Turkcell Numara Gizleme ve Açma Kodu

featured

Turkcell numara gizleme kodunu kullanarak siz de bir kişiyi numaranız gözükmeden arayabilirsiniz. Gizli numara kodunu yazarak anında numara gizleme veya açma yapabilirsiniz.

 

Cep telefonlarıyla günümüzde bir çok şey yapılabilmektedir. Telefonla bir yakınınızı arayarak konuşmak, oyun oynamak, mesaj atmak, internette gezinmek, e-kitap okumak gibi şeylerin yanı sıra siz de numaranızı gizleyerek bir kişiyi arayabilirsiniz. Turkcell numara gizleme nasıl yapılır diye merak eden bir çok kişi, bu sayfada yer alan numara gizleme kodunu kullanarak cep telefon numarasını gizleyebilir ve gizli numara ile arama yapabilir. Bu servisi ücretsiz olarak kullanabilir, açabilir veya kapatabirsiniz.

Turkcell Numara Gizleme Kodu
Turkcell operatör kullanıcıları için numara gizleme servisi tamamen ücretsiz olarak kullanılabilir. Bu işlemi yapmak istiyorsanız arama yapılacak numaradan önce #31# tuşunu tuşladıktan sonra numarayı yazmalısınız. Yani örnek olarak #31#0532 123 45 67 numarasını çebirmeli ve bu şekilde gizli numaranızla arama yapabilirsiniz. Yukarıda yer alan kodlama sadece bir defaya mahsus aradığınız numara için geçerli olacaktır. Eğer numaranızın sürekli olarak gizli kalmasını istiyorsanız bu defa Turkcell.com.tr adresine giriş yaptıktan sonra “hesabım -> Ayarlarım -> Çağrı ayarlarım” menüsüne giderek numaranızı gizleyebilir veya gizlenmiş numaranızı açabilirsiniz.

Turkcell Numara Gizleme Açma
Daha önce gizli numaranızı açmak istiyorsanız Turkcell hesabına giriş yaparak buradan çağrı ayarlarım menüsünden gizli numaranızı açabilirsiniz. Ayrıca android telefonlardan uygulamalar -> ayarlar -> arama -> diğer ayarlar -> arayan kimliğini göster menüsüne gelecek gizli numaranızı telefon ayarlarından da açabilirsiniz. Turkcell numara gizleme veya numara açma işlemleri için bu sayfamızda yer alan bilgilerden yararlanabilirsiniz. Ayrıca bir önceki konumuz olan Turkcell numara sorgulama sayfasına da göz atarak sizi arayan Turkcell numarasının kime ait olduğunu sorgulayabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Turkcell müşteri hizmetleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir