Garanti POS Destek Hattı (444 0 339)

featured

Garanti pos destek hattını arayarak POS cihazınızla alakalı tüm sorunları 7/24 çözebilirsiniz.

 

Garanti Pos destek hattı ile sizde istediğiniz zaman müşteri hizmetlerinden canlı destek alabilirsiniz. 7 gün 24 saat Pos cihazınızla alakalı sorunları çözebilmek için bu sayfada yer alan Garanti pos destek telefon numarasını arayabilirsiniz.

Garanti Pos Destek

444 0 339

Yukarıda belirtilen Garanti pos destek hattını istediğiniz zaman, 7/24 arayabilir ve her türlü pos cihazınızla alakalı sorunlara çözüm üretebilirsiniz. Garanti Bankası pos cihazı sayesinde Türkiye ve dünyanın her yerinde kullanılan American Express, MasterCard, Visa, Diners Club, Discover, CUP, JGB logolu kredi kartlarına satış gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Garanti Bankası internet şubesine giriş yaparak pos hesap hareketlerini kontrol edebilir, posta biriken parayı görüntüleyebilir, isterseniz hesaplara aktarım yapabilirsiniz. Garanti Bankası’nda hesabınız varsa hesabınızın olduğu bankaya giderek, hesabınız yoksa en yakın Garanti Bankası şubesine giderek pos cihazı başvurusu yapabilirsiniz.
Garanti BBVA üye işyerleri;
  • American Express, Mastercard, Visa, Diners Club, CUP, JCB, Discover logolu tüm kartlara satış yapabilir.
  • 444 0 339 POS destek hattını 7/24 arayarak pos cihazı ile alakalı sorunları çözebilir.
  • Ekstrelerinizi e-posta veya faks ile alabilirsiniz.
  • Garanti mobil veya internet bankacılığından hesap hareketlerinizi kontrol edebilir, POS’unuzda biriken parayı hesaplarınıza aktarabilirsiniz.
Garanti Bankası pos destek hattı arayabilir, her türlü bilgilere anında çözüm bulabilirsiniz. Ayrıca tüm güncel bilgilere ulaşabileceğiniz garantiliisler.com.tr sayfasını ziyaret edebilir, Garanti Bankası pos cihazları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir