Şekerbank Borç Transfer Kredisi

featured

Borç kapatma kredisi veren bankalar arasında yer alan Şekerbank borç transferi kredisi başvurusu ve hesaplama bu sayfada yer almaktadır. Siz de bankalarda olan borçlarınızı Şekerbank’a transfer edebilirsiniz.

 

Şekerbank borç transfer kredisi hesaplama yaparak siz de en uygun faiz oranları ve 48 aya varan vadeler ile, diğer bankalara olan kredi borçlarınızı Şekerbank’a taşıyabilir ve kredi borçlarınızı rahat rahat ödeyebilirsiniz. Bilindiği gibi bankalara olan borçları kapatıp diğer bankadan kredi çekmeye borç transfer kredisi, borç kapatma kredisi denilebilmektedir. Bu sayfamızda borç transfer kredisi hesaplama ve başvuru kanalları ile ilgili gereken bilgileri sunacağız.

ŞEKERBANK BORÇ TRANSFER KREDİSİİhtiyaç kredileri arasında sunulan bu kredinin faiz oranları 1,86’dan başlamaktadır. Vade sayısı değiştikçe değişebilen kredi faiz oranları 1,96‘ya kadar çıkabilmektedir. 48 aya varan vadelerle borç transfer kredisi kullanmak için Şekerbank’a başvuru yapabilir ve diğer bankaların kredi borcunu kapatabilirsiniz. Bu kredi kapsamında 500 TL kredi tahsis ücreti alınmaktadır. Şekerbank borç kapatma kredisi için en yüksek kredi limiti 100.000 TL’dir. Ayrıca aşağıda yer alan tablolar ile kredi detaylarını inceleyebilirsiniz.

 Borç Transferi Kredisi
 Maksimum Kredi Tutarı  100.000 TL
 Faiz Oranı ** 3-24 ay: %1,86, 25-36 ay: %1,95, 37-48 ay: %1,96
 Vade  3 – 48 Ay
 Tahsis Ücreti*  500 TL

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir