QNB Finansbank EFT Saatleri (Güncel Bilgiler)

featured

QNB Finansbank Eft saati kaça kadar diye merak ediyorsanız mutlaka bu sayfada yer alan güncel bilgileri inceleyin.

QNB Finansbank, düşük faiz oranlarıyla kredi veren bankalar arasında hizmet vermektedir. Siz de avantajlı faizler ve kampanyalardan yararlanmak için Finansbank kredilerini tercih edebilirsiniz. Eğer Finansbank’tan farklı bir bankaya para transferi yapmak istiyorsanız bunu eft saatleri içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Finansbank eft saatleri 2018 yılında diğer bankalara göre değişiklik göstermektedir. Aşağıda yer alan saatleri içerisinde eft işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilir, para transfer işlemlerinizi yapabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Eft ve havale arasındaki fark nedir?

QNB FİNANSBANK EFT SAATLERİ
09:00 – 17:00

Dikkat: Saat 16:00 ile 17:15 arasında yapılacak eft işlemleri “geç eft” olduğundan dolayı ekstra ücret alınmaktadır.

Bireysel olarak eft işlemlerinin üst limiti gün içerisinde 200.000 TL olarak belirlenmiştir. Siz de yukarıda yer alan saatler içerisinde eft para transfer işlemlerinizi başarılı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Havale işlemlerinde bireysel müşteriler için üst limit 300.000 TL’dir. 2018 yılında 09:00 – 17:00 mesayi saatlerinde para transfer yani eftlerinizi yapabilirsiniz. Eft saatleri hafta içi mesayi saatlerinde yapılmaktadır. Bunun nedeni ise tüm eft işlemlerinin Merkez Bankası onayından geçmesinden dolayıdır. Haftasonları ve tatil bayram günlerinde eft işlemleri yapılamaz. Finansbank eft saatleri içerisinde yapılan eft’ler en geç 15 dakika içerisinde karşı tarafın hesabına aktarılır. Eğer yapılan eft işleminde herhangi bir hata olduğunu düşünüyorsanız, Finansbank müşteri hizmetleri numarası olan 0850 222 0 900‘ü arayabilir ve yardım alabilirsiniz. Cuma günü saat 17:00’dan sonra yani mesayi saati bitince yapılan eft işlemleri, haftanın ilk iş günü pazartesi mesayi saati saat 09:00’dan sonra işleme alınır. Eğer pazartesi günü de tatil ise bu defa ilk mesayi gününe eft işlemi aktarılır. Bu zaman zarfında müşteri temsilcisini arayarak eft işlemini iptal edebilirsiniz.

EFT YAPTIM NE ZAMAN KARŞI TARAFIN HESABINA GEÇER?

Finansbank hesabından yapılan eft’ler mesayi saatleri içerisinde yapıldıysa 5 ile 30 dakika arasında karşı tarafın hesabına geçecektir. Eft işlemleri Merkez Bankası onayından geçtiğinden dolayı biraz gecikebilir. Bazı yoğunluk anlarında eft işlemleri 30 dakikaya kadar çıkabilmektedir. Havale işlemleri Finansbank şubeleri arası para trasferi olduğu için anında karşı tarafa gönderilir ancak eft işlemi, Merkez Bankası onayına sunulduğundan dolayı biraz gecikebilir. Yukarıda yer alan Finansbank eft saatleri içerisinde istediğiniz kişiye para tranferi yapabilirsiniz. Finansbank internet şubesini (https://www.qnbfinansbank.com) veya Finansbank mobil şubeyi kullanarak da para transferi yapabilirsiniz.

 

Eft saati

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir