TEB Cep Telefonu Numara Değişikliği

featured

Teb numara değişikliği yaparak siz de cep telefon numaranızı bankada kayıtlı numaranızla güncelleyebilirsiniz.

 

İnternet bankacılığı ve mobil bankacılığı sorunsuz bir şekilde kullanmak isteyen kişiler, bankada kayıtlı cep telefon numarasının güncel olması gerekmektedir. Bu durumda , siz de Teb numara değişikliği talebinizi bankaya ileterek kolaylıkla numaranızı değiştirebilirsiniz. Bankaların güvenlik önlemlerinden birisi de kişisel telefon numaralarıdır, bundan dolayı bankadaki numaranızı her zaman güncel tutmanız gerekmektedir.

TEB NUMARA GÜNCELLEME

Teb Bankası’nda kayıtlı cep telefon numaranızı güncellemek istiyorsanız, en yakın TEB şubesini ziyaret etmeniz gerekmektedir. Geçmiş dönemlerde Teb müşteri hizmetlerini arayarak numara değişikliği yapılıyordu ancak güvenlik önlemlerinin arttırılmasıyla beraber numara değişiklik talepleri artık sadece banka şubelerinden yapılmaktadır. Siz de numara değişikliği yapabilmek için nüfus cüzdanınızla beraber en yakın Teb şubesine giderek müşteri temsilcisinden numara değişikliği için dilekçe doldurabilir, anında numaranızın değiştirilmesini sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra sim kartınızın değiştirilmesinden dolayı blokenin kaldırılmasını istiyorsanız, Teb müşteri hizmetleri 0850 200 0 666 numarasını arayabilirsiniz.

Bu sayfamızda yer alan bilgilere göz atarak siz de Teb numara değişikliği talebinizi bankaya iletebilir, numaranızın güncellenmesinden sonra internet ve mobil şubeyi kullanmaya başlayabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir