EFT Ücreti Almayan Bankalar 2023

featured

Sürekli olarak para tranferi yapan kişi yada şirketler eft ücreti almayan bankalar 2022 yılında hangileridir diiye merak etmektedir. İşte bu sayfada eftyi ücretsiz yapan bankaların listesi yer alıyor.

 

EFT yani elektronik fon transferi Türkiye’de para transfer işlemlerinde kullanılmaktadır. Bir bankadan farklı bir bankaya hızlı yoldan para transferi yapabilmek için EFT kullanılmaktadır. Yani Garanti Bankası’ndan Ziraat Bankası’na para gönderim işlemleri eft ile yapılır. Peki eft ücreti almayan bankalar 2022 yılında hangileridir? sürekli olarak eft yapan kişiler veya kurumların toplam eft giderini önlemek için bu bankalardan eft yapmaya başlayabilirler. Yeni çıkan internet bankaları genellikle eft işlemlerinde ücret almamaktadır. Ayrıca bazı bankalar daha çok müşteri potansiyeline ulaşmak amacıyla da eft işlemlerinde ücret almazlar. İşte 2018 yılında eftleri ücretsiz yapan bankaların listesi.

EFT ÜCRETİ ALMAYAN BANKALAR
2022 yılında eft para transferlerinden ücret almayan pek çok banka bulunmaktadır. Siz de bu bankalardan hesap açarak tüm eft işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. Günümüzde en çok kullanılan para transfer yöntemi eft olarak bilinmektedir. Bir kişinin İban numarasını alarak bankanızın internet şubesinden, mobil şubesinden, çağrı merkezinden veya banka şubesinden eft yapabilirsiniz. Banka şubelerinde eft ücretleri yüksek olsa da en düşük ücret alan yer internet bankacılığıdır. Bunun yanı sıra tüm eft transferlerini ücretsiz olarak yapan bankalar da vardır, bunlar;

ENPARA.COM (QNB FİNANSBANK İNTERNET BANKASI)
QNB Finansbank’ın internet bankacılığı uygulaması enpara.com ile hiçbir zaman eft-havale ücreti ödemeden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Masrafsız banka sloganıyla hizmet veren ENPARA’da eft işlemlerinizi 0 TL yani ücretsiz olarak gerçekleştirebilir, eft gönderimlerinizde komisyon ödemek zorunda kalmazsınız.

Kuveyt Türk Katılım Bankası
Faizsiz kredi veren bankalar arasında hizmet veren Kuveyt Türk’te de internet şube, mobil şube ve atm’lerden gerçekleştirilen eft işlemlerinde ücret alınmamaktadır. Siz de Kuveyt Türk’ten eft yaparak ücret ödemek zorunda kalmazsınız.

NUVO
Yapı Kredi Bankası’nın internet bankacılığı şubesi NUVO’da hesap açarak tüm eft işlemlerinizi ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Dijital bankacılık alanında Enpara’dan sonra gelişen bir şube olan NUVO’dan eft işlemlerizi hızlı bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

CEPTETEB
TEB’in internet bankacılığı uygulamsı CEPTETEB ile yapılan eft işlemleri ücretsizdir. Cepteteb şubesiz bankacılıktan hemen bir hesap açın ve işlemlerinizi komisyon ödemeden yapın.

Albaraka Türk
Eft işlem ücreti almayan bankalardan birisi de Albaraka Türk’tür. Albaraka da faizsiz kredi veren bankalar arasında hizmet vermekte ve internet bankacılığı, mobil bankacılık, atm ve çağrı merkezinden yapılan işlemlerden ücret almıyor.

Fibabanka
Son zamanlarda gelişen teknolojileri hızla müşterilerine sunan Fibabanka, yapılan eft işlemlerinden hiçbir ücret almamaktadır.

Türkiye Finans
Faizsiz kredi veren bankalar arasında hizmetine devam eden Türkiye Finans Bankası’nda da Eft para transferleri ücretsiz olarak yapılıyor. Eft saatleri arasında gönderilen tüm eftler ücretsizdir.

İNG Bank
Türkiye’de hizmet veren bankalar arasında yer alan İNG Bank’ın internet şubesinden yapılan eftler ücretsiz olarak yapılmaktadır. İNG Bank turuncu hesap açarak eft işlemlerinizi ücretsiz ve komisyonsuz yapabilirsiniz.

Ziraat Katılım
Diğer katılım bankaları gibi Ziraat Katılım Bankası da yapılan eft ve havale işlemlerinden ücret talep etmemektedir. Siz de Ziraat Katılım’dan hesap açarak eft işlemlerinizi para ödemeden yapabilirsiniz.

Kredibankalar araştırma ekibi olarak bu sayfada yer alan bilgileri eft ücreti almayan bankalar 2022 yılında hangisi? Diye soru soran ve merak eden kişiler için hazırladık. Siz de sayfamızda yer alan bilgiler sayesinde eft para transfer işlemlerizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. Ücretsiz eft yapan bankalar listesi bu sayfamızda yer almaktadır, yukarıdaki bankalardan ücret vermeden hesap açabilir ve havale-eft para transferlerini komisyonsuz yapabilirsiniz.

Eft ve havale arasındaki fark nedir?
Günlük eft limitleri
Eft saati

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir