QNB Finansbank Borç Transfer Kredisi 2023

featured

Borç temizleme kredisi veren bankalar sitemizde yer almaktadır. QNB Finansbank Borç Transfer Kredisi ile tüm bankalara olan borçlarınızı uygun faiz oranları ve 48 aya varan vadelerle yeni kredi çekerek kapatabilirsiniz.

Bankalara olan borçlarınızı tek bir bankada toparlamak mı istiyorsunuz? O halde siz de QNB Finansbank Borç Transfer Kredisi yada borç kapatma kredisi, borç temizleme kredisi olarak kullanabilir ve tüm kredi – kredi kartı borçlarınızı Finansbank’a taşıyabilirsiniz. Diğer bankalara olan kredi borçlarınızı ödemekte zorluk çekiyorsanız QNB Finansbank borç kapatma kredisi başvurusu yapabilirsiniz. İşte faiz oranları ve kredi hakkında tüm gerekli detaylar.

Finansbank Borç Transfer Kredisi

Bankalara olan borçlarınızı ödemekte güçlük çekiyorsanız, ilk olarak bankanıza giderek yapılandırma isteyebilirsiniz. Tabi her banka yapılandırma teklifine sıcak bakmıyor böyle bir durumda QNB Finansbank’a gelerek borç transfer kredisi başvurusu yapabilir ve diğer bankalardaki borçlarınızı yeni bir kredi kullanarak Finansbank’a taşıyabilirsiniz. İhtiyaç kredileri arasında yer alan borç transfer kredisi, en uygun faiz oranları ve 48 aya varan vadelerle verilmektedir. İhtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve kredi kartı borçları bu kredi kapsamına girmektedir ancak konut kredileri borç transfer kredisi içerisinde yer almaz. Yani borç transfer kredileri ile konut kredisi borcunu başka bir bankaya taşıyamazsınız.

İlgili haber: Borç kapatma kredisi veren bankalar 2018

QNB Finansbank borç kapatma kredisi, %1,33’den başlayan uygun faiz oranlarıyla verilmektedir. Faiz oranları kişilerin kredi notuna göre değişiklik gösterebilir. Diğer bankalara olan kredinizi bu bankaya taşıyıp uygun ödeme seçenekleri ile kredi ödemesini tek noktadan yapabilirsiniz. Borç transferi ile ek hesap, konut kredisi, QNB Finansbank’taki borçlar bu bankaya transfer edilemez. Borç kapatma kredisi kapsamında diğer bankaya yapılacak borcu kapatmak için gönderilecek eftler ise ücretsizdir. Bu kredinin maliyet tablosu aşağıda yer almaktadır.

  ALINACAK ÜCRETLER TOPLAM MALİYET ORANLARI
Kredi Tutarı Kredi Faiz Oranı (Aylık) Kredi Vadesi (Ay) Kredi Taksit Tutarı (Aylık) Kredi Tahsis Ücreti (BSMV Dahil) Sigorta Prim Tutarı* Yıllık Toplam Maliyet
10.000 TL %1,33 48 300 TL 52,5 TL 328,20 TL %21,2796
10.000 TL %1,74 48 345 TL 52,5 TL 336,62 TL %28,5348
10.000 TL %2,02 48 371 TL 52,5 TL 342,24 TL %33,7164

Borç Transfer Kredisi Başvurusu

QNB Finansbank borç transferi kredisinde de ihtiyaç kredilerinde olduğu gibi hayat sigortası yapılması zorunludur. Bu krediye başvurmak için pek çok farklı kanal bulunmaktadır. 5030’a TC numaranızı göndererek ön başvurunuzu bankaya iletebilirsiniz. Bizce bu krediye başvurmak için en sağlıklı ve hızlı yöntem en yakın finansbank şubesine gitmektir. QNB Finansbank borç transfer kredisi ile ilgili tüm gerekli bilgileri bu konuda toparlamaya çalıştık, herhangi bir soruyu aşağıda bulunan yorum bölümüne yazabilirsiniz. Ayrıca belirtmek gerekirse borç transfer kredisine başvuru yapmak için kimlik belgeniz, gelir belgeniz ve ikametgah belgesi başvuru için gerekli olan belgelerdir. Diğer bankaların seçeneklerine göz atmak için aşağıdaki konumuzu inceleyebilirsiniz.

İlgili: Borç temizleme kredisi veren bankalar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir