Senetle Borç Para Verenler Bursa

featured

Senetle para veren yerler Bursa’da arıyorsanız siz de bu sayfamıza bakarak senet karşılığı nakit para alabilirsiniz. Acil para lazım diyenlere özel olarak oluşturduğumuz bu sayfada tavsiyeler listesi bulunuyor.

 

Bursa senetle para verenler arıyorsanız siz de bu sayfada bulunan tavsiyelerimizi okuyabilir ve acil nakit paraya ulaşabilirsiniz. Günümüzde bankalardan kredi çekemeyen ve kredi çekemiyorum, banka kredi vermiyor nasıl para bulabilirim diyen bir çok kişi, tarafımızdan yardım istemektedir. Biz de bu tür isteklere kayıtsız kalamayarak sizler için Bursa’da borç para veren kişileri araştırdık.

SENETLE PARA VEREN YERLER BURSA

Bursa’nın ilçelerinde senet imzalayarak para veren bir çok kişi bulunmaktadır. Ancak TCK’ya göre bu yapılan iş tefecilik kapsamında olduğundan dolayı 5 yıla kadar hapis cezası ve ağır yaptırımları mevcuttur. Özellikle kredi kartından para çekerek para veren kişiler de tefeci olarak tanımlanıyor ve suç işlemiş kabul ediliyorlar. Siz de bu kişilerden uzak durmaya çalışın ve gerekmedikçe bu kişilerden senetle borç almamaya çalışın. Bunun yerine aşağıda bulunan durumlara göre bankalardan kredi çekebilmenizi için maddeleri inceleyebilirsiniz.

Sicili Bozuk Olanlar: Sicili bozuk olanlara bazı şartlar altında bankalar kredi verebilmektedir. Özelikle ipotek karşılığı veya kefil göstererek kredi kullanabilen bu durum, “belgesiz kredi, kefilsiz kredi” olarak da adlandırılabilmektedir. Siz de sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar sayfamıza bakarak daha geniş ayrıntıları öğrenebilirsiniz.

Kredi Notu Kötü Olanlar: Kredi notunun kötü olması, kredi çekmeye engel bir durumdur ancak ilerisi için engel teşkil etmemektedir. Yani kredi notunuzu arttırmak için ufak hamleler gerçekleştirerek siz de kredinizi kullanabilirsiniz. Daha geniş ayrıntı almak isteyenler kredi notu düşüklere kredi sayfamıza göz atabilir.

Çalışmayanlara Kredi: İşsiz, çalışmayan, ev hanımı, emekli gibi kişiler bankalardan kredi kullanabilmek için yardım isteyebilmektedir. Özellikle emekliler hiçbir kefil veya ipotek göstermeden tüm bankalardan kolaylıkla kredi kullanabilirler. Ancak işsiz, çalışmayan ve ev hanımları bazı şartlar altında sayılı bankalardan kredi çekebilirler. Bunun için aşağıdaki linkler size yardımcı olabilir.

Ev hanımlarına kredi veren bankalar
Senetle para veren yerler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir