini kullanamazsınız. Olası bir kredi kartı yada banka kartı çalınma/kaybolma durumunda müşteri hizmetlerini arayarak kartınızı kapatamazsınız. Bu nedenle eğer sizde numaranızı değiştirdiyseniz hemen aşağıda yer alan yöntemler sayesinde bankada kayıtlı olan numaranızı güncellemenizi öneririz.
Akbank Telefon Numarası Değiştirme
Eğer Akbank’ta kayıtlı cep telefon numaranızı güncellemek istiyorsanız en yakın Akbank şubesinden müşteri temsilcisi aracılığıyla hızlı bir şekilde numaranızı güncelleyebilirsiniz. Müşteri temsilcisinde dolduracağınız ve yeni telefonun numaranızın yazılı olduğu bir formu doldurarak anında numaranızın güncellenmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca 444 25 25 numaralı Akbank müşteri hizmetlerini arayarak da numaranızı değiştirmek için talep oluşturabilirsiniz ancak yine belge imzalamak için şubeye davet edileceksiniz. Akbank internet şubesinden numara değişikliği güvenlik nedenleri dolayısıyla yapılamamaktadır. Siz de en yakın Akbank şubelerini ziyaret ederek numaranızı güncelleyebilirsiniz.

 

Bankadan Numara Güncelleme

Akbank şubesine Akbank çalışma saatleri içerisinde giderek, bankada kayıtlı iletişim numaranızı güncelleyebilirsiniz. Akbank şubesinden sadece kimlik belgenizle müşteri temsilcisinden, numara güncelleme formunu doldurarak anında numaranızı değiştirebilmeniz veya yeni numaranızı Akbank hesabınıza tanımlatabilmeniz mümkündür.

 

Akbank ATM’lerinden Numara Değiştirme

Akbank ATM’lerine giderek de bankada kayıtlı numaranızı değiştirebilir, yeni numaranızı ekleyebilirsiniz. Akbank ATM’sine bankamatik kartınızla giriş yaptıktan sonra, bilgi güncelleme – numara ekleme sayfasından yeni numaranızı hemen ekleyebilirsiniz.

 

Akbank Müşteri Hizmetlerinden Numara Güncelleme

444 25 25 veya 0850 222 25 25 Akbank müşteri hizmetleri numarasını arayarak, siz de yeni numaranızı Akbank hesabınıza ekleyebilirsiniz. Numara ekleyebilmek için bankada kayıtlı cep telefon numaranızdan Akbank müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir.

Akbank müşteri hizmetleri direk bağlanma

 

Bu sayfamızda yer alan güncel gelişmeleri inceleyerek, Akbank numara güncelleme nasıl yapılır sorusuna yanıt bulabilir, Akbank’ta kayıtlı cep telefon numaranızı yenisiyle hemen değiştirebilirsiniz. Eğer numaranızı değiştirdiyseniz güvenlik gerekçeleri nedeniyle hesabınız olan tüm bankalarda bulunan numaranızı güncellemenizi öneririz. Aşağıdan banka seçimi yaparak diğer bankaların da numara güncelleme sayfalarına ulaşabilirsiniz.

 

Ziraat numara güncelleme

Garanti numara güncelleme

Teb numara güncelleme

Vakıfbank numara güncelleme

İş Bankası numara güncelleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir