Qnb Finansbank Kredi Başvurusu

featured

Qnb Finansbank’tan kredi çekerek acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Finansbank kredi başvurusu yapmak isteyenler bu konuyu mutlaka incelemeli.

 

Türkiye’de hizmet veren bankalar arasında yer alan QNB Finansbank üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Finansbank kredi başvurusu yapmak isteyenler için öncelikle hangi yollardan başvuru kabul edildiğini belirteceğiz. Daha sonrasında ise bankanın ihtiyaç kredisi faiz oranları ile ilgili bilgileri sizlere sunacağız.

Qnb Finansbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar için Qnb Finansbank’ın ihtiyaç kredisi hizmeti bulunmaktadır. 1987’den günümüze kadar kesintisiz olarak hizmet veren özel banka Qnb Finansbank’ta tüm bankacılık ürünlerinden faydalanabilirsiniz. Müşterilerine oldukça büyük önem veren Qnb Finansbank, son zamanlarda teknolojik altyapısını da güçlendirmiştir. Finansbank’ın mobil bankacılığını ya da internet şubesini kolaylıkla kullanabilirsiniz. Kredi finasnçıdan alınır sloganıyla kredi ürünlerini sunan Qnb Finansbank’ta ihtiyaç kredisi, hazır kredi, taşıt kredisi, konut kredisi, kobi kredisi, kurumsal ve ticari krediler adı altında kredi hizmetleri verilmektedir. Biz ihtiyaç kredisi için konumuzu hazırlayacağız. Diğer kredilerde de hemen hemen aynı başvuru yollarını deneyebilirsiniz.

Finansbank cebe havale 

Qnb Finansbank Online Kredi (Anında Hesapta)

Qnb Finansbank’ın internet bankacılığı üzerinden yapılan başvurular, çok kısa zaman içerisinde değerlendirilmeye alıp onay geldiği taktirde hemen hesaba geçmektedir. Bunun için Finansbank’ın internet şubesine giriş yaparak, %1,27 faiz oranıyla 48 aya varan vade seçenekleriyle kredinizi kullanabilirsiniz. Başvuru yapmak için Qnb Finansbank’ın müşterisi olmalı ve internet bankacılığı ya da cep şubesi üzerinden başvuru yapmalısınız. Ayrıca faiz oranları müşterinin kredi notuna göre artış gösterebilmektedir.

Telefondan kredi başvurusu

Qnb Finansbank müşteri hizmetlerini arayarak kredi başvurusu yapabilirsiniz. %1,27’den başlayan faiz oranlarıyla kredi kullanmak istiyorsanız, 0850 222 0 900 numaralı müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Bu kredi kampanyası olarak en fazla 30.000 TL’ye kadar başvuru yapabilirsiniz.

Sms ile kredi başvurusu

Qnb Finansbank’a sms göndererek kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için cep telefonunuzun mesaj bölümüne girdikten sonra, Tc kimlik numaranızı yazıp 5030’a yollayın. Bu işlemden sonra banka yetkilileri kısa süre sonra sizinle iletişime geçecektir.

Bankadan yada Atm’den kredi başvurusu

Finansbank’ın en yakın banka şubelerinden ya da bankamatiklerinden de kredi başvurusunu bankaya ulaştırabilirsiniz. Finansbank kredi başvurusu yapmak isteyenler için, kredi bankalar sitesi olarak bu konumuzu hazırladık. Sizde acil para sıkışıklığınızda Finansbank şubelerine giderek yada yukarıdaki başvuru kanalları aracılığıyla kredi başvurunuzu bankaya ulaştırabilirsiniz. Finansbank kredi başvurusu sorgulama yapmak isteyenler içinde yakın zamanda bir konu hazırlayacağız. Ayrıca kredi çekmek isteyenler için Qnb Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranının güncel olarak %1,27’den başladığını belirtmekte yarar olduğunu düşünüyoruz. Aşağıda Finansbank ihtiyaç kredisi hesaplama için birkaç örnek sunacağız.

Kredi tutarı Faiz oranı Aylık taksit tutarı Toplam ödemesi
5.000 TL %1,27 147 TL 7.086 TL
10.000 TL %1,27 295 TL 14.172 TL

Benzer konular:
Garanti bankası kredi başvurusu
İş Bankası kredi başvurusu
Denizbank kredi başvurusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir