Finansbank Hesap Açma (Şubeye Gitmeden Online)

featured

QNB Finansbank hesap açma başvurusu yaparak siz de banka kartı sahibi olabilir, hemen Finansbank’ın tüm bankacılık ürünlerini kullanabilirsiniz.

QNB Finansbank çeşitli türleri ile müşterilerine farklı kampanyalar sunarak, bir çok kişinin hesap sahibi olmasını sağlamıştır. Siz de Finansbank hesap açma ile ilgili bilgi almak ve yeni bir banka hesabı açmak istiyorsanız, aşağıda bulunan başvuru kanallarını kullanabilir ve hesap açabilirsiniz.  Ayrıca bankamız hesap sahibi olmak isteyen değerli tüketicilere hiçbir ücret talep etmeden hesap açma işlemlerini yapıyor. Finansbank  vadeli TL hesabı veya vadesiz TL hesabı açma işlemini gerçekleştirebilmeniz için ilk olarak 18 yaşını doldurmuş olanız gerekiyor.

 

Finansbank Hesap Açma Nasıl Yapılır?

Finansbank’tan hesap açmak istiyorum diyorsanız, bunun için en yakın QNB Finansbank’ın banka şubesine gitmeniz gerekmektedir. Diğer bankalarda olduğu gibi Finansbank’ta da internet üzerinden hesap açmanız mümkün değildir. Bankamız hesap açarken her hangi bir sorgulama yapmadan sadece kimlik ile işleminizi sorunsuz bir şekilde yapmaktadır. Gerekli ise kişinin cep telefonu numarası ve adresi talep edilmektedir. Eğer kişinin nüfus cüzdanı yanında yok ise kimlik fotokopisi veya ehliyeti ile de hesap açmak hizmetini yapıyoruz. Bu işlemlerin ardından ve birtakım evrakların imzalanmasının ardından Finansbank hesap açma işlemlerini tamamlamaktadır.

Artık sizin de rahatlıkla kullanabileceğiniz bir hesabınız olacak. Yukarıda bahsettiğimiz üzere vadeli veya vadesiz de hesap açıyoruz. Vadesizi ele alırsak yukarıdakiler işlemler aynen yapılarak  vadesiz başvurunuz alınır ve hesaba tanımlanmış olan banka kartı posta yoluyla müşteriye ulaşır. Size ulaşan kart aracılığıyla günün her saatinde bankamızda işlem yapabilirsiniz. Ayrıca mobil bankacılık ve telefon bankacılığı aracılığıyla işlemlerinizi takip edebilir, para aktarım yapabilirsiniz. Finansbank bu hesap üzerine kredili mevduat hesabının tanımlanmasına da olanak sağlıyor.

Tanımlanan bu hesap vadesiz hesap içerisinde para bulunmadığı zamanlarda acil nakit ihtiyaçları bu tanımlı hesap üzerinden karşılanıyor. Vadesiz TL hesapları üzerinden kesilmekte olan iletişim ücretleri hakkında bilgi almak isterseniz bankamızın web adresi aracılığıyla ulaşabilirsiniz. QNB Finansbank’ın online şubesiz bankacılık uygulaması enpara.com ile hemen internetten hesabınızı açabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Aşağıda bulunan hesap çeşitlerine göre hangi hesaba ihtiyacınız olduğuna karar vererek, hesap açma başvurusunu bilgileri inceleyerek yapabilirsiniz.

Tüm bankalar: Şubeye gitmeden hesap açma

 

QNB Finansbank İnternetten Hesap Açma

QNB Finansbank’ta henüz hesabınız yoksa, ücretsiz olarak QNB Finansbank mobil uygulamasını indirerek şubeye gitmeden hesabınızı anında açabilirsiniz. Aşağıda yer alan yöntemi takip ederek internetten QNB Finansbank hesabı açabilirsiniz:

  • QNB Finansbank mobil uygulamasını indirin.
  • “Müşteri Ol – Hesap Aç” butonuna tıklayın.
  • Kimlik bilgilerinizi girdikten sonra telefonunuzun NFC özelliği ile kimlik belgenizi taratın.
  • Görüntülü görüşme sırasında kimlik belgenizi yanınızda bulundurun.
  • Görüntülü görüşme sonrasında QNB Finansbank hesabınız açılacaktır.

 

QNB Finansbank Android uygulaması indir (Play Store)

QNB Finansbank İOS uygulaması indir (AppStore)

 

Finansbank Mevduat Hesabı Açma

QNB Finansbank mevduat hesabı açmak için Finansbank internet bankacılığına giriş yapın. Hesap Açma sayfasından Vadeli Mevduat Hesabı Açma sayfasına gidin. Hesabınızı açarak paranızı ister günlük, ister aylık veya kendi belirleyeceğiniz vadeye göre değerlendirmeye başlayın.

İlgili: Finansbank mevduat faiz oranları

 

Finansbank Döviz Hesabı Açma

Dolar veya Euro hesabı açarak yatırımlarınızı Finansbank’tan yapmaya devam edebilirsiniz. QNB Finansbank internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra Hesaplar – Hesap Açma – Dolar/Euro seçeneklerini takip ederek hemen döviz hesabınızı açabilirsiniz.

 

Finansbank Altın Hesabı Açma

QNB Finansbank’ta birikimlerinizi değerlendirmek için altın hesabı da açabilirsiniz. Güncel piyasaya göre altın alım veya satımını hemen internet bankacılığı veya mobil bankacılıktan gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için QNB Finansbank mobil veya İnternet şubesine girdikten sonra Hesaplar > Hesap Açma – Altın Hesabı adımlarını takip ederek hemen altın hesabınızı açabilirsiniz.

Yukarıda da belirttiğimiz üzere QNB Finansbank hesap açma işlemi sadece banka şubelerinden gerçekleşmektedir. QNB Finansbank şubelerine giderek sadece kimlik belgenizin fotokopisiyle hesabınızı açtırabilirsiniz. Banka ek olarak farklı belgeler isteyebilmektedir ancak genel olarak kimlik belgesizye hesap açılabilir. Vadesiz hesap kullanımı sonrasında bankamızın hizmet başlığı altında kesilmekte olan ücretler otomatik ödeme talimatı bulunması halinde tahsis edilemiyor. Bu nedenle bankanın talep ettiği sayıda ve sürede hesap içerisinde otomatik ödeme talimatı verilmesi ile hesap işletim ücretinin alınmasına gerek kalmıyor. Ayrıca bu durum sonucunda tüm fatura, kredi kartı, elektrik, su doğal gaz, telefon faturalarının talimatları verilerek düzenli ve güvenilir bir şekilde ödenmesine de olanak sunuyoruz.

 

Finansbank bakiye sorgulama

Ziraat Bankası hesap açma

YouTube video player

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir