Finansbank ATM Günlük Para Çekme Limiti 2023

featured

QNB Finansbank atm’lerinden istediğiniz zaman limit dahilinde para çekebilirsiniz. Peki Finansbank atm para çekme limiti 2022 yılında ne kadar ile sınırlıdır?

 

Türkiye’nin her yerinde hizmet veren QNB Finansbank atm’leri ile siz de 7/24 para çekebilir, para yatırabilir veya diğer finansal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Finansbank atm para çekme limiti her gün güncellenmekte olup, her hesap için ayrı olarak tanımlanmaktadır. Siz de limit dahilinde günlük para çekimi yapabilir veya atm’lerden diğer bankacılık işlemlerinizi hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. Bilindiği gibi bir çok kişi banka şubesine gitmekte zorlanmaktadır, bundan dolayı atm’ler yoğun bir şekilde kullanılır.

Türkiye’de hizmet veren bankaların korona virüs önlem paketi olarak ATM’lerden günlük para çekim limiti 5.000 TL‘ye yükseltilmiştir. Siz de QNB Finansbank ATM’leri ile diğer ATM’lerden, QNB Finansbank kartınızla günlük 5 bin TL para çekebilirsiniz. Ayrıca QNB Finansbank’ın ortak ATM’lerinden de komisyon ödemeden para çekebilirsiniz. Ortak ATM olan bankalar sayfasına göz atarak ücretsiz para çekebileceğiniz ATM listesine ulaşabilirsiniz.

Finansbank Günlük Para Çekme Limiti
QNB Finansbank bünyesinde kullanılan hesap kartlarının da, diğer bankalarda olduğu gibi atm’ler için günlük olarak para gönderme ve para çekme gibi işlem kısıtlama limitleri bulunmaktadır. Finansbank günlük atm’den para çekme limiti salgın bitene kadar 5.000 TL olarak güncellenmiştir. Her hesap için bu üst limiti 2018 yılında uygulanmakta olup, limit arttırımı yapılması söz konusu değildir. Eğer atm’den daha yüksek bir tutar çekmek istiyorsanız her gün ayrı olacak şekilde parça parça paranızı çekebilirsiniz. Veya sizlere önerimiz örnek olarak aynı gün 2 bin TL’ye ihtiyacınız varsa, 1.500 TL atm’den çekebilir, 500 TL’de bir yakınınızın cep telefon numarasına cebe havale gönderebilir ve o parayı da siz atm’den çekebilirsiniz. En sık kullanılan yöntem budur. Aynı zamanda mesayi saatleri içerisinde banka şubesinden istediğiniz kadar paranızı çekebilirsiniz.

İlgili: Finansbank cebe havale nasıl yapılır?

Finansbank ATM işlem limitleri:

İşlem Adı Minimum Tutar/Pay Maksimum Tutar/Pay İşlem Saati
Para Çekme 10 TL 5.000 TL* 7/24
Para Yatırma (kartlı) 5 TL 19.000 TL Günün her saati
Para Yatırma (kartsız) 5 TL 19.900 TL** Günün her saati
EFT (Kartlı) 1 TL 10.000 TL 09:00 – 17:15
EFT (Kartsız) 10 TL 19.900 TL 09:00 – 17:15
Talimatlı Havale/
Hesaba Havale
1 TL 10.000 TL 7/24
Yukarıda yer alan tabloya göz atarak siz de Finansbank atm para çekme limiti 2022 hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca Yapı Kredi atm para çekme limiti konusuna da göz atabilir ve Yapı Kredi Bankası’nın günlük para çekim limiti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir