Cumartesi Günü Para Transferi Yapılır Mı

featured

Cumartesi günü bir kişiye para göndermek istiyorsanız cumartesi para transferi yapılır mı diye sizler için araştırdık. İşte haftasonu para hesaba geçer mi?

Cumartesi para transferi yapılır mı? diye soran kullanıcılarımız için bir araştırma yaptık. Konumuzun altlarına doğru net cevaplara ulaşabilirsiniz. Bankaların, bilindiği gibi bir çok işlemi bulunmaktadır. Bunlar arasında para gönderme, kredi ürünleri, mevduat hesabı işlemleri ve bir çok finansal alanda hizmet verirler. Para tranferinin 2 şekli vardır bunlar; eft ve havale olarak gösterilebilir. Eft, bir bankadan başka bir bankaya para gönderme işlemiyken, havale ise aynı banka çatısı altında başka bir kişinin hesabına para transferidir. Eğer sizde her iki yöntemle haftasonu para göndermeyi yada almayı düşünüyorsanız konumuzu dikkatli şekilde inceleyiniz.

Cumartesi para yollanır mı
Haftasonu günlerinden olan cumartesi para göndermek isteyen kişiler para transferi yapabilirler. Ancak aynı banka çatısı olmak kaydıyla karşı kişinin hesabına aktarılır. Yani para transferi yapmak için havaleyi seçeceksiniz. Yada aynı gün para çekilmesi gerekiyorsa yine cepbank’tan para gönderebilir ve karşı tarafın bir atm’den parayoı çekmesi gerekiyor. Diğer yandan eft ile cumartesi günü para gönderecekseniz karşı tarafın hesabına pazartesi geçecektir. Yani cumartesi günü para göndermek istiyorsanız iki seçeneğiniz bulunmaktadır. Bunlar ise; cebe para gönderme, diğeri ise havale işlemidir.

Artık hafta sonu ve mesai saatleri dışında da para gönderebilirsiniz.

Tıklayın: Kolay adres para gönderme nasıl yapılır?

Ayrıca bakınız:
Cebe havale hangi bankalarda var
Garanti Bankası cebe havale

Eğer EFT ile para göndermek istiyorsanız bu seçenekte ise para karşı tarafın hesabına pazartesi günü mesayi saatleri içerinde geçecektir. Bunun nedeni ise, EFT’ler Merkez Bankası kontrolü altındadır ve Merkez Bankası’nın onayı olmadan bir eft işlemi gerçekleşmez. Merkez Bankası ise haftasonu ile tatil günlerinde kapalıdır. Cumartesi günü eft yerine yukarıda açıkladığımız cebe havale ve direk olarak internet bankacılığı üzerinden havale işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca cumartesi para hesaba geçer mi diye soran kişiler için de cevabımız evet olacaktır ancak, havale işleminde para hesapta gözükecektir.

Cumartesi eft olur mu konumuzu inceleyebilirsiniz.

Bu konumuzda cumartesi para transferi sorusuna cevap aradık. Sizler, cumartesi ve pazar günü yani haftasonu para gönderebilirsiniz ancak yukarıdaki saydığımız konular dahilinde. Eğer kredi kampanyalarına ve finans bilgilerine ulaşmak istiyorsanız sosyal medyalarda bizi takip ediniz. Konuyu paylaşarak daha çok kişinin ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Hafta sonu atmden para yollama

Cumartesi günü tüm atmlerden para gönderebilirsiniz. Bunun için kartsız bankacılığı kullanabilir yada banka kartınızı takarak aynı bankadan olan bir kişiye para transferi yapabilirsiniz. Hafta sonu yapılan para transferlerinde ek bir ücret alınmaz ve normal havale ücreti uygulanır. Hafta sonu internet bankacılığından, atmlerden, mobil uygulamadan para gönderebilirsiniz. Ayrıca cebe havale gönderilen paralar cumartesi ve pazar günleri atmlerden çekilebilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir