Türk Telekom Numaradan İsim Sorgulama

featured

2019 Avea / Türk Telekom numaradan isim sorgulama 11811 bilinmeyen numaralar servisi sayesinde gerçekleştirebilir ve sizi arayan kişinin kim olduğunu öğrenebilirsiniz.

 

Cep telefonu hayatımızda çok önemli bir yer kaplamaya başladı. Telefonların “akıllı telefon” özelliğine geçmesi sonrasında teknoloji yeni bir çağa girerek artık cep telefonumuz üzerinden bir çok işlem gerçekleştirebiliyoruz. Bankanın mobil uygulamasını yükleyerek para transferi, bakiye sorgulama, yatırım işlemleri gibi pek çok bankacılık işlemleri cep telefonları üzerinden yapılabilmektedir. Bunun yanı sıra oyun oynama, film izleme, fotoğraf ve video kaydetme gibi günlük hayatımızı kolaylaştırıcı şeyler de cep telefonlarının içerisinde bizlere sunulmaktadır. Bizi arayan bir kişinin kim olduğunu öğrenmek isteyen kişiler, Türk Telekom numaradan isim sorgulama yaparak numaranın kime ait olduğunu anında öğrenebilirler. Turkcell ve Vodafone’de olduğu gibi Avea yani Türk Telekom operatörlerinde de numara sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Aşağıda yer alan bilgileri inceleyerek siz de numara sorgulama yapabilir ve sizi arayan kişinin kim olduğunu öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom Numara Sorgulama

7 gün 24 saat istediğiniz zaman kullanabileceğiniz 11811 bilinmeyen numaralar çağrı merkezi hizmetinizdedir. 11811’i aramanın ücreti ise dakikada 1,25 TL olarak yansıtılacaktır. 11811 Türk Telekom bilinmeyen numaralar servisini arayarak sizi arayan Türk Telekom numarasının kime ait olduğunu hemen öğrenebilirsiniz. Ayrıca sizi arayan numara Turkcell veya Vodafone operatörüyse aşağıdaki konuları incelemenizi öneririz.

İlgili sayfalar:

Turkcell numara sorgulama
Vodafone numaradan isim sorgulama

Ayrıca http://ttrehber.turktelekom.com.tr/ adresine girerek isimden numara sorgulama yapabilir ve aramak istediğiniz kişinin numarasına ulaşabilirsiniz. Sitemizde artık güncel operatör kampanyaları, tarife ve paketlerini sık sık paylaşacağız. Sitemizi takip ederek siz de tüm güncel kampanyalara ulaşabilir, daha uygun fiyatlarla tarife ve paket değişiklikleri yapabilirsiniz. Yukarıda yer alan bilgiler sayesinde siz de Türk Telekom numara sorgulama işlemini yapabilirsiniz. Bir çok kişi ücretsiz numara sorgulama arayışında olsa da artık bu uygulama BTK tarafından kaldırılmıştır. Geçtiğimiz yıllarda bazı uygulamalar sayesinde arayan kişinin kim olduğunu anında öğrenebiliyorduk ancak alınan kararlar sonrasında bu tip uygulamalar engellenerek kaldırılmıştır. Bir kişinin numarasına ulaşmak için artık ücret ödemeniz gerekmektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir