Ziraat Bankası İnternetten Başka Hesaba Para Yatırma Nasıl Yapılır

featured

Ziraat Bankası üzerinden bir başka hesaba yada kendi hesabınıza para yatıracak olanlar bu konuya bakabilir. Ziraat para yatırma atm yada internetten seçenekleriyle birlikte bu sayfada verilmiştir.

 

Ziraat Bankası üzerinden para yatırma kendi hesabınıza yata başka hesaba (havale) olabilmektedir. Ziraat Bankası atmelerinden, internet şubesinden yada mobil bankacılık üzerinden bu işlemleri yapabilirsiniz. Ziraat para yatırma internetten; ister kendi hesabınıza, isterseniz de başkasının hesabına para yatırımı çok kolay şekilde yapılabilir. Ancak başka bir hesaba para transferi yaparken öncelikle o hesabın Ziraat Bankası hesabı olduğuna dikkat etmelisiniz. Eğer karşı hesap Ziraat ise para transferi üzerinden havale menüsünden işleminizi yapın. Banka hesabı farklı bir bankanın ise bu sefer EFT seçeneğini seçmelisiniz.

Ziraat para yatırma atm’den nasıl yapılır?

Başka bir kişinin hesabına para havalesi yapmak istiyorsanız, dilediğiniz saatte Ziraat Bankası’nın bankamatiklerini kullanabilirsiniz. Ziraat para yatırma atm için, Para yatırma sırasında sizlerden Tc kimlik numaranız ve cep telefon numaranız istenecektir. Sonrasında ise yatırılacak paranın miktarı ile hesap numarasını girmelisiniz. Bankamatikte açılan bölmeye parayı yerleştirdikten sonra, cep telefonunuza bir onay sms’i gelecektir. Bu kodu bankamatiğe girdikten sonra işlemi başarılı şekilde tamamlamış olursunuz.Ziraat internetten para yatırma nasıl yapılır?

Başka bir kişinin Ziraat hesabına para transferi yapabilmek için internet şubesine giriş yapmanız gerekiyor. Eğer internet şubesine kayıtlı değilseniz Ziraat bankası internet şubesi şifre alma konusuna da bakarak şifrenizi alabilirsiniz. Şifreyi aldıktan sonra giriş yapın ve gelen menüden havale menüsüne tıklayın. Daha sonra ise, IBAN yada hesap numarasını doğru şekilde girin. Sonra ise yatırmak istediğiniz para miktarını girdikten sonra onayladığınız taktirde para karşı tarafın hesabına gönderilecektir.

Ziraat Bankası cebe havale işlemi

Diğer yandan Ziraat Bankası üzerinden dilediğiniz kişiye cebe havale de yapabilirsiniz. Para gönderilmek istenen kişinin Ziraat Bankası hesabı olsun yada olmasın sadece cep telefon numarasını girerek parayı gönderebilirsiniz. Bu işlemden sonra ise para gönderilen kişiye gelen sms ile Ziraat Bankası bankamatiklerinden parayı çekebilmektedir. Bu konuyla alakalı daha detaylı bilgi almak isteyenler Ziraat cebe havale konumuza da bakabilirler.

Ziraat para yatırma kesintisi

Ziraat Bankası üzerinden para transferleri ücretlidir. Başka bir kişinin hesabına para yatıracak olan banka müşterilerinden 6 TL kesen Ziraat Bankası; cebe havale ve kartsız para yatırma işleminden 7 TL komisyon almaktadır. Ziraat Bankası bankamatiklerinden yapılan EFT’ler için ise ücret 8 TL olarak yansıtılmaktadır. Bu konumuzda Ziraat Bankası para yatırma internetten yada atmden nasıl yapılır hakkında bilgilerini işledik.

Ziraat Bankası ile ilgili diğer konular:

Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir