Qnb Finansbank Hesap Bakiyesi Sorgulama

featured

QNB Finansbank bakiye sorgulama işlemini yaparak siz de Finansbank hesap bakiyesi öğrenme yapabilir ve bütçenizi hesap bakiyenize göre planlayabilirsiniz.

Günümüzde düzenli harcamalar yapmak ve bütçe planlaması çok zor bir iştir. Öyle ki bu durumdan dolayı banka hesabı olupta parasını bankada saklayan kişiler sık sık, Finansbank hesap bakiyesi öğrenme yaparak bütçe planlamasını banka hesabına göre yapmaktadır. Bunun yanı sıra herhangi bir olası güvenlik açıklarına karşı da, her zaman banka hesabınızın bakiyesini kontrol etmeli ve takip etmelisiniz. Aşağıda yer alan kanallar sayesinde hesap bakiyenizi sorgulayarak takip edebilirsiniz.

QNB FİNANSBANK HESAP BAKİYESİ SORGULAMA

QNB Finansbank’ta hesap açarak siz de internet bankacılığı kullanabilir, Finansbank internet şubesi sayesinde eft, havale, yatırım işlemleri, döviz alım-satım işlemleri, e-vadeli hesap açılış-kapanış ve vadeli hesapta para değerlendirme işlemleri, fatura ödemeleri, borç ödemesi, kredi başvurusu, kredi kartı başvurusu gibi tüm banka işlemlerini tek bir tıkla yapabilirsiniz. Aynı zamanda QNB Finansbank’ın mobil uygulamasından da tüm b işlemler yapılabilmektedir. Eğer Finansbank’ta hesabım yok diyorsanız siz de, Finansbank şubelerine giderek yeni bir banka hesabı açabilir ve internet bankacılığını kullanmaya başlayabilirsiniz. Eğer Finansbank’ta hesabınız varsa ve bu hesabın bakiyenisi öğrenerek ne kadar paranızın olduğunu görmek istiyorsanız, aşağıda yer alan kanallar sayesinde siz de sorgulama işlemini anında yapabilirsiniz.

FİNANSBANK BAKİYE ÖĞRENME

1. SMS İLE: BAKIYE yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp sonrasında kartınızın son 4 hanesini 3996’ya sms gönderiniz. Örnek sms: BAKIYE 4442 -> 3996
2. Müşteri hizmetleri: Finansbank müşteri hizmetleri 0850 222 0 900‘ü arayarak hesap bakiyeniz hakkında bilgi alabilirsiniz.
3. Banka şubesi: En yakın QNB Finansbank şubesine giderek, hesap bakiyenizi müşteri temsilcisinden öğrenebilirsiniz.
4. İnternet şubesi: QNB Finansbank internet şubesine (https://www.qnbfinansbank.com) giriş yaptıktan sonra “hesaplar” sayfasından tüm hesap hareketlerinizi, bakiyenizi sorgulayabilirsiniz.
5. ATM: Finansbank atm’lerinden de kartınızı taktıktan sonra “hesaplar” menüsünden bakiyelerinizi görüntüleyebilirsiniz.
6. Mobil: QNB Finansbank mobil uygulamasını akıllı cep telefonunuza indirerek bakiyeleriniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Siz de bu sayfamızda yer alan bilgiler sayesinden Finansbank hesap bakiyesi sorgulama işlemini yapabilirsiniz. Ayrıca Denizbank müşterilerine özel olarak hazırladığımız, Denizbank hesap bakiye sorgulama sayfasından da Denizbank’ın bakiye sorgulamasının nasıl yapıldığı hakkında bilgilere de ulaşabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir