QNB Finansbank Kredi Kartı İptali Nasıl Yapılır

featured

Eğer siz de Finansbank kredi kartı iptali yapmak istiyorsanız bu sayfada yer alan bilgiler sayesinde hemen kredi kartınızı iptal edebilirsiniz.

 

Günlük hayatımızı oldukça kolaylaştıran kredi kartlarını bazı olumsuz durumlarda kapattırmak isteyebiliriz. Bu sayfamızda Finansbank kredi kartı iptali hakkında gerekli tüm bilgileri sizlere sunacağız. Kredi kartınızı iptal ettirerek kullanmak istemiyorsanız hemen iptal etmek için bankaya başvuruda bulunabilirsiniz.

FİNANSBANK KREDİ KARTI İPTALİ

Öncelikle Finansbank’ın kredi kartının ne kadar büyük avantajlarla sunulduğunu sizlere hatırlatalım. Qnb Finansbank kredi kartınızı alışverişlerinizde kullanabilir, nakit çekim yapabilir, alışverişlerinizi taksitlendirebilir ve taksitli ödeme avantajlarından yararlanabilirsiniz. Acil nakit ihtiyaçlarınıza özel olarak kartınız ile atm’lerden nakit çekimi yapabilir ve nakit çekimleri taksitli şekilde geri ödeyebilirsiniz. Otomatik ödeme talimatları vererek faturalarınızı takip etmeden günü geçmeden ödemiş olur ve son gününü kaçırmamış olursunuz. Yine QNB Finansbank kredi kartı kampanyalarına bakarak güncel kampanyalardan siz de yararlanabilirsiniz. Finansbank kredi kartını iptal etmek isteyenler için en kolay yöntem banka şubeleridir. Bankanın en yakın şubesine giderek bir dilekçe verdikten sonra kredi kartınızı iptal edebilirsiniz. Ayrıca aşağıda yer alan müşteri hizmetlerini arayabilir ve iptal için başvuru yapabilirsiniz. Ancak müşteri temsilcileri kartınızı kapattırmamanız için elinden gelen herşeyi kullanacaklardır.

FİNANSBANK KREDİ KARTI İPTAL ETME

1. Müşteri Hizmetleri: 0850 222 0 900 numaralı Finansbank müşteri hizmetleri araması yaparak siz de kartınızı kapattırmak için müşteri temsilcisiyle konuşabilirsiniz. En kolay yöntem ise kartınızın kaybettiğinizi söyleyerek kapattırmak istediğinizi belirtebilir ve yeni bir kart almak istemediğinizi söyleyebilirsiniz.
2. Banka şubesinden: En yakın QNB Finansbank şubelerine giderek müşteri temsilcisinden kartınızı iptal ettirmek için dilekçe verebilirsiniz.

Siz de yukarıda yer alan yöntemler ile kolaylıkla kredi kartınızı iptal ettirebilirsiniz. Ayrıca bir  önceki konumuz Denizbank kredi kartı iptali sayfasına göz atarak, Denizbank’ın kredi kartını nasıl iptal edeceğiniz hakkında yararlı bilgileri inceleyebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir