QNB Finansbank Mevduat Faiz Oranları 2022 Güncel

featured

QNB Finansbank’ın avantajlı mevduat dünyasına paranızı yatırarak para kazanmak ister misiniz? Yeni yılda Kazancıma kazanç katmak istiyorum hem de riski göze almak istemiyorum diyorsanız tam yerindesiniz. Risksiz bir şekilde nasıl birikim yapılır merak  istiyorsanız haberimizi okumaya devam edin. Siz değerli okurlarımız QNB Finansbank güvencesiyle birikimlerinizin değerine değer katabilir,piyasa koşullarını dert etmeden kazanmaya devam edebilirsiniz. Sürekli kazanmak için tek ihtiyacınız olan QNB Finansbank Vadeli Mevduat Hesap!Peki nedirvadeli mevduat hesabı özellikleri?Mevduat hesabınızı talep ettiğiniz takdirde her ay sonu hesap ekstreniz size teslim edilir. Hesabınız vade sonunda aksini belirtmediğiniz sürece aynı vade süresi ve o güne ait faiz oranlarıyla yenilenir.

Finansbank mevduat faiz oranı 2022

%16,50

Avantajlı faiz oranları ile anaparanız ve getiriniz için QNB Finansbank güvencesi, özellikle piyasa koşullarından etkilenmeden birikimlerinizi değerlendirme fırsatı,uzun vadede stopaj avantajı, ayrıca bireysel müşteri temsilciniz ile gizlilik ve güvenlik ilkeleri çerçevesinde hesap takibi ile 1 günden 1100 güne kadar dilediğiniz vadede hesap açma imkanına sahipsiniz.Varolan mevduat hesabının  vadeli mevduat hesabı olduğunu önemle bildirmek isteriz.E vadeli oranların,bankadan açılan vade oranına göre daha düşük oranda olduğunu bilmenizi isteriz. Siz değerli okuyucularımız bu aralar kazancınıza kazanç eklemek istiyorsanız çok şanslısınız çünkü sizler için bu haberimizde QNB Finansbank  Mevduat Faiz Oranları 2022 bv yılına ait QNB Finansbank’ın mevduat  faiz oranlarını hesapladık. Sizlerde haberimizi okuyarak bankamızın en uygun  faiz oranlarından en güncel şekilde faydalanabilirsiniz. %16,50’ye varan avantajlı faiz oranlarıyla siz de paranızı Finansbank’ta değerlendirebilirsiniz.

 

Finansbank hesap açma

İlginizi çekebilir: En yüksek faiz veren banka
Yukarıda yer alan QNB Finansbank vadeli mevduat  faiz oranları tablosunda yer alan “net kazanç” vergi kesintisi ve diğer kesintiler çıkarıldıktan sonra oluşturulmuştur. Bankamızın  güncel piyasa koşullarına göre faiz oranlarını değiştirebilmektedir. Eğer isterseniz siz değerli okuyucularımız hem vadeli mevduat faiz oranlarından  hem de hemen e-vadeli mevduat hesabından kazancınıza kazanç ekleyerek yararlana bilirsiniz. Ayrıca yukarıda belirtilen faiz kazancı “internet şubesine özel olarak verilen” kazançlardır. Şubeden açılan mevduat hesapları daha düşük faizler verebilmektedir.

 

Nasıl Kullanılır?
Vadeli Mevduat Hesabı başvurunuzu; internet şubemizden, telefon bankacılığından, cep şubemizden veya dilediğiniz QNB Finansbank Şubesi’nden gerçekleştirebilirsiniz.Dilerseniz 0850 222 83 88 numaralı telefon bankacılığını arayarak bireysel müşteri temsilcisi ile yüz yüze görüşebilir ve başvurunuzu tüm QNB Finansbankşubelerinden gerçekleştirebilirsiniz. Yukarıda bulunan Finansbank mevduat faiz oranları ait tabloyu inceleyerek siz de QNB Finansbank mevduat hesaplarıyla paranızı değerlendirmeye hemen başlayabilirsiniz.  Faizler güncellendikçe, sayfamız da güncellenerek sizlerin hizmetine sunulmaya devam edecektir. Sizde sayfamızdan tüm bankaların mevduat faizlerine, mevduat hesaplamalarına ve diğer banka bilgilerine göz atabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir