Halkbank Telefon Numarası Değiştirme

featured

Halkbank numara değiştirme işlemini siz de kolaylıkla yapabilmeniz için, bu sayfada yer alan yönergeleri uygulayabilir ve hemen numaranızı değiştirebilirsiniz.

 

Bankalarda yer alan telefon numaraları, kişisel güvenlik önlemlerini almak için her zaman güncel tutulmalıdır. Eğer bankada kayıtlı cep telefon numaranız eski ise, bu durumda internet bankacılığını ve mobil bankacılığı kullanamazsınız. Siz de Halkbank numara değiştirme nasıl yapılır diye merak ediyor ve numaranızı güncellemek istiyorsanız aşağıdaki yer alan bilgilerden yararlanabilir, hemen numaranızı değiştirerek internet ve mobil bankacılığı kullanmaya devam edebilirsiniz.

HALKBANK NUMARA GÜNCELLEME

Halkbank’ta yer alan cep telefon numaranızı değiştirmek istiyorsanız siz de bankaya numara değişikliği talebinde bulunmanız gerekiyor. Halkbank’ta yer alan numaranızı ATM’den değiştiremezsiniz, sadece banka şubesine giderek değişiklik talebinde bulunabilirsiniz. Bazı bankalarda müşteri hizmetlerini arayarak veya atm’ye kartı taktıktan sonra numara değişikliği yapılsa da, Halkbank güvenlik gerekçeleri nedeniyle numara değişikliğine sadece banka şubesinden yapılan taleplerde izin vermektedir.

Siz de en yakın Halkbank şubesine giderek, Halkbank numara değiştirme işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca sim kart blokesi kaldırmak isteyenler de, Halkbank sim kart bloke kaldırma sayfasına göz atarak sim kartının değişmesiyle birlikte oluşan blokeyi kolaylıkla kaldırabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir