Antalya Senetle Para Veren Yerler

featured

Antalya ilinde senet karşılığı borç para mı almak istiyorsunuz? O halde Antalya senetle para veren yerler incelemesi yaparak siz de acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

 

Antalya ilinde senet karşılığında borç para veren yerler bulunmaktadır. Siz de, Antalya senetle borç para veren yerler adres ve telefon numaraları aramasını yapabilirsiniz. 2019 yılında Antalya’nın Akseki, Aksu, Alanya, Manavgat, Serik, Gazipaşa, Finike ve diğer ilçelerinde senetle para veren yerlerden senet karşılığında hemen nakit alabilirsiniz. Genellikle bankalardan kredi alamayan kişilerin ilgil alanı olan bu durumun ayrıntılarını aşağıda ele aldık.

SENETLE PARA VEREN YERLER ANTALYA

Kredi notu kötü olan bir çok kişi günümüzde senet karşılığı borç para arayışına girmiştir. Bu durumun bir çok farklı yönleri bulunmaktadır. Özellikle senetle para almak isteyen kişilere şunu belirtelim; aklınızdaki olay senet imzalayarak para almak ise bu duruma hiç kalkışmayın. Çünkü senet karşılığı para vermek tefecilik olarak TCK yasalarına göre suç kabul edilmektedir ve bu durumda para alan da veren de suçlu kabul edilecektir. Böyle bir şeyin ispatlanması halinde çok ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Senet karşılığı paranın farklı ayrıntıları bulunmaktadır. Bu da mal/hizmet karşılığında elde ettiğiniz senetinizi faktöring veya bankaya giderek (bddk lisanslı çalışan) hemen kredi kullanabilirsiniz. Senet karşılığı kredi genellikle kısa vadelerde işletme sahiplerine verilmektedir. Acil ihtiyaçlarınızı bu sayede siz de karşılayabilir ve senetle para arayışına son verebilirsiniz.

BANKALAR NEDEN KREDİ VERMEZ?

Bankalardan kredi alamayan bir çok kişi, bana niye kredi çıkmıyor diye düşünmeye başlar. Ancak bunun asıl ve doğru nedenleri vardır, bankalar para kazanmak için çalışan işletmeler olduğundan dolayı kredileri “borç para” adı altında kişilere ve şirketlere verirler. Dolayısıyla verdikleri borç paraları “zamanında” geri alarak kar etmek için faaliyetlerine devam ederler. Bankalara kredi başvurusu yaptığımız zaman incelenen şeyler ise kredi notu, banka sicili, kara liste, finansal durum ve aylık gelir olmaktadır. Aylık geliri olmayan ve diğer kriterleri kötü değerlendirilen kişilere bankalar kredi vermek istemezler. Bundan dolayı eğer kredi notunuz kötü durumdaysa finansal hareketlilik yaparak ve bir kaç taktik sonrasında kredi notunuzu yükselterek, bankalardan kolay kredi alabilirsiniz. Siz de kolay kredi veren bankalar sayfasına göz atarak, en kolay kredi seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

FATURALI HAT ÜZERİNE KREDİ ALMAK

Vodafone, Turkcell, Avea fark etmeksizin düzenli olarak kullandığınız bir faturalı hattınız mı var? O halde sizler için nakit para bulabilecek bir yöntemi daha açıklıyoruz. Bu yöntem genellikle faturalı hatta kredi olarak bilinmektedir. Operatör bayinize puan sorgulatması yaptırdıktan sonra hangi telefonu hat üzerine alabileceğinizi öğrendikten sonra, ne kadar kredi kullanabileceğinizi tespit edebilirsiniz. Örneğin faturalı hat üzerine İphone X modelini aldıktan sonra bu telefonun kutusunu bile açmadan aynı yere veya farklı bir yere satarak nakit elde edebilir, taksitleri ise fatura üzerine yatırabilirsiniz. Daha fazla detay almak isteyenler, faturalı hatta kredi sayfamıza göz atabilir.

SENETLE BORÇ VERENLER ANTALYA

Dediğimiz gibi Antalya senetle para veren kuyumcular, faktöringler ve farklı yerler bulunmaktadır. Bunun yanı sıra geçmişten günümüze kadar tefeci olarak bilinen kişiler de yasaları çiğneyerek kişilere senet imzalayarak para vermektedir. Bu paralar nakit olarak sağlansa da yüksek faizlerle verildiğinden dolayı borç alan kişiyi zora sokabilmektedir. Ayrıca TCK 241. Maddeye göre tefecilik suç olarak kabul edilmektedir. Bundan dolayı eğer Antalya senetle para veren yerler araması yapıyorsanız öncelikle bu işi yasal olarak yapan yerlere başvurmanızı öneriyoruz. Ayrıca daha ayrıntılı bilgi almak ve senet karşılığında para bulabilmek için aşağıda yer alan sayfalarımızı inceleyebilirsiniz.

BUNLARA DA BAKINIZ:
SENETLE KREDİ
BANKA DIŞINDA KREDİ VEREN YERLER
ADANA SENETLE PARA VERENLER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir