ŞekerBank Vadeli Mevduat Hesaplama ve Özellikleri

featured

Bu sayfada Şekerbank mevduat hesaplama tablosu ile Şekerbank mevduat faiz oranları 2021 yılına ait bilgilerin yanı sıra e-vadeli mevduat özellikleri ile avantajları yer almaktadır.

En yüksek faiz veren bankalar 2021 yılı arasında yer alan ŞekerBank mevduat faiz oranları 2021 ile vadeli hesap açan herkese yüksek kazançlar sunmaktadır. Mevduat hesabı, bankalarda sizin adınıza açılmış olan hesaplara verilen addır. Mevduat hesabınıza para yatırabilir ya da para çekebilirsiniz. Havale, EFT gibi işlemlere para akışı sağlayabilirsiniz. Bireysel bankacılık hizmetlerinin tümünden vadesiz mevduat hesabınız aracılığı ile faydalanabilirsiniz. Vadeli mevduat hesabı açarak mevduat hesabınızı bir yatırım aracı olarak kullanabilirsiniz.Üstelikyıllık faiz oranı %20,5  olan mevduat hesapları ile Şekerbank’ta kazancınız piyasa ve faiz değişikliklerinden etkilenmeden katlanır.Şekerbank’ta açacağınız vadeli mevduat hesabı ile ister TL, ister döviz tasarruflarınızı, ihtiyacınıza uygun olarak belirleyeceğiniz vadelerde değerlendirebilirsiniz.Müşterek olarak da açabileceğiniz vadeli mevduat hesabınızda dilerseniz vade sonlarında aynı vade ve güncel faiz oranları ile devam edin, dilerseniz işleyen faizi vadesiz hesabınıza aktarın. Üstelik sizlere mevduat hesaplarınızı istediğiniz şekilde açma fırsatları sunulmaktadır.

 

Hesaplama yap: Şekerbank mevduat hesaplama

Özellikleri Nelerdir?

• TL – USD – EUR – GBP cinsinden paralara vadeli mevduat hesabınızı açabilirsiniz.
• İnternetten yapılan vadeli mevduat üst limiti 1.000.000 TL, 75.000 USD, 50.000 EUR ve 40.000 GBP olarak belirlenmiştir.
• ŞekerBank İnternet Şubesinde avantajlı faiz oranları tüm vadelerde geçerlidir.
• İnternet üzerinden verilecek avantajlı mevduat oranları, piyasa koşulları ve bankamızın yayınlamış olduğu mevduat oranlarına bağlı olarak değiştirilebilir.
Üstelik ATM ve Şeker Mobil Şubeden de yüksek faiz oranlarıyla e-vadeli hesap açabilirsiniz.
Aşağıdaki tablomuzdan Şeker Bank vadeli mevduat faiz oranları 2019 yılı verilerine ulaşabilirsiniz. Şeker Bank müşterilerine çeşitli mevduat hizmetleri sunuyor. Sizler de, paranızı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsanız, Şeker Bankasının faiz oranlarını inceleyip, vade bitimde ne kadar kazanç elde edeceğinizi öğrenebilirsiniz. Dönemsel Faiz Ödemeli mevduat hesabı,Birikimli Gelecek Hesabı,Sözünde Duran Mevduat,Avantajlı e-Mevduat,Avantajlı ATM Mevduat hesabı gibi fırsatları sakın kaçırmayın.Paranızı dilediğiniz zaman çekebileceğiniz Şekerbank vadesiz mevduat hesabı ile, hem tasarruflarınızı güvenle saklar, hem de hesabınıza bağlı olarak otomatik / düzenli ödeme talimatı verir ve kredi kartı, ATM kartı gibi ürünlere sahip olabilirsiniz.

Ayrıca, Şekerbank İnternet Şubesi kullanıcısı olmanız durumunda hesaplarınıza 7/24 ulaşmanız mümkün olabilecektir.Varolan mevduat hesabının  vadeli mevduat hesabı olduğunu önemle bildirmek isteriz.E vadeli oranların,bankadan açılan vade oranına göre daha düşük oranda olduğunu bilmenizi isteriz. Sayfamız da siz değerli okuyucularımız için Şekerbank’ta açacağınız vadeli mevduat hesabı ile ister TL, ister döviz tasarruflarınızı, ihtiyacınıza uygun olarak belirleyeceğiniz vadelerde değerlendirebilirsiniz diye  Şeker Bank Mevduat Faiz  Oranları 2019’ a verilere yer verdik. Haberimizi inceleyip  siz de en uygun mevduat hesabından anında faydalana bilirsiniz.

 

 

Yukarıda yer alan ŞekerBank vadeli mevduat  faiz oranları 2021 tablosunda yer alan “net kazanç” vergi kesintisi ve diğer kesintiler çıkarıldıktan sonra oluşturulmuştur. Şekerbank’ın güncel piyasa koşullarına göre faiz oranlarını değiştirebilmektedir. Siz değerli okuyucularımıza   Şeker Bankası mevduat faiz oranları 2019 ‘a ait oranları paylaştık sizlerde haberimizi  inceleyerek  bu oranlarla Şeker Bankası  mevduat hesaplarıyla paranızı değerlendirmeye hemen başlayabilirsiniz.  Faizler güncellendikçe, sayfamız da güncellenerek sizlerin hizmetine sunulmaya devam edecektir. Sizde sayfamızdan tüm bankaların mevduat faizlerine, mevduat hesaplamalarına ve diğer banka bilgilerine göz atabilirsiniz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir